Helg


Igår var det en soft dag i skolan.. inte många lektioner alls...Och vi fick tårta av lärarna för att vi var så duktiga på redovisningen, stolt man känner sig.. muhaha.. Efter skolan träffade jag älsklingen, och vi såg på Babylon A.D.. den var faktiskt bra.. Vin diesel är med i den.. en mycket bra skådespelare, haha.. Aa, sen efter när Älsklingen åkt hem kom Kevin och vi åkte till pappas jobb och checka runt lite..

Idag så försov jag mig, fast jag hann ändå till skolan, det är tur att man bor nära.. höhö.. började med at vi hade rättskunskap.. de är ganska roligt faktiskt... eller roligt och roligt.. de e en nice kurs iaf.. lagar och sånt .. sen va de svenska, då hade vi ingen lärare så jag satt och plugga internationell ekonomi, eftersom att jag skulle ha debatt idag, trodde jag ja.. efter jag satt och rå pluggade så kommer några i klassen och säger att den lektionen är inställd.. tack säger jag bara.. :( .. skulle gärna haft det överstökat.. sen så va de filosofi.. gick också bra..
Efter att vi slutat så gick jag runt lite med Anna och Ida.. trevigt trevligt. Anna är nominerad som lucia kandidat för bygg linjen.. Grattis Grattis :)
 

Nu sitter jag här och luffar lite.. sen ska jag nog plugga lite svenska, filosofi och lite annat... får se om jag orkar.. är väldigt trött med, har inte sovit mycket i natt.. undra varför.. men så kan det gåå..


Sofia Älskar sin Kosar <3



Äntligen..



Idag har jag tagit bort min tandställing.. ÄNTLIGEN säger jag bara. ÄNTLIGEN!! Hade den i två år och de sa bara att jag skulle ha den i ett år så den här dagen var verkligen väntad..


Efter besöken hos tandläkaren bar det till skolan idag.. där en nervös Lina och Mikaela väntade.. Vi skulle nämnligen ha projekt redovisning senare på kvällen.. Vi träna och träna.. Och sen slog kl 18:00 och det bar till Aulan..  Det gick bra för oss, tycker jag.. Alla var väldigt duktiga :)

Härlig dag iaf..kan inte sluta le !! Idag är livet härligt, och det kan ingen förstöra =D



här är en bild på aulan och mig
utan tandställning : )

Ny här..

 


Ja, som ni ser så har även jag blivit medlem här..
Vi får väl se om jag lär mig något av den här sidan... : )

RSS 2.0