Trött eller vad :/

usch!! Idag vaknade jag runt 9 .. tvättade från 10 till 1... efter kom kevin.. vi hade lite vattenkrig ute eftersom att det var så otroligt fint väder.. haha efter blev de mat och sen blev de busssen till kevin.. haha.. han va så fräääck.. Han va verkligen tvungen att gå av där framme.. som tur fick han de annars hade de blivit massa skrik.. hahahaha..

när vi kom dit hjälpte ja thomas att stääda... sen blev de till sjukhuset och hälsa på mamma.. de e ju morsdag idag :) .. de har ni väl inte glömt ?! ..

Nu har jag precis gått hem från syster och nyduschad e ja med.. härliigt.. lite segt men de får gå.. imorgon är jag ledig iaf.. härliigt.men ska fixa lite imorgon såå..

Nej nu jävlar ser jag att vi har en inträktare på våra fönster, see yaaaah guys..

Shuuu

Shuuhuu mamma e kvar på sjuhuset ..  men hon börjar bli bättre vilket e kul att höra..

Igår va de skola och efter skolan va de mys på djurgårn me klassen + ngra till.. tog med mig jenny... innan djurgårn va de torshälla rundvandring som va planen.. haha.. de va kokhett väder och ja va så trött.. fick glass efter... tackar.. hahah.. iaf älskling kom o hämta mig och sen kom kusin hem till mig.. vi fixa lite och sådär, sen gick vi till djurgårn.. spela kubb och snacka.. rökte vattenpipa och hade allmänt mysigt.. de va roligt, med få undantag som ja inte behöver ta upp här =)

sen åkte vi hem till mig och hade skojj.. haha.. jenny sov över.. ;D

Idag vakna vi runt elva.. åt frukost och sen cykla vi till bj och spela badminton.. haha.. och lekte ute med barnen ;P.. sen kom vi hem och efter blev de prommenad.. haha rökte vattenpipa.. till slut hamna vi hos moster som grilla, medan vi solade.. härligt hett väder idag.. och imorgon ska de blir varmare.. tänk er :D ..

iaf... vi åt flintastek.. mums va gott de va ;P.. sedan åkte ja hemåt.. städat som en tok och imorgon blir de tvättning från 10 på morgonen.. =)

nu ska ja sjunga lite för mig själv. see yaah


 






Kultur festival ;P

haha glömde att säga att när vi var påväg hem genom fröslunda hörde vi några sjunga så vi kollade lite.. de va ngra barn som sjöng och så dansa de kurdisk dans och sådär.. tyvärr börja det regna så vi kollade inte på hela.. men de e kul när de gör något för barnen.. De va hur glada som helst.. !! :)

Bilder

Bilder på mig och vänner/kusiner

   
  
                      



   
 
              




  
   
                     

=/

idag iaf ringde mamma i morse.. de va sköönt.. gick upp o väkte bror sen kunde ja inte somna om.. gick till skolan... snacka lite med ellen och så.. sen vänta ja o mickis på henne så blev de lunch.. efter åkte vi till stehlo ( vårt fadderföretag )  för att lämna in vår rapport.. skönt att äntligen va klar med den..

Efter hade vi historia.. fick tillbaka min uppsats.. KUK I LÄRAREN Säger jag... så jävlaaa arg jag blir.. står att ja gjort helt rätt och analys och källförteckning ser bra ut ändå ger läraren mig bara G - ... !!!!!! :@ :@

Aaajaaa iaf.. sen skjutsa älskliingen mig till sjukhuset .. där jenny vänta.. hälsa på mamma.. =) .. maria va där med.. sen åkte vi till pappas jobb och köpte glass sen gick vi prommenad hem.. sen blev de chill vid datan.. och laga mat.. lax blev de =) .. gott..

chill vid datan hela kvällen.. ;D men de satt fint..

NU har jag precis ducha och så.. ska väl plugga om en stund sen sova... imorgon e de sista dagen med lektioner.. = )

Tack..

Tillskillnad från de tidigare inlägget jag skrev finns det dem som bryr sig.. ni vet vilka ni är och jag e jätteglad att ni finns..

Kusiiin
Älskliing
Brushaaan
Ellen
Miran
Erik

m.m



Ni bryr er och ni visar det.. sånt e jävligt tacksamt.. PUSS på er..

=/

Säg inte att du finns där, för både jag och du vet att när jag mår som dåligast finns du inte där..

YeeeY

BARCA DÄR SATT DEEEN !!!!!! 2 - 0 .... BARCA VANNN ALLLLT !!!


Ska man va glad eller ledsen ?!

va på shan the man.. han va grymt bra.. haha.. många bra skämt och mycket gott skratt.. satt bredvid ett psyko :P.. hahaha..  men han va grymt bra fatiskt.. haha asså shan.. ;D ..

Sen när vi kom ut ringer thomas o säger att mamma e på akuten.. då blir man inte så glad =( .. Helt orolig blir man.. får se hur de blir.. men pappa kom hem för en stund sen och sa att mamma blir kvar över natten.. =/ .. får se om man sover mycke i natt..


Mami is sick =(

Awww mamma har varit sjuk hela helgen.. så har tagit hand om henne så gott jag kan.. men de e svårt när man har en envis broder ;P ..

iaf.. igår va de skola.. luuugnt.. gympan va ute i de soliga vädret.. haha men astman hängde inte med där.. men de gick bra.. sen hade vi finska.. o ja o ellen va nervösa för att vi skulle ha prov.. när vi kom in där hade Ewa värsta flinet och ba " tjejer vi skiter i provet, ni har ändå VG " hahaha :D.. vi blev så glada... haha istället kolla vi på film en halvtimme sen fick vi gå ;D

efter skolan gick jag, ellen och emma hem till mig för att spela in en skolgrej.. haha de gick braaa.. ;P .. hahaha.. sen cykla ja racing fart till thomas och syrran för att redigera den haha.. den blev fin fajktsitk.. får se va mina medarbetare säger idag i skolan.. vi ska nog kolla på den innan vi lämnar in den :P

hela kvällen har ja suttit framför skype o haft kul.. hahaha..

idag har jag sovmorgon till 20 i ett.. men gick upp tidigare .. för att ta hand om mamma och städa upp lite =) ..
ikväll är de shan the man också :D med brushaaan.. hoppas han e bäst som vanligt.. och massa nya skämt :D

Bokläsare ?!

Som ni märker har jag börjat läsa rätt mycket, förstår inte varför egentligen för att jag har aldrig varit nån som gillar att läsa.. men iaf..


Den första boken jag läste heter Tio saker jag hatar med mig själv. Den va grymt bra.. den handlar om en tjej som lever som två olika personer kan man säga. hemma är hon muslim och i skolan är hon Jamie.. Ingen i skolan vet om hennes bakgrund.. ingen misstänker ens något.. tills en dag.. då Jamilah's muslimska band ska uppträda på skolan bal där hon går. denfår 4 av 5 ..




Andra boken som jag läste heter Offrad för hederns skull.. sann berättelse och handlar om en flicka vid namn Sengül som flyttar från turkiet till danmark.. hon blir kär, men killen anses fel för henne och en dag kommer sengüls föräldrar på deras hemliga förhållande.. Sengüls lillebror tvingas göra något som kommer att förändras Sengüls liv för alltid.. Boken var hur j***vla spännande som helst.. när jag började läsa den kunde jag inte slita mig ifrån den.. den får helt klart en 5 av 5.. Ni som inte läst den.. LÄS DEN !

Måndag!

idag är det måndag vilket betyder skola.. de va segt idag.. både att komma upp och gå till skolan.. haha började halv 9 med morgonmöte.. segt för de sa inge viktigt där.. sen religion.. pratade om typ moral och etik och sen lite diskutionsuppgifter. på uf gjorde vi bara en utvärdering och sen tack och hej..

jag och lina stannade för att göra en framsida till vårt projekt,.. blev inte så jättesnygg men aaa den får duga.. haha... prata med läraren så har lite kvar att göra i historian.. så ska sätta mig om en stund och göra det :).. 

dagen hittils har varit lugn faktiskt... har bara läst och läst min underbart braiga bok :D

helgen är över .

I lördags var jag på stan med jenny, jessie och åkerpung.. vi hade jättetevligt.. haha.. när vi kom ned kollade vi på massa som dansade.. men de va inte så duktiga så vi gick runt lite på stan.. haha.. de fanns massa clowner och ja e lite små rädd för dem sådär ;P hahaha.. jobbigt värre.. men så är det..

efter gick jag och jessie tillbaka för att kolla om de va nån rolig som uppträde.. de va emilia, hon som sjunger big big girl ;P .. hon e så sööt.. haha hon typ loog hela tiden och va värsta charmig.. haha.. 

sen gick vi och köpte en vattenpipa till min kusin, och sen blev de jordgubbar.. vi köpte två lådor.. 8 kr st :O billiiigt säger jaaag bara ;D.. haha..

sen lyssna vi på the pudels.. hahahaha... sen åkte vi hem till mig.. vi sjööng som åsnor.. jvla rocklåtar som gjorde oss lite hesa.. hahaha.. vi åt sen.. och sen åkte ja hem till dem.. vi åt jordgubbar och sådär.. sen gick vi ned till sjön.. vid sjön fiska vi och rökte vattenpipa.. vi satt där läänge.. de va supermysigt.. sen börja jenny typ dansa.. hahahaha.. porrjenny ;P.. haha.. iaf sen lekte vi lite hahaha och så hem till dem igen..

vi chilla vid datan och tog det lugnt.. och så blev de grillning.. hahaha.. sen kom en vän men skulle gå direkt igen nästan.. haha.. vi satt uppe till 2-3 och sen somna vi..

söndagen va riktigt härlig.. solen sken på bra så vi låg på studsmattan och sola.. pappa och niklas hämta mig och då blev de att fara hem.. vi åt sen duscha jag och sen fastna jag i sängen  hela dagen.. läste en bok som ja fastnat föör..

kevin va här med. så vi lekte massor.. sen läste jag bara hela kvällen och kolla på filmen click som gick på kanal tre igår :)

Bilder från i lördags










HÄRLIIGARE KAN DE EJ BLI !! ;D

hahaha sorry för bad uppdatering..

eftersom att det har varit en sån lång helg har jag från onsdag sovit över hos mina kusiner.. kom hem idag :D ( fredag) ..

I onsdags va de lugnt i skolan.. virre kom över och sen kom bror .. vi gick hem till mig efter.. vi tog de lugnt och sådär.. haha sen åkte virre hem.. då kom kevin.. han sminka mig ;P haha.. han tycker de e as kul =/ .. de blev ej så fint men aaa ;P hahaha.. va kan man förvänta sig av en tre åring.. haha.. sen åkte vi över till mina kusiner.. vi åååt hemmagjord pizzaaa... som åkerpung och JsatansS hade gjort.. hahahahahah.. skiiit gooooooood :D sen blev de hoppa hoppa och hoppa och sen blev de att fiskaaa... hahahahahahhahaha jenny fick två fiskar.. haha stackars fiskar, de fick åka karuselll... hahahaha.. och massa folk där som ba glodde och asg åt oss.. hahahahaha.. sen spela vi vem vill bli miljonär.. haha.. massa chips och annat gott fanns ;D... haha.. sen på kvällen blev de skräckfiiiiilm.. hahahaha... guuuud ja o virre höll på kissa på oss.. vi satt typ på varandra ;P .. sen däcka ja ..

torsdag vaknade vi ganska tidigt.. sköönt.. åt frukost alla tillsammans.. wei wei.. :D länge sen man gjorde det faktiskt.. efter de blev de lite hoppa och sådär.. sen fixa ja mig och följde med carina hem till mig för att hämta lite saker.. när vi kom tillbaka skulle vi göra vax.. hahahahahha.. trodde vi jaa.. de blev ju typ godiiis =/ .. hahaha... de blev segt ett tag.. spelade lite vem vill bli miljonär.. hoppa.. och lite chill.. sen bakade jag, åkerpung och jenny... ;D .. chokladbollar.. de bleeeeev perfektaaaaa ;D we dont give u the recept ;)   hahaha.. sen blev de luuugnt igeeen.. efter locka jenny mittt håår.. de blev sjuukt fint :D. .. så hon ska jag boka till studenten .. haha.. och senare gick vi med åkerpung till bussen för hon skulle hem..  på vägen hem prata vi massor.. sjukt trevliigt.. sen blev de väl inte så myckeeet.. de blev vattenpipa och snack.. sen somna jessie o bror .. haha så ja o jenny tänkte se film, men vi orka ej så sen vid 2 gick vi och la oss ;P ..

Idag vakna vi rätt sent, men drack lite te till frukost sen fixa vi oss.. jag och jenny drog till tuna park eftersom att de va regnigt... syrran o kevin följde med.. vi kolla runt lite.. köpte bh =) .. och sådär... sen fick ja en pressent av min kära kusin ;D .. tackar tackar.. haha.. när ja kom hem tog jag de bara lugnt.. kolla på talang... =) .. och nu sitter jag här med te och ostbågar.. haha.. gotttigotttgott... 


hahaha man kankse inte ser så
 mycket men såhär sminka kevin mig ;P



Jenny som fiskar.
. riktigt duktig va hon


Åkerpung när hon fiskar..


Jessie och Niklas.. de fiska ej..
 bara skrek och skräämde bort fisken ;P



MÖRTEN ;D .. hahaha jenny fick två såna hääär :D



Utsikten.. sååååååå fiiiiiiiiiiiiiin :D



haha vi gav fiskarna till katterna.. de blev såå galna.


Myyyyyyys


GOTT GOTT I GOTT GOTT ;D hahaha


Spricka i läppen ?!

igår var det lugnt i skolan.. sedan vid gympan hände nåt som gjorde dagen lite händelserik ;P .. ellen spräckte sin läpp, så hela efter middagen fick jag ta hand om henne.. vi slapp finska provet, för att åka till hennes doktor och kolla.. hon fick sy ;P..

sen åkte vi hem.. ja ååt och sen kom kevin och syyrraan över ;D .. vi bakade chokladbollar och paj ;D.. mycket gottt.. muahahaha.. 

Efter det blev de luugnt .. läste ut min bok och sen blev de chilleelill på msn... hahahah

Jag, virre + bror = SKRATTANFALL

Hahaha.. gårdagen va helt underbar.. hahaha.. kom hem skit tidigt för vi inte hade några lektioner typ.. och sen vänta ja på kyckling för mamma laga mat.. efter kom kosar en stund.. kolla på film och sådär..

när han stack så smsa virre mig och sa att hon inte orka åka hem direkt.. då åkte jag och niklas ned för att möta henne.. haha.. vi gjorde först syntest.. eller aa vi o vi.. jag gjorde.. haha..

och sen gick vi runt i massa affärer.. de va katastrof för varje gång ja tog på något ramlade de.. hahaha.. snacka om oturen i handen.. ;P .. iaf vi skratta så vi kissa på oss... 

hahaha.. vi tog 20aan hem.. och efter när vi hoppat av bad ja niklas skicka sms till henne o ba " hej gumman :) " hahahaha för hon har inte hans nr.. de va sjukt kul.. hahahaha..

efter åt vi lite och sen drog jag till syrran.. lånade hennes locktång och skor till studenten.. haha.. och lekte med kevin.. ;D ..

Sen blev det bara att dra hemåt och in på msn.. hahahahahahahah jag och virre satt med cam på.. och min cam har såhär roliga funktioner.. så ja satt där och asg.. och hon med.. haha och så tog vi på micken.. hur kul som helst.. hahaha.. kan inte sluta skratta när ja tänker på det.. men sen dog datan.. hahaha..

då blev det att läsa min underbart braiiga boook ;D .. sjukt bra, sen däcka ja :D

Lyckad helg .

Det var en väldigt lyckad helg.. haha haft så kul och vädret har varit perfekt..

fredagen tog jag det lugnt.. åkte till kusin en stund och sen hem... igår åkte jag över till kusin runt 12 - 1 och börja direkt sola.. haha.. sen kom virre över och sola med mig.. det blev mycket snack.. om allt mellan himmel och jord.. 

sen börja vi hoppa studdsmattaa.. hahaha förstår inte hur vi kan ha så kul på en matta.. hahahaha.. kan ej sluta skratta när jag tänker på det.. vi måste va typ världens barsligaste hahahaha..

iaf sen kom bror min och va med.. och senare gick vi för att hämta åkerpund.. haha.. vi alla satt och chilla sen blev de grillning ;D muuuummmsssss.. .. älskar grillad mat.. iaf sen skulle moster och malle ut då hade vi FF.. hahahaha..

vi spelade kubbb och hoppa på mattan dårååå.. och så fick ja o virre för oss att baka.. alla rösta och de blev chokladbollar.. hahaha.. mums vaa godaaa dem bleeev.. efter kolla vi på eurovision song contest.. NORGEEE VANN ;D han va grymt söt och jättebra låt.. tycker jag :D...

hahaha sen blev de chill vid datan och lite solariuuum  ;D och sen gick virre hem och då blev de film för oss andra ;P..

efter ett tag däcka ja .. haha.. 

  


 


Hahaha söndag blev bra den med.. idag assåå.. vi börja med frukost och så kom virre över.,. vi solaade.. chilla på studdssmattan och så.. hahaha.. senare på dagen kom vi igång med gräsklippning och allt.. hahaha.. de blev jättefiiint ;D.. röjsågen blev min vän ;D .. haha.. men underbar helg och underbart väder.. de e pluuus för mig :D




 

Film mys me bror .

Nu har vi sett klart båda filmerna.. vi började med hata göteborg ;P


Filmen hata göteborg var inte så bra... den hade seg början och konstigt slut.. handlingen kunde man vara utan.. så denna film rekomenderar jag inte... 





Denna film tyckte jag var jättebra.. många känslor och det fall många tårar.. jättebra film och den rekomenderar jag skarpt.. ;D 

15 / 5

Varje år 15 maj har jag namnsdag..

Så gratta mig, för idag har jag, SOFIA, namnsdag :D

fredagsmys .

Idag är det fredag igen, vilket betyder fredagsmys..

Dagen har varit seeg.. riktigt seg faktiskt.. började med nationella tal, vidare med uf arbete.. slutade med historia uppsatsen.. och allt blev klart idag.. sköönt..

efter skolan gick jag och ellen ned till stan för att lämna in årsredovisningarna.. Sen gick vi runt en stund på stan.. sen blev vi så hungriga att vi åkte hem,.. var och en..

hemma så åt jag och sen däcka jag typ.. kusin kom.. och vi spela lite poker och sen fia med knuff.. ;D .. höhö.. och sen så åkte vi över till dem... lekte med kevin, som kom över även han.. vi lekte i lekparken och gick ned till vattnet..



Nu har jag och lillebror precis hyrt filmer , hata göteborg och Capriccoisa ;P.. så nu ska vi se dem.. hoppas på att dem är braaa ;D

1 år och 10 månader <3

Ahoooo tiden går så fort.. de känns som allt hände igår.. tiderna i skolan, vilsta, xbox, första kyssen, hahaha.. u namned it..  haha.. men idag är det 1 år och 10 månader sen.. jävligt lycklig tid med dig.. med några dåliga dagar och många bra..

Idag efter skolan träffa jag älsklingen min.. vi prata och myste som vanligt... vi laga lite mat och sådär =) Jättemysigt.
förstår inte hur man kan älska en person så mycket.. ;D

iaf.. efter han åkte hem kom kevin.. så ja lekte massor med han.. sötare  syster son finns inte.. hur underbar som helst.. vi dansa, sjöng, rita, åt glass, spela data och bara kasta boll.. haha..

Men nu sitter jag här och ska läsa igenom mitt tal som jag ska ha imorgon. ska väl sova om en stund med .. =)




Brushaan + jag = chilldag ;P

Igår var jag med brushaan min.. slutade tidigare än henne så gick till hennes skola för att möta henne.. vi satt och pluggade lite och snackade och så.. sen kasta de ut oss så vi gick hem till brushaan.. fast sen skjutsa hon mig haha på sin cykel.. guppelliiiiiguupp ;D .. vi åt lite och sådär.. snackade.. sen kände vi oss bleka så de blev att ta bussen ned till stan och sola i nyfors.. haha.. de va ba vi där, så vi valde de bästa rummet.. haha..

när vi kom ut därifrån  kände vi oss bruuna.. hahaha. vi satt och chilla lite.. i nyfors dåå.. då kmr två polisbilar.. hahaha ovanligt.. och de som poliserna jagar sitter bredvid oss..  hahaha.. mer behöver ja ej säga ;D ..

tack brushaan

Fick tillbaka mitt tal som brushaan läste igenom..
hon sa att de va bra... :D mycket bra faktiskt.. haha så nu är jag glad..

tack brushaaan för du läste igen och alltid ställer upp ;D
Guld till dig :D

Seriöööst :S

seriöööst, vem kommer på en sån här låt ? hahaha så dåliiig =/ haha


pluggdag (?) buhuu

Idag e det en seg dag faktiskt, men är glad så det gör inte så mycket.. det gick bra i skolan.. köpte studentbiljett med älsklingen, så han och jag och brushaan ska väl troligen gåå =) .. om ingen mer .. vi får se.. de kommer nog blii as kuul tror jag.. :D:D:D eller ja vet :D...

gympan va sköön.. den va grymt rolig faktiskt.. :D.. bra tjejer.. ;P .. sen åkte jag och ellen till banken och fixa lite grejs, sen tillbaka och hade finska.. haha prov n'ästa vecka.. VI E KÖÖÖRDA... hahahaha.. vi får väl plugga på :P

efter skolan blev de typ springa hem.. hahaha.. min rygg dödaaaa.. usch.. jävla skolböcker eller va de e som dödar =/ ... iaf.. faster va hos oss.. hon gav mig mer jobb.. + helg.. så får massor nu.. glaad.. nu ska vi ba fixa jobb till brushaaan.. NÅN SOM HAR NÅT TIPS PÅ JOBB??? ..

sen har jag bara suttit och pluggat och pluggat.. fick till slut klart mitt nationella tal.. svenska b... skickade över till brushaan, som får läsa och se va hon tycker :D..


här är jag och brushaan *hihi*

Wei wei .. happyface

Idag har jag/vi hunnit med mycket.. eftersom att det är brushaans dag idag så har jag varit med henne hela dagen.. allt börjat med att vi mötes nere på stan.. och väntade på hennes kusin therese och hennes kompis vid ming... Haha ett år tills vi kunde bestämma oss va vi skulle ha, men iaf jag tog två små rätter ;D .. de va väldiiiigt gottt... vi satt och snacka och hade trevligt.. sen kom en av de som arbetar där o ba ger oss kvitto, vi ba whohooo nu kommer bananen.. hahaha.. " vill ni ha kaffe eller te " .. vi ba nee de e bra *suuck*.. hahahaha...

vi satt typ en timme för att bara ta de lugnt och snacka och så.. då kommer chefen där och säger " har ni fått banan , vill ni ha det ?" viii svarar helt lyckliga " JAAA" och typ ler i smyg.. hahahahahaha.. så sööta vi e ;D



sen efter ming åkte jag och brushaan hem till mig.. där vi åt massa glass och bäär.. haha och så blev de vattenpipa på rummet mitt.. lyckligtvis har vi vädrat så de blir inga kontsiga lukter här i natt.. hahaha..


  

efter allt ätande och rökande åkte vi ned till stan.. vi hade fått för oss att ta kort i en automat.. hahahaha.. assååå viiii dooog dääär inne.. hahahahahahhaa.... vi beöver inte nämna varför men aaa.. hahahahahaha..



Hahaha de blev iaf supersnnygga bilder tycker vi.. hahahahahaha.. utom den sista.. hahaha men den får ni inte se ;)

vi åkte hem till alex och fikade.. paj.. mums mums.. hahahha jävla moffisar vi e assååå..

HOPPAS  ATT DU HAFT EN SUPERBRA DAG BRUSHAAAAN



INGEN VANLIG DAG !

Idag är det ingen vanliig dag för det är brushaaans födelsedag hurra hurra hurraaaaa :D

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BRUSHAAAAAAAAAAAAAN



Gratta henne på:  http://aastfeldt.blogg.se/

YEEEY !

gjorde klart religionen.. helt superduktig känner jag mig.. blev typ fem data sidor.. haha.. + lite till ;P ...

efter pluggandet åkte jag till mina kusiner.. nice nice. vi rökte vatten pipa och hoppa studsmatta.. min kära kusin gjorde inbakad fläta på mig och sådär.. sen hjälpte hon mig att fixa ögonbrynen.. skitskönt.. hahaha.. älskar nån när håller på med mitt hår eller ögonbrynen.. hahaha .. sjukt kankse men de e sant.. ;D .. somnar nästan asså..

moster min bakade sockerkaka som vi fikade med sedan.. mumsiiigt.. sen blev det tv..

kom hem för en stund sen och nu sitter jag bara här och segar.. ska sova tidigt idag tror jag.. börjar redan bli trött :D


Underbar helg :)

helgen började i fredags .. då jag var med min älskling, efter skolan.. vi hade jättekul.. haha vi spelade spel och sen blev de xbox.. haha .. fotboll.. ja förlorade... fast de va kul ändå.. sen hade vi bara allmänt mysigt.. kolla på talang och sådär haha.. senare skulle han hem då åkte jag till min kusin..

hos min kusin åt vi varma mackor.. skit gottt.. haha.. och till det blev det slutet av talaaang ;D .. haha... efter tv och maten blev det POKEEEEER ;D .. hahaha.. de va nice faktiskt.. vi spela o spela.. jag ledde från bröjan, men i slutet va de min moster som vann.. jag kom tvåa iaf.. haha.. bror blev pank ;D ..

kommer inte ihåg så mycket mer.. hahah däckade i min kusins säng till sluuut ;P ...

 



igår var jag med brushaaan min... vii va först hemma hos mig, fixa lite och sådär.. sen åkte vi till vilsta och bredde ut oss rejält.. hahaha.. typ.. och sen blev de på med grillen.. hahaha asssså vi skämms inte fast vi typ brände halva gräset .. hahaha ... fyfy.. ahahaha.. men iaf.. de va skiiit gotttt .. maten asså.. haha och så satt vi och chillaa lite.. med dricka och massa snack och sådär :) jättetrevliigt..

efter blev det SLAGSTA GLASSS... alåå hur länge sen va de inte man åt en slagsta glass.. haha   vi tog chokladsnäcka..skit god tyckte jag den va :D

hahaha efter blev de skifftinge, eller aaa ärstaaa med vattenpipa... trevligt trevliigt.. hahaha.. mitt i allt börja de regna.. helt typiskt.. vi tog undan allt och sådär.. sen precis när allt va nedpackat sluta de regna.. hahaha.. ;P

sen åkte vi hem till mig och chilla.. chips blev det och dricka.. vid datan.. hahaha.. vi kolla runt lite och så tog vi  på shan the man.. efter en stund blir de blackout i datan.. fyfaaan asså.. måste lämna in datorn foooort.. hahaha.. 

iaf jag vet ej va som hände.. en sek vaken, en sek sov ja, en vaken , en sov ja... sen när brushaaan åkte hemåt somna ja typ direkt tror ja =/ ..


   
   
 


idag vaknade jag rätt sent.. åt frukost.. lekt med kevin hela morgonen.. städat rummet och sådär..och nu sitter jag och gör klart religionen :) ..

Smurfarna ;D

Vilka mer än mig kommer ihåg smurfarna?

Haha denna låt är och kommer alltid vara min favorit smurflåt tror jag :D

Fyfaaaan va vi e braaa'

Precis som brushaan e jag hur taggad som helst för Studenten..

MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR :D





NU TAR VI STUDENTEN
FYFAAAN VAD VI ÄR BRAAA :D

BULGARIEN HERE WE COME!?!

Idag efter skolan har jag varit med brushaaan min.. vi har gått till olika resesaker och hämtat brochyrer.. så nu har vi nästan helt bestämt oss att i AUGUSTI åker VI till BULGARIEN... *lyckliiiig* .. vi tänker oss till sunny beach .. och fick ett råd om ett bra och billigt hotell.. så nu e de bara hjobba för fullt och så åker vi förhoppningsvis i Augusti :D:D:D:D

Ryggen dödar mig!

Igår orkade jag inte skriva för jag hade så ont i ryggen.. haha.. jag gick till skolan, men inga lektioner.. så satt och plugga lite och sådär.. sen gick jag hem och plugga lite.. sen dog jag helt.. badade lite och sen somnade jag.. när ja vakna var ja såå seeg att jag knappt orka gå upp.. hahaha.. =/ 

HAHA STUDENTLÅT??

Ohh hittade denna en studentlåt.. hahahaha .. den va dock inte så bra, men man känner sig ännu taggad när man lyssnar på studentlåtar :D


Hittade inte denna på youtube men här e texten :P

Härligt Dyngrak

Många är ni jag kommer sakna
Champagnefrulle, dags att vakna!
Sommarlov - ett minne blott
Skumpan smakar jävligt gott
Uttåg på g, låt det ta slut
Mössorna flyger till glädjetjut
Traktorsläp som stinker svin
Här glider jag i en limousine

Ingen är sig lik, vi har släppt våra hämningar
Festen är igång, vi dansar med främlingar
Dunkande musik från vårt studentflak
Vi sjunger vår sång - Härligt Dyngrak!

Släkten viftar med pinsamt plakat
Massa sprit och fett med mat
Tant Agda håller ett utdraget tal
Dags att dra till kvällens final!
Tömde hela dunken, mår så illa
Dansar loss och sen i baren chillar
Limmar på alla, klänger besatt
Hångel direkt, vilken härlig natt

Ingen är sig lik, vi har släppt våra hämningar
Festen är igång, vi dansar med främlingar
Dunkande musik från vårt studentflak
Vi sjunger vår sång - Härligt Dyngrak!

Ingen är sig lik, vi hoppar och vrålar
Festen är igång, vi sveper och skålar
Dunkande musik från vårt studentflak
Sjung med i vår sång - Härligt Dyngrak!

Sjunger vår sång så Härligt Dyngrak - Härligt Dyngrak
Sjunger vår sång så Härligt Dyngrak - Härligt Dyngrak

Vaknar på morgonen, bakfull som få
Minns ingenting, kan inget förstå
Överallt är jag taggad
Fottad och taggad
Fottad och taggad
Fottad och taggad

Ingen är sig lik, vi har släppt våra hämningar
Festen är igång, vi dansar med främlingar
Dunkande musik från vårt studentflak
Vi sjunger vår sång - Härligt Dyngrak!

Vi sjunger vår sång så Härligt Dyngrak - Härligt Dyngrak
Vi sjunger vår sång så Härligt Dyngrak - Härligt Dyngrak
Vi sjunger vår sång så Härligt Dyngrak - Härligt Dyngrak
Vi sjunger vår sång så Härligt Dyngrak - Härligt Dyngrak

SOOORG !!!

HALLÅÅÅÅ! hur dum eller borta får man vara....jag e helt inne i poker sen slår klockan nioo.. så springer ja till tv:n.. för att andra avenyn ska börja.. tror jag jaaa :S ... SISTA DELEN VAR FÖRRA VECKAN... HALÅÅ !! SORG säger jag bara.. suck

Längtar redan ..

Gårdagen va lugn i skolan.. förutom en svans så va de riktig lugn dag ;P ..

Efter skolan gick ja ned till stan för att möta brushaan som hade med sig Carro och Johan.. vi hämta ut pengar och biljjetttten.. längtaar redan.. ska blii ku.. bara han inte drar gamla skämt ;P

sen gick carro då satt jag, brushaan och johan och glodde på folk och chilla haha ... skönt de.. men efter ett tag försvann solen ( suck ) och dåå gick ja o brushaan till gina och lite hit och dit.. och johan stack ;P ..

Vi åkte hem till mig och sen fick vi en superduper idé.. VI SKA ÅKA UTOMLANDS... De ska vii.. detta år.. spelar inte roll vart eller när.. men vi skiter i .. vi ska åkaaaa..;D så jävla kul de skulle varaaaa :D 

HIT SKA VI DEN 27 ;D Någon mer som ska dit??

Gratis är gott ;D

Förresten.. har gått och blivit medlem på  LÄNK .. =)
Skulle vara roligt om du också blir medlem.. höhö

vem älskar inte solen?!

Ohhh guuuuud .. i lördags och fredags va de så härligt väder.. i fredags va ja med kevin hela dagen och syrran =) ..

Igår åkte hela familjen och kevin till sommarstugan.. så härligt väder de va assså.. sola hela dagen.. och grilla .. så myyyysigt.. vi grilla och spela kubb och hade de allmänt perfekt.. haha..

Senare på kvällen åkte jag och bror till kusinerna.. där vi spenderade hela natten.. vi åt haha rökte vattenpipa och kollade på film.. först tog vi på nån im david eller nåt.. skit myskooo.. sen blev det the fog.. den va kusligt bra assåå.. hahaha sen somna vi..

Idag vaknade vi skapligt.. tänkte sola idag med, men lite svårt när de inte fanns riktig sån sol som jag hoppats på.. runt 1-2 kom mamma o pappa och hämtade oss.. sen kom kevin över.. helt kul... vi lekte lite och sådär.. =)

segt med skola imorgon men men.. va ska man göra ;P

RSS 2.0