SJUUK

Assså aaaa jag är hur sjuk som helst.. hög feber.. hostar... förskyld.. ont i hela kroppen.. osv osv.. har inte somna.. kan inte somna..va ska jag göra??

helt jobbigt.. tidigare idag badade jag i kokhett vatten och jag frös =/ .. hur sjukt är inte de ? nu sitter jag i sängen och halva mig fryser och halva mig är kokhet..

hoppas att jag mår bättre imorgon.. orkar inte vara sjuuuuk..

Bajs.

assså idag har de varit värsta dagen på hela denna vecka.. mår skit..

mått skit enda sen ja vaknade.. min hals e helt fucked up.. hostat hela natten lång.. ändå går ja till skolan... duktigt om ja får säga de själv... när ja kommer till skolan kunde ja knappt andas... men gick bra sen..

första lektionen tog slut.. blev lunch .. vi åt me annie och alla.. sen va de historia.. jobbade me mikaela.. trevligt..

påvägen hem va de hur kallt som helst.. och inte nog me de kosar som ja brukar träffa på torsdagar har ej tid för att han skulle träna teori eller ngt..  vet ej.. va me vänner kankse.. men aaaaa va ska man göra...

är skit förbannad nu.. mina lungor e helt sönder hostade.. massa pluggg... fryser och sjuuk... aaaa...

Vi hörs nog intemer idag.. för att jag ska snart äta sen blir de plugga för hela slanten...


Onsdag

Jag börjar bli sjuuk .. inte brååå men men..

aaa idag började jag 20 i ett .. segt segt, men så kan det vara.. vi hade ba svenska och projekt..

efter skolan åkte jag till rinman för att träffa brushaan.. vi fixa lite cv, och tillbehör.. sen hade vi tänkt att gå runt o lämna ut dem, men vi orka ej för vi va för sega, hungriga och de va för kallt.. istället åkte vi hem till henne.. där vi typ sega och sen ååt.. och så satt vi vid datorn och checka runt lite och sådär.. :)

Nu sitter jag hemma.. är helt seeeg.. e inte på så bra humör.. e så trött på hur mycket saker som helst.. orkar inte med nånting .. tror därför att jag ska sova ... =/

Godnatt

Dagens spenderades med brushaan

idag hade vi lite sovmorgon.. skööönt.. hihi.. vi hade marknadsföring och idrott.. de va skit kul.. haha .. mitt lag vann hela tiden ;) .. typ.. haha.. sen hade vi håltimme till 2..

Runt ett kom brushaan till min skola, vi satt och luffade i caféterian..  älsklingen kom också en stund.. hahaha... gud vet va vi snacka om.. från mat till pengar till jobb typ ;P .. och lite såå.. sen började finska lektionen.. härliigt... älskar den fast den e lite seeg.. haha..

Sen efter skolan gick vi hem till mig.. vi åååt.. kyckliiingwoook.. mycket gotttttt tycker jag.. hahaha rensa allt typ.. och så satt vi o luffa vid datorn...och spana runt.. sen bakade jag chokladbollar ;) de blev jättegoda..

följde med henne till bussen.. påvägen hem så påminde älsklingen mig att de e andra avenyn idag.. :)

 



Wiho

Efter skolan tick jag hem.. åt.. läste .. haha den e så bra.. sen kom älsklingen, efter att ha läst teori :P ... vi såg på film.. den va jätteeebraaaaaa.. värdarnas krig eller nåt sånt ;P .. ni borde se den.. lite action/drama :P hahaha

Vi hade de mysigt.. muhahha
sen när han gick hem ringde jag kevin.. hahaha vi satt och sjöng för varandra.. och han blev sur  när jag skulle lägga på.. han e för sööööt...

Nyss såg jag på 90210 ... mycket bra... och nu sitter jag och ser på The secret life of american teenager..


                      


Måndag .

Skoldag idag igen.. kändes bra i morse.. gick upp var glad och sådär.. gick till skolan.. kändes jobbigt direkt asså.. orkar inte med nånting.. vill bara slå och döda allt.. =/ .. Blir ju inte bättre när läraren typ kommer och säger att vi har gjort mass saker i onödan och skit.. känns inte bra.. och ba aa ni har ingen chans ändå så hoppa över de.. schysst =/ ... känner mig dum faktiskt.. precis som om vi e dåliga =/ .. ajaaa.... orkar inte bry mig längre faktiskt.. hur taskigt som helst...

Förresten aprå när jag åkte förbi fröslunda och alla poliser och så va där.. de va någon som hade dött där tydligen.. vet ej vem.. men läskigt.. de e ju inte alls nära ifrån där jag bor jue.. usch usch..

Nu har vi lunch..sitter i ett grupp rum för mig själv.. e varken hungrig eller sugen på mat.. e för irriterad och arg och ledsen och allt i ett typ.. =/  Dont ask why..

Sista lektionen är UF ( samma som nu ) .. får väl se.. vi har ingenting att göra typ.. så.. slutar iaf senast 20 över ett.. så de e skönt.. får se vad som händer när jag kommer hem.. plugga eller läsa boken eller ngt..

Söndag.

Idag vaknade jag tidigt.. jag åt frukost och så fixa ja mig och städa rummet.. va helt på underbart humör.. haha.. sen kom kevin och vi åkte till tuna park.. vi såg på store chris där och rori.. hahahaha... om ni inte vet vilka de e så fråga inte.. haha..

sen åkte vi hem till mig.. åt lite.. sen låg vi och kolla på Dennis ( film ) och så somnade han... jag spelade lite vem vill bli miljonär... sen vaknade han då kolla vi klart på dennis.. sedan tog jag på Kung fu Panda..

Efter det kom Kosar en sväng.. vi såg på film.. och sådär..

När han gick så lekte jag med kevin .. vi spelade lite och tv och så..sen lekte han med min mamma och då passa ja på att se å tv.. blev lite idol och sådär..

Massa filmer .. de e livet hahahaha .. efter musik dårå ;P

Har precis duchat.. är lite trött så jag tror jag ska läsa lite bok sen krya ned i sängen min..

Godnatt :)


Detta är Store chris  gott folk :D

Godnatt.

Jag ska försöka att sova snart.. åtminstone försöka.. haha..

Imorgon ska jag upp tidigt.. därför att jag ska ta med Kevin till tuna park.. Rori Racerbil är där ( hans favorit )  hihi :D


Godnatt alla potatisar :D

Filmkväll me bror.

har precis sett klart film med bror.. vi såg bara på tv för klockan blev så mycket.. :)

Det blev dessa:


Järnets änglar.. 
Den var inte bra faktiskt..
seg början.. seg mitten.. okej slut.. 
den rekomenderar inte jag.





Lösvikt.. med robert gustavsson
Den var bra.. dock inte så bra som jag trodde..
den va rolig men vissa stunder va den bara överdrivet.
men den var okej, och en del roliga skämt




  

Lördag.

Idag vaknade jag tidigt.. va jättetaggad .. skulle åka skridskor och spela badminton.. jag tar på mig skridskor och åkter runt.. va tror ni händer? mitt upp i allt får jag migrän.. USCH!! jag fick vila lite.. men de blev värre... så ja spelade inte badminton heller.. jag tittade bara på.. men sen kändes det som att jag skulle spy så då bad jag pappa hämta hem.. sen spydde ja när ja kom hem.. fick vila.. sen åt ..efter maten vilade jag igen.. sen åkte vi en sväng till min moster.. kusin va hemma men hon var inte så social.. haha vet inte va hon gjorde men men...

Btw när vi åkte för att hyra film åkte vi förbi fröslunda... de va massa poliser och brandbilar där.. undra vad som hänt =/ någon som vet ??

kom nyss hem.. har hyrt två filmer och typ lånad sex filmer moster.. såå det blir filmkväll med bror idag.. mysigt


Let´s Dance

Såg precis vilket par som åkte ut från let's dance.. de va inte de ja hoppats på men men..

de va BlondinBella som åkte ut..
det stod mellan henne och kitty... men BB ( blondinbella ) va inte så duktig idag faktiskt så



Fredag.

idag har det varit en soft dag..

dagen började med skola halv nio till runt halv tolv... vi skulle egentligen sluta klockan tre, men vi fick hemuppgift så vi fick gå hem..skönt skönt.. jag gick hem.. åt lite.. och så däcka jag i sängen.. skönt skönt.. haha..

Vid halv sex åkte vi till min kusin som fyller år idag.. ( Grattis, Grattis )
Har fått en till kusin.. jättesöt :)

sen åkte vi hem.. då blev de mys mys framför tv:n med familjen.. vi såg på Let´s dance.. diggar Morgan och Laila.. hoppas de kommer långt.. troligen åker Carl Jan eller George ut idag.. de va inte så bra tyckte jag .. de återstår att se om typ 25 minuter.. :P

Torsdag

blev i första gruppen.. hahaha.. tur de.. de gick bra =) .. sen mentorstiden.. blev inte så mycket sagt.. sen på håltimmen gick ja hem.. kosar kom en stund.. vi myste och kollade på gamla foton hahaha... 

mötte emma, vi gick till stålfors för att ha matlagning.. vi gjorde Stens Paella och Créme brulé ngt.. de va gott faktiskt..

efter de åkte jag till syrran och va med kevin.. nu sitter jag hemma .. har precis duchat.. ska plugga lite om en stund.. men nu ska ja bara lyssna på musik höhö..


Vår Paella


Vår créme brulé



Suddig bild.. men men.. han vägrade sitta stil.. han har rakat av sig allt sitt hår ;P





Shulahopp

Har precis ätit.. det var inte så god mat. men men.. åt lite iaf..

första lektion va marknadsföring.. hade bara genomgång där på det nya avsnittet .. sen lunch..

Snart ska vi ha svenska.. Halva klassen ska prata om sina 10 första år och den andra ska jobba med referatet =) .. får se vilken grupp jag hamnar med, hoppas första.. haha..  men eftersom jag är sist på klasslistan skulle jag inte bli förvånad om jag hamnade i den andra gruppen..

Efter det är de klassråd, sen slutar vissa .. jag själv har håltimme, så ska väl hem en stund och sen blire matlagning i stålfors skolan sen slutar jag 19:00 .. förhoppningsvis får vi sluta tidigare.. och förhoppningsvis får vi göra något gott.. höhö... vi brukar alltid få göra typ kyckling eller fisk.. e lite trött på det faktiskt..

Skolan, brushan, plugga

Jaaa.. sista lektionen var projektarbete.. men vi har precis börjat vårt sista projekt.. så vi prata bara om hur vi skulle göra och så.. våra lärare kom med en väska.. som va låst.. haha sen satte de sig längst bak i klassrummet.. och alla satt som frågetecknen.. hahahaha.. sen typ hitta Paulina nyckeln så då öppna vi den och de va massa godis i väskan.. tackar tackar.. =)

Efter skolan sprang jag typ till stan, för att möta brushaan.. hon var redan där så därför sprang jag typ.. haha.. vi gjorde ett ärende.. och så blev det gina.. hon shoppa lite kläder sen gick vi runt lite sen blev de mat.. hahaha .. gotttt gottt.. sist gick vi till biblioteket.. pluggade lite ,, hahah sen leta vi böcker.. hon hittade en bok som tydligen skulle vara bra.. Bakom stängda dörrar hette den,. men hon hittade två till.. så jag fick den.. ska se om den e bra =)

Efter det åkte jag hem .. pluggat massor faktiskt... gjort hela fyra läxor.. e man inte duktig liksom...

Nu sitter jag här vid msn dårå.. en stund till antar jag.. med musiik.. ska läsa boken sen, om jag inte somnar.. jag  börjar nämligen bli trött...


 

 


                                                                             
  Någon som läst denna ?

Goddag.

Shuhuu.. idag har jag haft värsta sovmorgonen.. haha.. vaknade runt 11.. och typ segade mig som satan.. ( tycker ej om att stressa ) .. fixade mig lite samtidigt som jag pratade med brushaan..

när ja kom till skolan va de svenska som gällde.. haha vi kollade på ett boksamtal som två i min klass hade gjort.. hahahhaha den va rolig tyckte jag.. så bra :D..
sen har ja skrivit ett referat får se om den blev bra =)

Efter skolan ( slutar 15:10 ) ska jag träffa brushaaan, så ska vi fixa lite, stan och plugga :)

see yaaaah

äntligen

direkt efter skolan gick jag hem för att plugga..  och jag blev nyss klar.. vi skulle skriva om våra tio första år.. =) blev typ 6 sidor.. de ska inte vara inne förrän torsdag, men de känns skönt iaf att ha de klart idag.. så kan ja ta de lugnt imorgon =)

Här får ni se lite bilder från när jag var mindre


Jag, från dagis


Syrran, jag och bror



Jag och mamma. Första samtalet i 1:an :D

Btw..

När jag ändå håller på att blogga.. Kolla in  http://mariselartistry.blogg.se/ 

Jag kollade in hennes dia och blev förälskad.. omg så fint man kan göra med naglarna =/ .. i alla olika färger, långa, korta, lila, rosa, glitter... SÅÅÅÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIINT :D

Kolla in vettja =)


Rast ;P

Godmorgon alla glada.. eller goddag... haha .. just nu sitter jag i skolan.. med emma =) .. vi har precis slutat marknadsföring.. vi hade muntligt.. de gick bra =) .. muhaha.. vi e duktiga.. iaf jag.. HAHAHA.. skojjaaaa..

Nu sitter vi och luffar vid datorerna, vi ska snart ha gympa.. =)  undra va vi ska göra.. har lite träningsvärk från igår ( jag och bror tränade ) så jag hoppas inte vi gör ngt för ansträngande..

Efter gympan har vi håltimme till tre.. ( från halv 1) .. får se om jag stannar och pluggar lite eller om jag går hem och äter och kommer tillbaka.. will see will se.. =) ..

trött eller vad ?

jaa .. jag är så trött att jag inte ens vet vad jag ska göra.. haha

i alla fall.. idag efter skolan tränade jag med min bror.. de va segt men skönt.. haha.. sen skulle jag plugga hade jag tänkt men jag däckade i sängen.. så de blev inget av med de.. haha.. tv blev de sen tills nu.. pratat med Alex med.. hahaha hon hade typ tusen bilder från förr i tiden hahahaha.. så småå alla vaar.. hahahaha... i alla fall...

som sagt ja e så trött så jag tror jag ska gå och lägga mig typ när som helst..

sovmorgon imorgon, fast ska vara lite tidigare och fixa med marknadsföringen iaf.. E ja inte duktig? hahaha

Godnatt :)

48 ord på en min

48 words


jaa.. jag skriver 48 ord på 1 minut.. kan ni slå det ?  :) tryck på bilden och testa


Godmorgon

sitter i skolan.. de gick bra att vakna idag.. haha.. men dessvärre inte för min bror så han fick gå själv.. haha men så kan det går när man är uppe hela natten, som han är..

slutade precis religion lektionen.. den e kuul tycker jag.. vi fick göra olika övningar, som visar våra egna åsikter, som typ, sommar eller vinter, kyssar eller kramar.. osv..

är jättehungrig men ja orkar inte lägga ut pengar för en macka =/ så därför sitter ja vid datorn nu och väntar på att UF lektoionen ska börja och lunchen såklart.. tror de blir pasta .. mums..

efter skolan ska jag skynda mig hem för att träna med bror min :)


The hills

THE HILLS ÄR SÅ JEFLA BRA !!! :D I JUST LOVE IT!!

The Hills
är en reality serie på MTV som är en fortsättning på föregångaren Laguna Beach: The Real Orange County. Serien följer Lauren "LC" Conrad som pluggar på modeskola i Los Angeles och man får följa hennes karriär, hennes vänner och hennes liv. The Hills är MTV:s mest framgångsrika serie. Den har också blivit topp 10-listad bland de populäraste programmen för 13- till 24-åringar.




Kevin + kusin + topmodel = min eftermiddag.

Vii åt .. sen efter maten kom min kusiin.. vi satt och myste framför tv:n.. haha.. och så kom kevin igeen.. han bara älskar mig.. hahaha .. vi ritade massor.. bilar, träd, flaggor, sköldpaddor, fiskar, osv..  fick massa kramar.. 

Nu sitter jag och tittar på top model... den är rätt nice faktiskt.. hehe...

aprå på model och kändis livet så är det rätt så skönt att veta att utan smink och allt så ser de precis ut som en av oss.. haha.. om inte värre..



här är ett exempel: Jennifer lopez ( med och utan smink)
Hahahaha man kan inte ens tro att det är samma person..

Tack !!

Brushaan min hjälpte mig att fixa en sak på min blogg, som ni kan se..
Hon fixade in musiiik... kan man ha en snällare vän ;) ?  haha.. såå snääällllt..

tack så jättemycket <33

Vågen ( mitt stjärntecken )

Fick denna av Brushaan, så jag lägger in den :)

Goda egenskaper


Vågen är glad, charmerande och vänlig och har en mycket stark känsla för rättvisa.
Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och ojämlikhet, varhelst du stöter på detta.

Vågen är sällskaplig och lätt att ha att göra med.
Du anpassar dig bra till olika miljöer och situationer och du känns ofta harmonisk och avslappnad.
Du är mycket mån om dina nära och kära.


Mindre goda egenskaper

Vågen är inte känd för att kunna fatta snabba beslut, vad det än gäller.
Du måste alltid väga för och emot och det leder ofta till beslutsångest.

Vågen gillar också att njuta av livet, men ibland blir det ren lättja av det.
Du kan ibland också verka en aning manipulativ och krävande, då du själv med liv och lust vill gå in som medlare i olika situationer, eller då du själv stöter på problem.
Ibland kräver du kanske lite för mycket av andra.

Så tänker du

Du tycker inte om ensamhet utan söker dig ständigt till sällskap där du får känna gemenskap och samhörighet.
Du har lätt för att bli rastlös och uttråkad om du känner av en långsam, händelselös vardag för dig själv.

Med sällskap finns åtminstone möjligheten till något spännande och äventyrligt.
Det är endast tillsammans med andra du hittar motivation och inspiration.

Yrken du passar inom

Du är en mycket kreativ person och har lätt för att se saker och ting i olika synvinklar.
Det gör dig till en ypperlig problemlösare på företag.

Du fungerar också bäst om du får jobba i grupp.
Exempel på yrken kan vara marknadsförare, designer, jurist, rådgivare, advokat, försäljare, arkitekt, inredare

Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

Du har ett stort behov av ömhet och kärlek.
Det gör att du sällan är ensam i ditt liv.
Utan en partner känner du dig lite ofullständig, du behöver någon vid din sida att bolla dina tankar med.

Du är romantisk, barnkär och mycket generös och fantasifull i ett förhållande.
Dina barn eller kommande barn kommer lätt bli lite bortskämda, eftersom du vill ge dem allt och lite till.

Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra med Tvillingarna och Vattumannen.
Även med Fiskarna finns goda förutsättningar.
Sämre förutsättningar har du med Stenbocken och Skorpionen.

Färger, siffror m.m.

Färger: Vågens astrologiska färger är blått och rosa.

Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 2.

Växter/blommor: Syren

Stenar: safir

Element: Vågens element är luft.

Planeten du styrs efter:  Venus.

Kända Vågar

John Lennon, Alf Svensson, Leif Pagrotsky, Roger Moore, Olivia Newton-John, Alfred Nobel, Margareth Thatcher

Kevin + skridskor = första gången

Vaknade av att kevin skrek lite.. haha .. men vad gör det, när han e så söt.. gick upp, han ville leka direkt men när jag precis har vaknat måste jag dricka mitt te faktiskt... så han fick lugna sig.. haha..

när jag druckit upp så ringer thomas ( kevins pappa ) och säger att de ska åka skridskor, då passa jag på att följa med..Kevins kusin Henke var också med.. 

det var kevins första gång. det gick jättebra faktiskt, för att vara 2 år gammal och första gången.. han försökte verkligen och gav inte upp när han ramlade.. hehe.. han tyckte de va jätteroligt..



       

brushaaan + mig = mofff

Sen kom brushaan och hämtade mig.. Vi åkte till maxi och shoppade.. ( gottis saker ) haha .. vi köpte massor faktiskt.. hahaa.. moffisar som vi är.. vi åkte hem till henne.. och så gjorde vi varma mackor + oboy.. mycket gottt faktiskt.. hihi.. sen gjorde vi Chuikitachoklada.. hahahaha..  MYCKET GOTTT.. hahahahahahahaha... de tyckte både ja o brushaan.. de åt vi tillsammans med två filmer.. vi tittade först på the hottie and the nottie.. den va med paris hilton bland annat.. den va bra tyckte jaag.. haha.. vi hittade rolig citat från den men sen när vi skulle skriva den här så glömde vi bort de.. hahaha så ni får väl titta på filmen själva och komma på det..

Den andra filmen blev Picture this.. i den filmen va hon sharpey ( hur hon nu än stavas ) i high school musical med.. den va också bra tyckte jag.. brushaan som valde filmerna har mycket bra filmsmak må ja tillägga ;) 

det blev paj också som hennes mormor hade bakat, just bara för oss... så snällt.. tackar tackar..

Efter filmerna blev de lite dator.. + ananas.. hahaha och sen chips.. awwww... min mage typ e död nu men vad gör de om hundra år ;) ...

Hahaha.. aaa sen skjutsade brushaan hem mig.. tackar <3

 
                                                             

VI HADE MYSIGT <3



Nu sitter jag hemma.. alla typ sover.. och ja är inte ett dugg trött.. får hoppas att jag blir det snart, så att jag kommer upp skapligt imorgon.. kevin sover ju här, dock inte i min säng som han sa att han skulle men.. hoppas att han inte väcker mig allt för tidigt ;D

Prata med älsklingen i msn




Ska gå och lägga mig i sängen snart.. så see yah tomorrow... Godnatt <33

och brushaan.. tack för en fiin dag <333

Barnvakt .

Idag började dagen med att jag drack mitt vardagliga te, elr hur man säger.. höhö.. och sen kom kevin.. vi lekte med hans nallepuh och alla hans vänner,, haha.. han e för söt.. sen skulle dem sova så vi la täcke¨på dem.. haha sen skulle kevin bada...hahaha... no detaljer ;P ... *brushaaan vet * hahaha.. och så duchade ja med och då skulle han föna mitt hår efter.. väldigt duktig e han.. haha.. sen så hjälpte han mig att bädda min säng också.. duktig elr va säger ni?  Sedan var det mat.. efter maten åkte vi till landet en stund.. och efter de checka vi in våran gamla villa som vi bodde i när vi var små =) den är sig lik..

Sen väntade jag bara på att brushaan skulle komma...


Kevin som har bäddat, e de ej duktigt??


Kevin .. hahahaha checka hans min.. han tyckte om fönen ;D


Mysigt hade vi på landet .. hihi


Godnatt

Jag är mer än trötttt.. så ja ska stänga av här nu och krypa ned i sängen.. i
morgon på förmiddagen kommer en busig pojke hem till mig, så får se till att vara utvilad,
sen på eftermiddagen/kvällen blire mys med brushaaan..


Godnatt

Daddys little girl

Awwwwwwww.. den här låten får mig att bli så tårögd..
tyvärr kunde jag inte få in orginalet, de va någonting fel ;P  så ..
men här är låten i alla fall :) ..

Ge gärna en kommentar om vad ni tycker om låten  !! : )



Frankie J - Daddy's little girl

redan slut =/

som sagt så tittade jag på programet Samantha who? 
den var bra tycker jag faktiskt..
lite sex and the city stuk, utan sex dårå..
Men tråkigt nog va den mindre än en timme lång..
Den va ändå bra, så jag tror ja ska försöka följa serien ;P


Samantha who?

Samantha who nu på kanal 4.. har sett den lite då o då på reklamen.. tänkte se.. hoppas att den är bra :) annars blir det nog film = )



Någon mer som ska se den?

Den börjar nu så vii höörs later ;D

Let´s dance.

aww.. trodde ni att Elisabeth skulle åka som jag trodde???
fel fel fel...

Carl jan då?
fel fel fel ...

sinnessjuuukt.. de sämstaste åkte inte.. hahaha..

Linda åkte .. synd för henne.. men mina favoriter e kvar iaf ;)


Vet inte riktigt vem hon är, så lånade denna bild från let´s dance hemsida..

Fredag.

idag va de hur svårt som helst att vakna.. mitt fel.. men men... blir så när man inte kan sova.. haha

i alla fall ja kom upp i morse.. kämpar iväg mig till skolan.. vet ni va som händer? ingen lektion typ, för läraren e sjuuk.. kan de bli värrre? hahaha... pluggade iaf...  vi började med religion idag dessutom.. de ska bli kul faktiskt... sen hade vi en fet håltimme.. satt me älsklingen en stund.. sen hade ja historia.. efter historian följde han med hem..

han visade lite bilar som han vill ha... haha o så gav min pappa han en pressent.. hahahaha..

när han gick hem titta ja på let´s dance.. o pratade med brushaan i telefon.. mysigt mysigt.. höhö..ska träffa henne imorgon, troligen, vi ska typ ha mys/filmkväll ;D



Nu börjar let´s dance igen.. nu får vi se vem som åker ut? vem tror du?

Godnatt

Aja nu börjar det blir sent.. och eftersom att jag har varit sjuk nu två dagar.. och de e skolan som gäller imorgon så ska jag försöka att sova snart.. så nu blir det att stänga av datorn..

imorgon blir de skola sen träffa brushaaan...

Godnatt

Sex skäl till sex

HIttade den här på någons blogg, så jag snodde den ;P

Sex har inte bara ett högt underhållningsvärde och utan kan dessutom vara nyttigt och hälsosamt. Ur ett hälsoperspektiv listar Expressen sex andledningar till att ha sex.


· Minskar stress
Enligt en studie som publicerades i tidskriften Biological Psychology sänks blodtrycket samt den allmänna stressnivån när man har sex.

· Stärker immunförsvaret

Att ha sex regelbundet är hälsosamt. En till två gånger i veckan har fastställts förstärka kroppens immunförsvar då en ökad mängd antikroppar, immunoglobin A, producerats. Något som hjälper kroppen att skydda sig mot förkylningar och infektioner.

· Bränner kalorier

Att ha sex i 30 minuter bränner 85 eller mer kalorier. Efter 42 stycken halvtimmespass har du bränt ungefär 3600 kalorier, vilket räcker för att gå ned i vikt.

· Minskar risken för prostatacancer

Att ejakulera ofta och regelbundet minskar risken för att drabbas av prostatacancer med en tredjedel. Speciellt för män runt 20 år, visar en australiensisk studie.

· Lyfter självförtroendet

En undersökning vid universitet i Texas visar att en återkommande punkt i människors sexliv är självkänslan. Sexologen Gina Ogden motiverar det såhär:
"Bra sex börjar med bra självkänsla, och kan även förbättre den speciellt om sexet är kärleksfullt".

· Lättare att sova

Efter orgasm frigörs hormonet oxytocin som gör det lättare att somna.



Jerry, Jerry, Jerry


Kom nysss ut från duchen..

Nu sitter jag och tittar på Jerry Springer.. på 400.. hhahaha.. helt patetiskt program, elr vad tycker ni?
de e roligt att se på när man har tråkigt.. men snälla vem skulle gå till tv för att berätta att man e hora, att man gay, att man e otrogen eller så? hur lågt får man gå? 

Hahaha.. aaa.. men men.. de programet lär ha många tittarsiffor ..

Nu är det typ en kvinna som har varit gift med sin man i 26 år.. o hon lät en hemlös kvinna bo med dem.. o nu ligger hon med honom.. hur sjuuukt är det inte et ?? Omg.. inte nog med det, han e 52 år gammal.. och gissaa hur gammal hon är?  inte 30.. inte 20.. 19 år.. :S

Hahaha såå pinsamt !!!!!!



Tackar för hjälpen



Jag undrade hur man lägger in youtube klipp och nu är de så att min brushaaa är så söt att hon skrev ett helt inlägg och förklarade det för mig..

Tackar tackar

För er som inte vet hur man gör.. checka " aasfeldt.blogg.se " :)


Musiiic

Aw aw.. ja har lyssna på den här låten hela dagen .. bara älskar deeem..




SJuuk


KUL !!! här går jag och tror att ja blir frisk så blire ba typ vvärre.. aa de va ju väldigt bra.. ohh bajjs också..

men aaa har typ sovit hela dagen.. va ute o gick runt .. kom hem o tv..



1 ½ år



WEI WEI WEI.. vet ni vad det  är för dag idag?

det är min och min älsklings ett och ett halvt års dag.. så fort allting har gått.. gueesss att tiden går fort när man har roligt,, :D

 

Vill ha er åsikt.


Shuuu... idag har ja varit sjuk som sagt så har bara tänkt o tänkt på massor..

nu skulle ja vilja ha er hjälp...

Igår frågade jag en vän varför h*n inte hör av sig..

Jag; Varför hör du aldrig av dig längre ? :(
Hemlig: Jag gör inte sånt

Snälla nån.. hur drygt svar va inte de ?

Så nu vill jag veta .. tycker ni att det låter som en vän ? tycker ni jag ska skita i den personen ?


Sjuuk

Jaaaa.. usch... varför ska man behöva bli sjuuk.. orkar inte.. som tur var så mår jag redan bättre.. halsen min som är knas... när jag vaknade i morse kunde jag inte prata eller svälja..  vet inte va jag gjort.. de läskigaste va nog att ja drömde om att ja hade såhär.. och så när ja vakna va de så.. de va inte så mysigt..

så idag har jag inte gjort så mycket.. sovit till 2.. duchat.. ätit.. kevin kom en stund.. lekte lite med honom... han e för underbar..  sen kom älsklingen min en stund.. han hade klippt sig.. de blev dock inte som ja trott men men..

nu sitter jag här och är fruktansvärt ledsen =/

 




ANDRA AVENYN IS BACK !


OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH... Gueessss what?

Andra avenyn är tillbaka.. ohh guuu så jag älskar deeet.. wei weii.. haha =D
nu är det 45 minut istället för 25.. så härliiiigt :D:

Någon mer än mig som ser på det ?



Idag.


Aaaa idag blev de volleyboll på gympan idag. de gick bra.. gjorde mitt bästa i alla fall.. men de e rätt tråkigt eftersom att alla eller många i klassen är så tävlingsinriktade... men men.. inget att bry sig om.. bara göra sitt bästa..

sen finska =)  de är så kuul med finska.. haaha..

sen gick ja hem.. kevin va hemma hos oss.. vi lekte lite.. syrran hjälpa mig med läxa.. vi gick till lidl handla.. och så blev de paj.. mycket gott.... =)

      

:(


awww jag kunde inte plugga.. jag är så ledsen asså.. vet inte.. vill bara gråta typ och hoppas att de e en dröm.. orkar inte mer .. de va inte såhär förut.. varför nu? .. varför när allt började bli så bra? .. orkar ej..

och de blir inte bättre av att man har så falska vänner.. om man ens kan kalla dem de.. Som aldrig frågar hur man mår och så.. en sak är säker: jag orkar inte längre med er, så jag skiter i er. vill ni ngt så hör av er... im done..

Pratade med en kompis för en stund sen, som sa: kom ihåg sofia, riktiga vänner dem finns alltid kvar, medan falska dem försvinner efter en blink.
 
det är faktiskt sant.. trodde inte att de skulle va såhär .. men jag vet inte om jag känner er längre.. för ni va världens bästa vänner. men nu? var finns ni nu? .. Om ni läser det här så hoppas jag att ni tar åt er och bättrar på er.. ni behöver inte säga förlåt, inte fråga om det är ni.. bara ta åt er och bli bättre..

Och brushaaan.. jag menar inte dig.. och just nu önskar jag att du och jag gick på samma skola.. då skulle de faen vara så mycket bättre.. blir galen av de här snart och du vet vad jag menar.. Hur orkar man ? .. Ohh..

vet inte ens vad jag ska säga.. jag blir bara så ledsen och så arg.. förstår inte hur man kan tro att vänner finns för evigt.. äkta vänner finns ja... men man måste kunna behålla dem också.. de går inte bara tt skaffa en vän och tro att hon/han finns kvar där utan att man träffas, pratar, osv osv.

Aaa ja skulle kunna fortsätta hur mycket som helst , men jag skulle bara få upp massa tårar, för så ledsen som jag är... men nu har jag gympa iaf..

Tänk på det jag sagt om du känner dig skyldig..


Sitter i skolan


Det toog en bra stund innan jag somnade.. tror ja somna två - halv tre.. blir så när man drömmer mardrömmar.. men men.. vaknade idag.. hade sovmorgon så de va skönt de..

Har precis slutat arbetat med marknadsföringen. orkar inte.. e själv också.. emma är ju sjuk.. krya på henne.. ;P .. men  jag har skrivit en hel A4 på datorn, så jag tycker att jag är duktig..

Snart är det lunch, men jag tänker inte äta, därför ja tänker inte sitta och äta själv  :(  vi får se..

Har snart idrott.. tror vi skulle spela volleyboll.. men ja typ börjar bli sjuk så vi får se hur det blir.. ja ska va med, men hoppas inte att ja blir sjukare.. 

Kanske skriver lite på mitt historia arbete.. vi får se.. : )

Chauuu så lääänge


Ny design


Som sagt så har brushaaan min fixat min blogg lite mer.. ska fixa lite musiiic bara.. tackar tackar <33



Måndag



Idag var de lugnt i skolan.. vi hade bara UF.. efter skolan gick ja till rinman för att möta Alex och hennes vän Carro. vi satt i café och spelade yatzi.. ja vann iaf en gång.. höhö.. sen bar de åt blue lotus för att alex och carro skulle ta håål.. satt ute och vänta.. satt o titta på folk som tog tattoos  haha.. sen kom de ut.. de blev fint =)

sen skulle carro hem så jag och alex åkte hem till henne och vi fikade lite, åt, tv, sen hjälpte hon mig med min blogg och fixa mina ögonbryn.. mycket bra för nu ser mina ögonbryn  normala ut igen.. haha ..

kom hem.. såg på secret life of teenager.. ngt .. älskaar deeen..

   


Söndag


Har ni haft en bra söndag?

min har varit bra i alla fall.. dagen började med att jag blev väckt av sötnosen kevin. han va så söt..

Han: va ör du fia ..
Jag: jag ligger i sängen
Han. men fia de är inte natten du får inte
Han igen: eller fiaa
Jag: aa ?
Han: vilar du?
Jag: ja jag vilar lite bara
Han: ja men då är det okej

hahahahaha han är så sööt.. i alla fall.. sen gick jag upp städade lite.. kände mig duktig faktiskt..sen åt vi.. de blev laaax.. omg.. de va såååå gooottt.. asså ni som känner mig ni vet att jag aldrig ätit fisk typ i hela mitt liv.. men lax har ja ätit 2-3 gånger nu.. och I LOVE IT : ) 

åkte hem till syrran sen eftersom att vi fått i uppgift att skriva om våra första 10 r i livet. man ska ha så många källor som helst.. så frågade henne massor.. de e magiskt hur mycket hon kommer ihåg.. hahaha..
sen lekte jag med kevin bara, fikade, tv och såå.. sen kom pappa och hämtade mig..hem, tv..

nu sitter jag här och chillar lite.. dricker te.. ska snart sova..

imorgon blir det skola.. sovmorgon och slutar tidigt.. kan de bli härligare? sen efter skolan ska jag förhoppningsvis träffa brushaaan.. de va så länge sen.. ska be henne hjälpa mig med mina ögonbryn.. haha dem e katastrooooof...

  



Bild 1: Vår fika som syrran min bjöd på
Bild 2; Kevin som bara ville ha saften
Bild 3; Kevin älskar att diska
Bild 4; Kevin har lärt sig att ta egna bilder på datorn själv.



Ögonbryn fixare?



Någon som är bra på att fixa/plocka ögonbryn som skulle vilja hjälpa mig eller ge mig tips?

MIna ögonbryn e katastrof just nu : /




awww ;P


hahaha jag läste en sak här om dagen.. hur jefla söööt  men overkligt.. hahaha ..



Det var två.. en flicka som va typ 5 år och en kille som va 6 år.. de e från tyskland.. och de ville rymma till afrika för att gita sig.. och de hade med sig flickans syster som bröllopsvittne.. hahaha... såå sööööta.. men ändå.. mamman borde ju ha lite mer koll hahaha..som tur e blev dem tagna =) ..

Någon mer som läst den artikeln?





ÄR den inte fiiiin?

Fick den av kevin.. det är en brandbil som släcker en eld .. och de e skogen som brinner.. :D


Bra dag..


Dagen har varit bra.. det började med att mamma lekte lite med mitt hår.. eller hon försökte göra inbakad fläta.. tillslut lyckades hon.. sen gick jag och niklas till bj för att möta upp älsklingen, syrran och kevin.. vi spelade basket och ´badminton och så..

  
 


Sen efter två timmar gick vi hem till mig alla.. och älsklingen spelade.. hahaha.. han har verkligen fastna för  min brors spel.. hahaha.. och kevin var väldigt intresserad av spelet med.. han satt och titta och sa att kosar var mycket duktig på att spela..






Sen satt vi och tittade på The hills och myste massor och så.. =) efter det åke han heeem.. då satt jag och höll på med mammas håår.. haha och hon höll på med mitt.. älskar när någon håller på med mitt hååår.. ohhh.. de e så skööönt..



Jag satt och titta lite på Wallander.. men iaf.. sen min bror kom in med godis och bjööd massor. haha.. och min bror han har aldrig bjudit mig på någonting så jag tyckte det var gulliiiigt av honom.. hihihi.. <3







Shuulaaahupp


Weii ja e typ så trött att jag blir glad.. haha.. knäppt ja visst...

Hade ingen historia .. ( vi fick jobba hemma ) så jag gick och mötte älsklingen och så gick vi hem till mig.. vi titta på tv.. sen somnade båda.. så skönt att sova en stuund.. sen såg vi på en fiilm.. Funny games hette den.. den va spännande tyckte jag, men den var inte jättebra.. sen gick han hemåt...

Just nu sitter jag med bror min och vi åt lite och snackar... vi planerar att låna nyckeln till gympasalen och spela lite basket eller badminton imorgoon... =) .. 

Ikväll blir det bara att vara hemma och mysa lite.. med familjen.. de e ju start för Let´s dance.. =D


Carin da silva som är med i Let´s dance





dödstrött.



Idag vet jag inte när jag somnade.. tror runt halv tre.. någon gång.. idag började jag halv nio.. helt crazy ..är helt trööööttttt... ohhhhh... hade rättskunskap första lektionen idag.. va sådär.. de va helt mycket vi skulle göra.. o lärare ba pratar o pratar.. inte så trevligt när man e trött.. sen svenska då skulle vi typ lyssna på musik o skriva va vi fick för känslor.. SÅ IRRITERANDE LÅT!! ..

Vi hade vår sista filosofi lektion också idag.. skööönt skööönt.. tycker inte om den lektionen så mycket.. filosofi är inget för mig.. =) ..

Nu sitter jag och inväntar på att internationell ekonomi ska börja.. vi ska ha seminarium.. wish me luuuck..
 

Torsdag kväll


Ahh.. sista saken va typ mentorstid.. sen sluta vi.. fast ja skulle ha matlagning men magen gjorde så ont så ja gick hem istället.. älsklingen följde med för att ta hand om onda magen min.. hahaha.. han trodde han ägde min dator och jag titta på tv.. made och sen sweet 16 och typ små i stor värld.. eller ngt sånt..

sen när han gick har jag pluggat massor.. vi ska ha seminarium imorgon.. sen har ja gjort liten intervju med mamma.. om min barndom.. höhö..

nu ligger jag här.. ska dricka te sen ska ja nog sova.. börjar bli trött.. =)

Chauu


Torsdag


Sjuuukt törtt idag när jag vaknade.. men de e bara bita ihop och gå till skolan.. första lektionen var marknadsföring.. va soft.. vi hade mest .. elr mest.. vi lyssnade bara på när Bo pratade =) .. genomgång dvs.. sen va de lunch.. och nu sitter jag här .. vi fick i uppgift att skriva om våra 10 första år.. lite svårt när man inte kan be någon här om hjälp.. har skrivit lite frågor som jag ska fråga mamma sen .. =)

Btw.. Anna har förlovat siig.. Grattis Grattis :) 
Tråkigt att hon inte berättade det, utan jag såg det på msn.. ;P

Nu ska jag fortsätta skriva lite frågor sen har vi mentorstid =) Får se om jag går hem sen.. mår inte bra i magen :(

See yaaah


AjjjAjj ;P


aa.. idag va då första skoldagen efter lovet.. tråkigt men men... trodde de va vanliga lektioner som gällde så hade med mig alla väskor.. tungt vare.. haha.. men när ja kmr dit så skulle vi inte ha lektioner utan vi hade typ FGdag.. haha... vi skulle göra teater och titta på de andras teater.. fick inte så rolig grupp.. de va mest typ tysta , värre än mig.. och typ va negativa.. inte alla.. vissa va riktigt trevliga.. vår va typ tråkigast .. men men.. de va kul att se alla andras.. man fick saga och tema.. haha vi fick typ Hans och greta med tema Smygreklam.. andra fick typ rödluvan i skräck. askungen i stum.. och sådär.. haha.. skiit najjs vare..

efter skolan gick ja hem ååt.. sen mötte ja emma och christine på bussen ... gick till järntorget för att sola.. sm alltid lika najs..haha. men de kändes varmare nu än förrra gången.. haha men men.. sen gick vi runt lite.. till bibblo.. skulle lämna en sak.. haha.. sen heem...

hemma hade ja så tråkigt så ja gick över till kevin.. vi lekte och lekte..mitt när vi lekte med tågbanan säger han :
FIA JAG MÅSTE KRAMA DIG..
Hahahaha så jääääävlaaaa sööööt.. hahaha.. och när ja skulle gå hem blev han jätteledsen han ba fia inte gå nu inte gå nu.. hahah.. han e för underbar han..

När jag kom hem titta jag först på top model, sen blev de grammisgalan .. och sen bad och nu här..
mår inte så bra just nu så vi få se om det blir skolan hela dagen imorgon.. ska iaf gå så långt ja orkar om jag inte mår bättre.. = ) har ju matlagning.. som ja vill gå på.. dessvärre är de sista lektionen..


men men.. nu ska jag se på tv och sen gå och lägga mig med min magverk och huvudverk..

Godnatt alla sötnosar..


Bussungeeen <3


Design


Btw.. Är det någon som kan lära mig att göra lite personlig design på bloggen?  Eller hur man gör typ stor storlek på texten och såå ...

Om du kan det.. hör gärna av dig :)



Skola imorgon igen :(


Aaaa...  idag var det sista dagen på mitt sista jullov, eftersom jag går sista året nu.. usch orkar verkligen inte med skolan imorgon.. men som tur är har jag sovmorgon ;D .. vi får se hur det går.. bara ingen irriterar mig.. haha


Måndag, Tisdag


Igår gjorde jag inte så mycket.. igen.. haha.. den här veckan har ja typ inte gjort ngt.. igår så var jag bara hemma... tog det lugnt och sådär... kevin var här så jag lekte med honom.. sen låg jag i sängen och titta på tv.. najjjs...
Somnade typ halv 3 eller ngt.. haha... men aa fast jag inte gjorde något typ så var det inte så dålig dag..



Idag har jag inte heller gjort någonting.. har varit arg.. men ja e lugnare nu.. har varit hemma och väntat bara.. men sen orka ja inte vänta så då drog ja till min kusiin.. som för övrigt kommit hem från norge .. saknat de så mycket... hehe... feliix va där också.. najjjs.. han va lite blyg i början men sen släppte det.. haha mycket sööt är han.. sen åkte jaag hem.. då va kevin här.. då va med han .. haha vi gjorde flygplan och så.. sen när han skulle gå fick jag fetaste kramen :D Kan man något annat än älska barn?

Dessutom så var det någon som bjöd in mig till en tävling.. så jag kollade vem det var.. och då va hon tydligen med i Habib och då slog det mig att jag missat några avsnitt och tänkte titta på de.. men de gick för segt så då gav jag upp.. kanske ska försöka titta igen om en stund = )

Har precis duchat så nu sitter jag här och luffar... får se om ja försöker se på habib..




shuuhuu


Aaa igår däckade jg i soffan.. va så trött.. därför skrev jag inget här..
men iaf.. igår så mötte jag emma och johanna på bussen vi gick till järntorget och solad.e. vi tog dubbelrum... människan inne va så seeg.. vi satt typ en halv timme efter att hon solat klart.. o eftersom att de va dubbelrum trodde vi de va två.. men ikke de va en:o hon lär ju ha solat först i ena sen i andra elr ngt.. men iaf.. efter solningen gick vi till emmas brors dotter och hälsa på.. eller aa mamman till barnet men iaf.. jättesöt och så liten.. höhö..sen hem åååt.. sen kom keviiin då lekte ja lite med honom.. sen blev det landet en snabbis sen hem igen.. sen däcka ja i soffan sen la ja mig i sängen o sov.. haha...


Idag har jag faen inte gjort ett skit.. typ dammsugit lite och haft allmänt tråkigt.. =) det har inte varit så bra dag idag om vi säger så. så de finns inte mycket att säga..

ska sova snart..
nattiNAtii så länge


kan inte somna..



Ohh klockan e mycket och jag vill vill vill sova..men jag kan inte.. varje gång ja försökter somna så tänker ja på ngt som får mig att vakna.. hataaa.. jag skickade ett sms till älsklingen..råkade väcka honom.. så berättade att ja ej kunde somna och varför och så.. så nu stannar han uppe med mig och pratar fast han e trött.. sööt va ? :D

och inte nog meddet bror har fått bio ljud så nu spelas det hööögt som faen på tv:n i hans rum, som förövrigt ligger intill mitt :(

Aja.. vi höörs ..


heldag med älskliing


Idag vaknade jag runt halv 11, skulle följa med älskling när han hade körning men det blev inte så, istället kom han hit efter att han hade kört.. vi titta på tv och myste..Han e sååå mysiiig.. :D sen titta vi lite på bilar och sådär.. han vill köpa :P.. vi gjorde lite teman till mobilerna.. höhö.. mycke fina blev dem..sen gick vi ut en stund .. lite runt sen gicck vii och kööpte maaat.. kyckliiing.. mycket mycket gottt.. haha.. och så hem och åååt..  sen så tog ja på film och titta medan han övertog min dator och spelade GTA undercover.. hahahaha.. sen däckade jag tydligen och vet inte om han försökte väcka mig men han skrämde mig =P haha sen kollade lite när han spelade... haha sen gick han hem.. då testa jag och spela det spelet..de va inte riktigt ngt för mig.. så nu sitter jag här och spelar ett annat spel som jag inte förstår mig på.. hahaha man ska typ bygga en egen by eller ngt :P knaaas...

Haft en mycket bra dag :)

Imorgon blir det  träning om jag vaknar skapligt.. sen solning med Emma.. sen får vi se vad som händer..

Ciaooo




Nyårsafton


Ohh det blev såå underbar nyårsafton tycker jag...

Den började med lite mys med familjen.. sjöng spela med de.. sen åt vi god mat och sådär... såg film..
senare på kvällen kom älskliingen.. myste lite och sådär.. sen skulle vi ned på stan.. haha ohh tog på mig så mycket så jag inte skulle frysa.. vilket jag inte gjorde helller.. tur det .. haha.. iaf vi gick mot bussen.. kosars kompisar va där.. helt fulla :P... och en låg ned.. tror han hade däckat.. iaf kosar hjälpte honom själv.. sen kom bussen men den var full så vi fick gå.. haha vi gick med hans kompisar... på vägen konstaterade en av de att han älskar kosar så mycket.. haha ...

sen kom det bara mer och mer av hans kompisar.. haha.. och sen när vi var på stan gick jag och kosar för att titta på fyrverkerierna.. klockan slog 12.. allt va såå underbart.. ohh :D älskar fyrverkerier.. dem va såå finaa.. haha ... ni behöver inte veta i detalj vad som hände.. men det var helt underbart.. sen gick vi runt lite.. haha han såg typ alla hans kompisar.. haha en va så full han typ tjata om hur söta vi var tillsammans och hur rädd han ska vara om kärleken och så.. haha..

senare typ 2 halv 3 följde han med mig hem.. och sen gick han hemåt.. =)

perfekt dag tycker jag.. väldigt väldigt lyckad slut på det föregående år och väldigt väldigt lyckad början på det nya året..





2009


2009 - Ett år för alla eskilstunare..


GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING ALLA :D






RSS 2.0