För Ellen har tagit körkort, fyfan va hon e bra .

GRATTTIS GRATTIS ELLEN TILL KÖRKORTET :D:D:D:D

Ellen ringde mig nyss och berättade att hon klarat körkortet..
hon va hur lycklig som helst.. haha fan jag blev ocksåå lyckliiig..
GRATTIS GUMMAN ;D




För Ellen har tagit körkort, fyfan va hon e bra ;D


ÄLSKAR ATT ÅKA BIL I MÖRKRET :D

igår som sagt följde jag med min moster och hämta Jenny i Arlanda.. fyfasen som jag saknat henne. när jag såg henne kunde inte sluta le.. hahaha sötnos.. haha..

iaf på vägen dit så blev vi lite vilse.. Dj's gps fungerade inte som den skulle. mitt i en rondell i uppsala skriker den att vi e framme.. hahahahaha... så ja o niklas fick typ ta upp våra Gps:er i mobilen och skrika vart vi e.. haha.. iaf till slut hittade vi fram.. haha..

på vägen hem berätta jenny allllt om norge.. hahaha.. låter som hon haft de kul.. men ja vet att hon saknat oss lika mycket som vi saknat henne.. haha.. :D

kan bara säga att jag verkligen älskar att åka bil på kvällen när de e mörkt.. tycker de e mysigt :$ haha .. när man ser stjärnorna och sådääär ;P

Iaf.. Idag vaknade jag rätt tidigt, men låg kvar i sängen för att det älskar jag.. muhaha.. har städat mamis rum, mitt rum, tagit bort tvätten, duscha , gjrot inpackning.. och nu sitter jag här..

men nu ska ja fixa ngt att kääka.. see yah babes ;D

idag har jag varit duktig..

Att vakna tidigt är något jag varken är bra på eller tycker om, men att vakna tidigt för min mammas skull kändes bra. Idag har jag hjälp mamma min med att tvätta hela morgonen.. efter det handla vi så hjälpte jag till med maten.. att hjälpa till hemma är faktiskt roligt..

Mitt rum är superfint nu när jag fixat det.. ni som ej sett det än borde komma och kolla.. hihi.. mycket finare nu..s er större ut och sådär..

klippt topparna idag med, något som behövdes.. och plockade ögonbrynen.. haha..

Runt halv åtta ska jag följa med min moster och hämta min kusiiiin vid arlanda.. guu som jag har saknat henne. hon har vairt borta i två veckor, men de känns som  4 månader.. haha :/ .. men iaf..

förresten idag köpte jag ett helt flak med energi dryck :$ haha såg att min bror hade de då blev jag så sugen så jag köpte ett flak .. haha :D

Ljus e de finaste jag vet.

hej och hopp gummisnopp..
idag hade jag en del planer, men planer blir aldrig som man tänkt sig.. och inte så denna gång ..

idag har jag därför köpt en ny spegel, gardiner och sådär.. och sen har köpt massa ljuus. jag verkligen älskar ljuus.. de e så mysigt och så vackert med ljuuus :D .. i alla storlekar och alla former ;)

haha iaf.. sen fick jag en bokhylla av min faster.. tack tack..

så idag har jag möblerat om i mitt rum och städat.. ska köpa nya ramar och en ny byrålåda eller liknande och ett överkast.. :) ..

De e typ vad jag har gjort idag.. eller kevin vad här idag.. han e för söt..

Han tvättar sig för fullt i håret med tvål och vatten.. När han är klar springer han runt och säger att han är så snygg... och sen frågade jag honom varför han har tvål i håret,, vet ni vad han svarar? Joo att man BARA är cool om man har tvål i håret.. hahaha.. han är för söt den killen :D


Lönedag..

idag e det lön och det betyder att jag e glad..

men de e inte speciellt sant.. e inte glad idag faktiskt.. har varit glad hela dagen iofs, men inte nu... men men.

denna vecka har det inte hänt så jättemycket egentligen..

måndag: Jobb sen syrran sen sovit hos Jessie
tisdag: Ekängen med Jessie och hennes klass.
onsdag: Jobb sen chilla med brushaaan.
torsdag: Jobb sen sundbyholm med kosar och checka in nya willys haha
fredag ( idag ): Jobb, duscha och inpackning i håret.


får se vad som händer senare idag.. ska bara vara hemma och ta det lugnt, tror jag nog.. ska kankse fixa ögonbrynen, naglarna och sådär..

I helgen vill jag till Ikea, men de vill nog inte mamma o pappa så vi får se :)

En hel vecka i kort beskrivning..

Kommer ej ihåg vad jag gjorde vilken dag .. men denna vecka har jag varit med kosar väldigt mycket.. han har sovit här typ 2-3 nätter.. vi har gått prommenad, film och nördat framför poker.. han e så dålig för han förlorar bara.. haha..

sen i torsdag och fredag var jag med jessie i skolan..  de va ganska segt att vakna halv sju, men vad gör man inte för henne.. haha.. hennes klass e rätt så respektlös.. men de funkar väl.. överlevde iaf ;P .. 

igår var jag med brushaan min.. vi åkte till parken zoo, gratis inträde.. tur tur :p haha.. vi kollade på djuren och sådär.. och sen åt vi på corner.. gottt gottt..

vi satte oss på strömsholmen ett tag, sen fick vi en idé om att åka till ellen och se film, så de gjorde vi ;P ..
de blev tre filmer.. dem va braaa faktiskt.. :D spec första och andra.. haha :D elr hur flickor?

Idag e det söndag och veckan är slut.. kosar sov över.. han har bara nördat framför poker hela morgonen och nu sitter jag här och väntar på maten.. får se vad som händer sen.. ska nog ta det lugnt, eftersom att de e en jobbar vecka som väntar .. 


Här kommer massa bilder från hela veckan.

   

  

  

          



NY MOBIL :)

I måndags fick jag damp på min mobil. riktig damp. jag skoajr inte. haha . det gick inte att smsa eller nånting.. blev helt galen.. jag skulle typ skicka sms då kom ja in på muisk listan osv.. så jag åkte ned till tuna park och köpte en ny :)

En sådan blev de:



Precis en sådan.. en blå.. den e grymt fin tycker jag..
den fuungerar väldigt bra faktiskt.. så vi får se hur det går.. :) ..
hittils är jag väldigt nöööjd.. puss på deen.. <3


Helgen..

Nu kankse de e dags att skriva om helgen.. haha bättre sent än aldrig, eller hur jag ska uttrycka mig..

fredag kom brushaaan hit efter jag jobbat.. kevin va här, moster och alla så de va fullt hus.. haha..
vi va bara i mitt rum och tog de lugnt, sen gick vi till lidl och shoppade massa smått och gott för en härlig myskväll.. det blev Wallander. Det är tur att vi båda älskar wallander filmerna, annars brukar de va svårt att hitta folk som gillar svenska filmer..

I lördags vaknade vi ganska tidigt.. de va partyy time.. vi vaknade valde ut kläder och smink och allt.. hahaha.. iaf sen frukost.. sen blev de segt.. vi fastna på farmville.. hahaha på facebook.. nördar som vi e.. haha
vi börja fixa oss och sådär.sen blev de att åka till min kusin för att fira jessie o moster.. grattis gratttis.. sen blev det förfest nere på stan.. haha.. två tequila.. vi filma också.. hahaha de va sjukt kul.. hahaha.. spec ku att de va första gången för oss båda :).. haha.. senare bar de åt till stenby där festen var.. de va inte så mycke folk där, men vi hade det trevliigt.. :) .. spelade, dansa, drack, snackade och sådär :) ..

Senare drog vi på en annan "fest" och där va de inte lika kul :p..

Men ja kan sluta med att säga såhär: Tequilan tog slut. Mintun va grymt stark, Vissa kunde ej stå och jag och Alex mådde rätt bra :D haha

I söndags blev det en seeeeg morgon.. hahaha men va ska man förväntas sig.. iaf.. runt 4 åkte vi till brushaaans kusin för att fira henne tror jag de va ?! =) .. och sådär.. god fika.. haha moffff.. söt hund..

Jag vill bara säga att jag älskar brushaaans små syskon.. GRYMT söta... PUSS PÅ DEM :D


TACK BRUSHAAN FÖR EN HUR KUL HELG SOM HELST.. PUSSS PÅ DIIG ;D


 

Bilderna är tagna från brushaans mobil,
pga mobilen ( som mina bilder e i ) går ej




Sitter hos syrran..

shuhuu sitter här hos syrran så jag passar på att skriva lite..

igår gick jag och hämta kevin på hans dagis runt halv två.. vi åkte ned på stan för att möta emma och ellen.. vi fikade.. gick jättebra.. o gott va de också.. haha sen gick vi runt på stan ett tag..

sen åkte jag kevin och jenny hem till oss.. vi handla och så bakade vi.. najs najs.. vi bakade chokladrutor.. ;) MUMS ! muhaha.. sen sjöng vi lite singstar.. min och jennys favo grej ;) haha..

sen åkte jennt hemmåt.. hände lite grejs men men.. o sen skulle ja o kevin sova.. eller vi kollade på idol först och så läste jag en bok för han..sen slockna han direkt..

idag har jag jobbat för fullt.. slutade ett idag.. grymt skönt.. har varit hos syrran enda tills nu från ett... haha.. har städat här.. duktig som jag är.. och så har jag och kevin kollat lite på Lotta.. hehe.. och så cyklade vi till tuna park..

nu ska jag gå och se klart på Lotta eller ngn annan film.. sen cykla hemåt...




Girltalk

WEI WEI.. jag glömde berätta att brushaaan va över igår..  vi hade hru mycket som helst att prata om.. haha.. alltid lika trevligt.. vi tycker så lika om mycket också, så de e bra.. 

Prata mest om kärlek, killar, idioter, lördagen, fest.. haha va ska mang röa.. lite sådär allmänt girltalk ;D 

Vi kollade på Berns nåt.. komiker program.. Björn äger.. han e sööt o bäst.. punkt.. han den där finnen.. kommer inte ens ihåg hans namn, han behöver inte vara med, för hans dialekt förstör allt och dessutom e han inte ens rolig.. hahaha..

Lyckan kommer innniifrån..

Adde sa till mig en sak som jag faktiskt inte tänk på innan..

Lycka är något som inte bara kommer fram sådär av sig själv. Det finns inga byxor, spel eller kille som kan göra dig lycklig. Lycka är något som måste komma innifrån en själv.. man måste lära känna sig själv och vara stolt och trivas med sig själv..

Det är sant.. Men jag tror itne att det är många som tänker så faktiskt.. tror att många tänker att man blir lycklig av pengar, kläder, killar eller what ever.. Men sorry guys det är inte såå..

Lär känna dig själv, ta reda på vem du är och vad du vill så kommer du med tiden att må bra inom dig och det är så du en dag ska bli lycklig.. 

Ken ring - ber en bön

Denna låten sjunger han till sin syster som ligger i Cancer.. Kan man höra något vackrare?
låten är väldigt gripande, kan säga att det föll en och annan tår..



Idag är det ingen vanlig dag..

nej för idag är det Jessie's födelsedag.. GRATTIS BABE <3333
Nu är du äntligen en tonåring.. hahaha ;P

idag var det meningen att jag skulle städat, men så blev det inte.. Jessie ringer mig och ber mig växla ut pengar åt henne, eftersom man måste vara över 15 år.. haha.. så vi gick till stan fixade de, sen gick vi o fixa fika.. en kärring som satt bredvid osss frågade va klockan va, så ja svarade snällt att klockan var 20 över 2.. fick ett helt otrevligt MHMMM tillbaka,... haha så börja hon fråga ut oss, o ba var har ni köpt de där.. va kosta de.. och såå :S hahaha.. hon måste trott hon blev vår vän elr ngt..

iaf... vi gick runt lite på stan.. sen gick vi hemmåt.. stannade på ica nyfors för att köpa folie.. ahaha.. i kön står de en kille bakom jessie..från ingenstans han tar sitt kakpaket och puttar fram jessie med de.. sen hon ba sofia... ja ba kolla sen direkt mina ögon gick rakt upp till hennes huvud där han nu har kakpaketet.. hahahaha.. helt sjuuuk..

när vi va hemma rökte vi vattenpipa.. körsbärs smak.. den va rätt najjs.. länge sen man rökte på.. eller asså rökte vattenpipa .. aa ni förståår..

haha nu sitter jag bara här och e helt överspänd.. klcokan åtta är det idol.. halv 9 va de nån debatt som min kompis skulle prata om nåting om pappor som ammar.. ÄCKLIGT.. och sen nio.. vet ni vad de e då?? ANDRA AVENYN!! ÄLSKAR .. och som jag har längtat :D


ÄLSAR DENNA SERIIIE :D


Så var det måndag igen..

Jaaa ni då var det måndag igen...

Godmorgon / goddag..
Tycker synd om er som sitter i skolan just nu och kämpar.. haha.. men de e inget att göra något åt.. det e bara kämpa på.. e glad att ja klarat det iaf.. :D

Igår tittade jag på tre filmer.. The perfect man, Cinderella story och Raise your voice.
Alla var grymt bra, med grymma skådespelare.. älskar Hillary Duffs filmer.. dem e typiskt jag filmer.. haha.. ne men de e grymt bra.. älskar budskapena med hennes filmer.. så fina.. och så e hon sjäklv grymt vacker också.. haha :D men iaf grytm bra filmer, ni som ej sett em borde göra det..

  


Hemma igen..

Shuhuu .. nu va de ett tag sen jag skrev.. men har ej suttit vid datorn såå ;P

I torsdags blev det shopping i Västerås med brushaan och Ellen.. de va riktigt nice faktiskt, bara att ja hade valt fel skor.. hahaha.. men va gör man .. de gick bra ändå.. blev inte bättre än att vi slutade med plåster på varje tå.. hahaha.. men men.. jag shoppade massor faktiskt.. =) .. brukar ej göra de, vet ej va som hänt?! haha.. köpte byxor, tröja, parfym, smycke, strumper, underkläder..m.m.. haha..

men de va en hel skön dag med två underbara flickor.. =) tack<3

I fredags åkte jag iväg till en hemlig plats.. haha.. brushaan o ellen vet vart.. jag kom hem idag därifrån.. de va faktiskt trevligt och sådär.. fin stad med.. bara massa konstigt folk.. haha.. men de fanns mer affärer där än vad de fanns här såå.. haha.. de roliga var att ja såg en kompis där som ja inte sett på aslänge.. ingen av osss bor i den staden men vi båda var där .. haha.. hon e för sööt.. men iaf.. har ej faktiskt gjort så jättemycke i helgen.. stan, sett film, ätit.. haha.. och lite såå.. =) men har iaf haft trevligt och va nervös i onödan.. haha..

jaa de e väl allt.. sorry så har ja inga bilder just nu att lägga in.. men om de önskas ska ja försöka lägga in nåt ;P

OMG ! SÅÅÅ SÖÖÖT



ÄR INTE HON SÖÖÖÖT ? =O


Efterlyst med bror.

Nu har jag precis sett efterlyst och duschat..

Tänkte på det när jag såg efterlyst.. hur kan man vara så jävla idiotiskt? hur är man en sån dum människa? har man ingen gärna eller.?..

idag i dagens program visade de om den 15 åriga flickan som 16åringarna dödat.. fyfan säger jag bara.. tror inte ens de inser vad de gjort.. fyfan assåå. har inga ord för va ja tycker om dem!

och så va de någon som hade dödat sin syster.. HUR FAN TÄNKER MAN? Ärligt.. sin egen syster? döda? Shiiit.. ja skulle inte ens tänka tanken av att slå min syster.. och så går folk och dödar.. fyfan säger jag.. FYFAN!!!!..

Det är tragiskt hur folk går rnt och dödar och hotar folk sådär bara, som allt bara är en lek för dem..

Någon som med såg efterlyst idag?

Shopping idag igen :$

Det blev inte att träffa brushaan igår.. det blev för sent.. men vi ska ses imorgon istället så vi missar inget :)

Idag kom Maria och hämtade mig, med Sandra i släppet.. haha.. vi åkte ned till stan och shoppade loss.. köpte två linnen från Gina, Ett vitt och ett grått.. dem är sjukt sköööna.. älskar dem.. har nu typ 4-5 st ;) olika färger såklart.. och sen gick vi in på bikbok.. jeansleggings för 99 kr.. :S snacka om ett bra köp... på gina kostar dem 199 för ett par.. här får du två för 179 .. va säger man.. haha.. plus dem e mycket skönare på bikbok tycker jag... lite stela på gina.. men de kanske bara e ja som tycker de ;P

Iaf sen åkte vi hem.. jag köpte en singstar cd med lite frächa låtar som jag och mami invigde.. haha vi sjöng så vi väckte de döda.. haha skämt o sidoo.. vi e ett väldigt bra team.. haha.. haha.. efter några sånger blev de mat.. och sen kom jenny..

vi åkte och sola.. ÄLSKAR ATT SOLA.. guuu de va länge sen... och de va såå sköönt.. höll på att somna.. när de e fem minuter kvar så orkar ja ej vänta på att de ska ta slut men sen när de e typ 2 minuter kvar får ja alltid sån ångest.. hahaha .. helt sjuukt.. men iaf.. blev ej så brun än, men de kommer efter några gånger..

Sen åkte vi till Tuna park.. jenny köpte jacka, byxor.. jessica köpte byxor, tröja.. och sådär.. ja shoppade ingenting då, fast ja blev hur sugen som helst.. haha .. men ja höll mig.. bra bra fia :D hahaha..

Vi åt sedan på corner.. moffisar.. hahaha.. älskar dippen.. Corner e något som vi har här i E-tuna, för er som ej bor här vill ja bara säga att de har världens godaste dipp :D


No answer to my coments?

Medan jag sitter här kan jag säga att jag inte kan svara på mina kommmmentarer som jag fått... =/ .. kan läsa dem, genom att gå in på blogg.. men kan inte svara dem.. suck..

Men men.. så e mitt huvud helt fucked up.. för många tokstoollar.. hahaha.. Spec han den där störda.. hahaha.. aa iofs så vet ni inte vem jag menar när jag säger störda, men jag tycker om att säga att han e störd, de känns bra.. hahaha.. aprå på trollen så kom människan in på msn nu ... *BLOCK*

Höhö.. imorgon blir det nog banken och sen köpa linne och kolla ny mobil ;D.. måste verkligen ha en ny mobil.. eller måste inte men jag skulle hemskt gärna vilja ha en.. någon som har förslag på en mobil till mig ? (A)  


No computer .

Godkväll alla glada!

Nu är det såhär att lilla jag har lämnat in min dator på lagning, så när mamis data eller brorsans data e upptagen, vilket dem brukar vara mer än 70 % of the time, så kan ja ej sitta ;P .. inte mig emot.. haha.. har ju mobilen iaf.. mobilen är verkligen mitt liv.!!

Men iaf.. Har lekt med kevin idag hela dagen och sen har jag lekt lite med mamis hår.. och så har ja målat mina naglar röda.. thihi.. rött is hot, tycker jag..

Brushaan min ville ses ett tag, så vi får se när det blir, hon skulle bara träffa någon så får vi se om de blir för sent eller om vi hinner ses idag :)




Shopping igår da..

Sitter nyduschad och tänker vad jag ska hitta på för skoj idag..

Igår var jag på stan med Sandra och Kevin och shoppade.. Hittade massa småplock och lite kläder, de va naaajs.. syrran och kevin hittade också en del.. hehe.. efter åkte vi hem till dem för att fika lite.. fast jag satt mest vid datorn och prata med massa spännande människor.. höhö..


Neee under tiden jag skrivit här har jag inte kommit på vad som händer idag, men det kommer väl..

 


Har jag inte ett av de finaste ögat du någonsin sett ;) ?


RSS 2.0