Msn nördar ?!?!

Jaaa nii.. vi sitter framför msn och gjort de några timmar nu... hahaha.. nördar elr vad ?!?!


- Ŧiyadis . säger:

ska du ringa mig ?

- Ŧiyadis . säger:

jag ska dra på toa

- S o f i a ' säger:

Ehhhmmm inte om du bajsar

_____

- Ŧiyadis . säger:

AHAHHAHAHA

- Ŧiyadis . säger:

asså vilka tjejer

- S o f i a ' säger:

vadååå

- Ŧiyadis . säger:

ni är HUMOR

- S o f i a ' säger:

va e feeeeel

- S o f i a ' säger:

hahahaha

- S o f i a ' säger:

klart vi har

- S o f i a ' säger:

vi e inga torrbollar


_________

- Ŧiyadis . säger:

AHAHHAHAHA

- Ŧiyadis . säger:

asså vilka tjejer

- S o f i a ' säger:

vadååå

- Ŧiyadis . säger:

ni är HUMOR

- S o f i a ' säger:

va e feeeeel

- S o f i a ' säger:

hahahaha

- S o f i a ' säger:

klart vi har

- S o f i a ' säger:

vi e inga torrbollar


_________ 


vi har kuuul.. o nej ni får ej vara med :D


Bilder från idag : )




Lördagsmys

Det blev inget lekland idag.. men vi gick till stan.. JA, VI GIIIICK.. duktigt av osss ... :D

På stan gick vi runt lite..  fastnade inne på gina en lång stund, fast hitta inget vi ville ha :P .. höhö.. Men till slut köpte jag en väska iaf... Den va fiiiin ;P .. haha och så gick vi runt en stund till, sen kom tq och hämtade syyran o kevin då gick jag o brushaan till godisland.. ( det e lördag idag!!!! ) men sen kom brushaan på att vi kunde åka till godislagret .. de gjorde vi också.. haha.. gott vare .. sen stack vi till ica maxi, där jag köpte hårfärg.. ska inte färga håret idag men kanske imorgon eller en annan dag.. höhö..


Här är min väska ;P
vad tycks ?!


Efter det åkte vi hem och ååt.. som tur var så var ingen hemma och kunde se när vi moffade.. haha..  Sen satt vi i mitt rum och myste med tända ljus o åt godis .. och luffa vid datorn.. ;D.. höhö.. de va a cinderella story på tv:n med ;).. riktigt bra film .. 
 
Sen kollade vi på en X sida för att hitta en perfekt skönhet :D.. hahahha , men sen kom kevin och vi fick va barnvakt lite.. hahaha.. inte för de va svårt.. hahaha..




Nu har vi precis kollat klart på melodifestivalen.. de blir ba dåligare för varje år som går.. Hur röstar sverige :S ?  helt sjuka bidrag som går till final.. fy skämmms ....


fredags mys .

Godmorgon godmorgon

Här är en godmorgon bild från mig och brushaaan:





Igår kom brushaaan och hämtade mig och så åkte vi snabbt till X och hämtade lite grejer.. sen åkte vi runt överallt o fixa massa och så åkte vi till Roma och köpte kebab :D MUUUUMS...

Vi åt den hemma hos mig.. och så drack vi lite..haha sen kom Å och hämtade oss för att va med oss.. vi åkte runt lite.. o så kom Ä .. Vi åkte runt massor.. stannade vid W och hade talking time.. hahaha.. och de va mycket trevliiigt.. så åkte vi till R .. hahaha men ja höll på kissa på mig o alla ba men kissa ute kissa ute.. hahahahaha.. men ikke ikke.. haha :D .. vi åkte till statoil för att ja o brushaan skulle kunna kissa.. hahahaha.. vi dog assååå.. de va så skönt.. hahahha

och så åkte vi runt ännu mer.. och så åkte vi till W igen och hade roliigt.. hahahaha.. dog assåå.. ahahahahaha..När vi tröttnat på W åkte vi runt lite till.. hahaha.. FULLT MED MUSIIIIIK asssåå.. sååå skööööööönt..

Sen va vi kissnödiga igen men då kissade vi vid PT för o kissa.. hahahahahahhahahaha NI SKULLE VARIT MED.... hahahahahahahhahahahaha .. vi doog.. hahahaha omg... brushaaan ramlaade.. HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA... jag dog... haha... aaa ni förstår inte nu, men skullle ni ha sett så skulle ni ha förstått....

hahaha vi åkte runt mer sen hamna vi i BL och då kom Ö .. hahahaha hällberga åkte vi till o då hoppade Ö av och då åkte vi runt en stund till och sen åkte vi hemåt till mig.. jag och brushaaan alltsååå...

vi snackade massor och sådär och så somnade vii.. 

DET VAR EN HUR ROLIG KVÄLL SOM HELST :D TACK BRUSHAAAN <3

  

 







Idag gick vi upp runt 10 .. och åt frukost.. mer har vi typ inte gjort.. men vi ska väl fixa oss snart och dra oss ned mot samhället.. vi kankse tar med kevin till leklandet om han har tur :D

Men nu ska vi fixa oss.. tuddddeluuuuu

FREDAG .

seg dag för fullt idag. fast de va fest igår var det inte alls många som var borta från skolan idag. men man såg att inte många hade sovit bra i natt.. haha a.. skönt att de e helg iaf..

första lektionen va rättskunskap, sen rulla allt bara på.. inte alls många raster och så idag... På håltimmen åkte jag och lina och fixade saker med stehlo ( vårt fadderföretag) .. påväg dit va de alkisar på bussen... hahaha o jag tror nog alla i bussen satt o lyssna på honom.. han satt o prata med en kille och frågade helt ut honom.. hahahaha..

iaf.. sen historia va sista lektionen.. guuuud.. tror inte att de har varit så seeegt.. haha... ville bara hem... 

när vi slutade skynda ja mig hem.. åt.. vilade lite.. nörda med musiik.. börja fixa mig .. lite smink, platta håret o bytte om..

nu sitter jag och väntar på brushaaan som ska komma.. mys ikväll :D
medan jag väntar sitter jag och pratar med en gammal vän, mycket trevligt.. hehe



MAT !!!

hahaha.. gick hem en stund innan matlagningen.. fick panik skulle möta emma, men hon e ju dum o inte har comviq o ja har slut på money nu såå.. gick ej att skicka sms så fick springa o säga ti mamma o skicka till emma så att hon skulle komma ut.. haha.. iaf.. vi skulle göra fisk idag.. de va gott, men Såsen o nåt förstörde allt.. kunde inte äta..

efter matlagningen åkte jag och lillebror till kusinerna.. vi blev bjudna på tacos.. mycket mycket gott.. Moffa massor.. hahaha... :$ .. men iaf.. sen satt vi och myste framför tv:n..

mamma o pappa kom o hämta oss, haha ..

Nu sitter jag här nyduchad och har precis gjort klart mina läxor tills imorgon så nu äre luugnt.. ska snart gå och lägga mig tror jag.. :D...

100 dagar kvar till studenten BTW.. hahaha.. undra hur många i klassen som kommer till skolan imorgon ( fest idag på nybron ) hahaha


Det här gjorde vi idag på matlagningen.
OCH NEJ DET VAR INTE GOTT



haha mys hos kusiiin :D

Skolan.

Idag skulle jag egentligen ha sovmorgon till 20 över 10, men min projektgrupp hade bokat tid med göran klockan 9, så det var bara att stiga upp, hur mycket sängen än lockade emr.. haha.. det tog typ 40 minuter.. vi kom fram till många spännande saker.. haha.. kul att de går så bra för vårt företag..

sen va de en halvtimme kvar tills lektionen skulle börja så ja e mickis gick o köpte "frukost".. gott vare.. haha.. sen va de marknadsföring för full rulle.. haha.. de gick bra. vi blev snabba fort..

lunch va de sen.. de va ingen god mat alls.. haha.. sen va de historia och sist klassråd.. historian va jobbig.. haha .. lååååång genomgång.. så fråga läraren " när sluta vi " så råka ja säga 10 i.. då fick typ alla damp.. fattar ej varför.. för vi slutade ändå typ kvart i.. hahaha 5 min spelar väl inte så stor roll hlr??

Nu sitter jag här och gör lite rättskunskap som vi har tills imrogon.. väntar på att matlagningen ska börja.. emma har lämnat mig =/ .. men men..

nu ska jag fortsätta.. vi hörs senare..

Onsdag.

Ohh idag har det vairt en sån dag med en hur lång sovmorgon som helst.. som alla andra onsdagar.. orkar itne med dem.. då o då e det skönt, men till 20 i ett.. de e väldigt uttråkande.. man sover bara mer än vad man brukar o blir övertrött..  iaf det gick bra i skolan iaf.. luugnt och sådär..

efter skolan åkte jag ned till stan för att möta alex och carro.. vi gick runt lite och glodde sen ett uppdrag .. höhö..tackar tackar säger man ;D.. o så gick vi runt ännu mer. och kollade in stat ( de brann där massor idag, om du missat mitt tidigare inlägg) . haha sen blev vi hungriga...vi gick till erikssons för att äta.. mofffade i oss maten.. och så skulle carro hem så jag och alex gick runt lite till sen åkte vi till stålfors för att titta på " öppen scen " eller va de hette..

de va trevligt faktiskt.. barn som spela massa och sjöng och såå.. duktiga.. inte alla men de flesta.. =) .. hennes syster sjöng med.. duktig.. egen låt till o med =) ..

Sen åkte vi hem.. så nu sitter jag här och inte gör så mycket..  :D ska snart sova..


Brand.

idag imorse brann det för fullt på stathotel i eskilstuna.. hörde det inte förrän runt 9-10 .. men jag var på stan efter skolan idag.. det ryckte som satan... dem som har gjort det.. MOGET !!!! helt onödigt... blir inge bättre om man e avundsjuk eller va fan motivet va.. så jävla onödigt.. LÄGG NED !!!!!!





LÄS MER :   http://www.ekuriren.se/

Moffisarna furever.. haha

haha .. kevin kom.. lekte lite med honom.. och så kom brushaaan min.. Vi satt och luffa framför datorn, hahaha som vi brukar.. precis samma sidor också.. hahaha i ordning också.. nästan iaf.. haha.. och så gjorde vi lite bussness ;) .. hahaha.. kmr bli så bra.... :D

Sen blev de massa snack.. alltid lika trevliiigt.. haha.. och så kom mamma in med semlor, eftersom de e fettis dagen.. haha.. så kmr hon in och ba till brushaan " istället för den söta äckliga mandelmassa har ja vanlijkräm " Hahahaha.. ja dog ... och jag till mamma " Mamma hon älskar mandelmassa, mobba inte det ".. hahahaha.. =/ 

Sen satt vi o moffa.. haha.. alltid när vi är så moffar vi alltid någonting assåå.. riktiga moffisar.. haha..
det bästa med oss är att vi kan göra precis ingenting, men ändå ha hur kul som helst.. :D

Hahaha .. sen efter ett tag skulle hon hem.. då satt ja o titta på linda rosings program.. o kevin va här.. han va helt slut..så ja gick ned till garaget med honom för att ihop få någon att skjutsa hem honom och mig till honom för att ja skulle kunna få honom att somna, eftersom syrran ville ha honom i säng innan hon slutat.. men så blev det inte..

iaf sen när han åkte så sprang ja upp och kolla på andra avenyn.. o sen lite fotboll.. som pågår fortfarande.. Barcelona. =) Älsklingens favoritlag vettni..



Fettis-Tisdag

Idag är det Fettisdagen och då äter man vanligtvis semlor.. och jag kommer följa traditionen.. lite senare blir det semlor som mamma bakat.. fast ingen i min familj gillar mandelmassa så hon skulle ha vanilj eller nåt istället.. gottt

Idag var det första dagen efter lovet.. inte sköönt.. orkade inte ens gå upp imorse.. vill bara sova.. gick upp en halv timme innan vi börja tror jag.. men ja hann ändå.. e man inte för bäst.. haha.. vi hade marknadsföring.. seeegt.. men aa.. sen va de lunch.. chicken nuggets.. I love it... hahaha så va de idrott .. ja o mickis va inte med så vi satt o kollade på o snacka lite.. sen hade båda håltimme innan våra lektioner börja.. dock inte samma ..

Finska va sista lektionen och vi skulle ha prov.. va typ bara jag där.. o en till.. som läser samma nivå som mig.. fast hon gick fort :P .. satt och gjorde mitt bästa.. haha.. men de gick väl bra hoppas jag.. gjorde allt iaf..

sen hem fort.. haha.. de e så skönt med min nya jacka, för ja fryser ej längre..
syrran o tq va här ... fast de åkte för en stund sen för att skjutsa syrran till jobbet och hämta kevin på dagis... de kommer hit snart.. nice nice :D.. kevin är den sötaste ungen som finns helt härlig..



27 dresses

har precis sett klart filmen " 27 dresses
Någon mer som sett den?



Jag tyckte att filmen var väldigt bra.. en riktig tjej film, så gillar du tjej filmer så kan jag rekomendera denna :)

Måndag.

Ohhh lovet e slut nu.. orka ... allt har gått så fort.. men iaf..

igår skulle ja varit me kosar men han skulle va med vänner så.. ja åkte till brushaan.. vi satt o glodde på tv och snackade och sådär.. =)

Idag har jag inte heller gjort så mycket, vaknade rätt sent.. har bara glott på tv .. skulle va med kosar igen , men aaa.. blev inte så.. senare gick jag över till syster och kevin.. Trevligt trevligt..

nu sitter jag och ser på secret life of teenager ... den e nice..

Btw.. idag dog min kusin katt.. :( Min favoritkisse :(


Snön försvinner aldrig =/

Asså hur länge ska snön vara här.. den försvinner aldrig.. det kommer bara mer och mer.. blir så trött.. ska det aldrig bli vår eller ? ..  Är så jävla trött på den asså.. det kommer .. det försvinner.. det  är borta.,. nästa dag fullt igen.. FYFAN ASSSÅ..

Någon mer än mig som är otroligt tröttt på snön?




Lördag .

Idag var det tuna park och hitta en ny jacka som gällde.. Jag och mamma gick in på stadium och titta på hur många som helst.. hahaha... Sen kom min kusin in där..o ja köpte till slut en jacka som hon har, fast en svart.. hon har en grön :P .. Sen fick jag strumpor av mamma.. TACKAR TACKAR måste jag säga :D

Efter det följde Jenny med mig hem.. och vi drack te och luffa framför datorn.. haha.. sen blev de tråkigt så vi gick en promenad till syrran min.. det va skönt.. tog min nya jacka och man frös inte.. helt skönt.. brukade alltid frysa med min andra jacka :D ...

När vi va där så satt vi och kolla på tv.. hahaha barnprogram.. sen snodde vi te igen och några pannkakor.. haha.. gott gottt.. RONJA RÖVARDOTTER blev det sen.. hon e såå söööt.. haha men sen från ingenstans blev kevin så arg att han började slåss och kasta saker.. men det blir bra bara han får lugna ner sig ifred...

Nu sitter jag hemma och ser på typ " Kan du texten " ? .. hahaha den e bra faktiskt.. snart blir det melodifestivalen : )


Den här blev det

man kanske inte ser så bra, men ja tycker om den :D

Shuhu

Ja rån på lidl vid mig va det igår ( fredag ) igen.. vet inte det har blivit som en tradition att de e rån där varje vecka eller nåt.. hemsk. men så är det.. min moster o kusin va där inne också när de va rån o hon sa att rånaren hade pistol och alla dukade typ och skrek.. =/ ... läskigt värree..

för det andra så är jag hur jefla trött som helst, men har problem med min andning.. vet inte vad som är fel, men nåt äre.. ont på sidan, under bröstet när ja andas, o när ja ligger och går ute får jag ingen luft =/ .. VAD GÖR MAN ? .. ja duu.. vet inte.. Nån som har några förslag?

Sthlm idag igen.

Kusinerna kom runt halv 10.. medan ja gick runt i pyjamas och typ halv krulligt hår.. haha.. satt och drack te och massa. sen börja jag fixa mig.. och eftersom de va en stund kvar tills bussen skulle komma tog vi en massa kort..

   

 

Sen var det dags att gå iväg till bussen... kallt vare ;D .. Vi fick vänta vid tågstationen typ en halv timme sen kom tåget ;D

   

Sen var vi framme i sthlm.. haha.. nice nice.. de första vi gjorde va att gå till top street wear, där kusin köpte ett par byxor.. Sen gick vi till Punkt shop där min andra kusin köpte en tröja och massa percingar.. haha.. så gick vi runt massor på stan..Och mitt upp i allt dyker en kvinna fram från ingenstans och typ hoppar fram framför min kusin och ville typ intervjua henne.. hahaha.. och vi orka inte med sånt så Jenny skriker MEHHH JALLLAAAA KOOOM... Haha då blev den här tjejen suuur.. mehh va fan gör deee :D  Sen åt vi maaat.. vi kunde inte bestämma osss, men vi hamnade på Bamboo city till slut.. BUFFÈ ;D

 

Jag o Jessica rensa alllt.. haha.. o jenny skämdes .. Haha .. ursäkta för vi gillar mat da :O .. haha.. Och sen fick typ dem damp och skrattattack där inne.. hahaha..

Sen gick vi runt mer.. Men sen va vi så trötta i benen och i ögonen att vi beslöt oss för att åka hem.. :D haha..

FÖRRESTEN vi såg en as cool grej i sthlm hahahahaha.. en husvagn polisbil elr  va de nu va :S hahahahahah



TACK FÖR EN FIN DAG KUSINER :D <3



Nu sitter jag och kusin hemma hos mig.. och jag moffar rostade bananer, men hon vill inte ha några ( mer till mig.. HAHA )



 

Gårdagar .

Godmorgon Godmorgon = )
Sovit gott alla glada?

Igår kom kusiin och vi sjöng singstar.. abba låtaar.. men vi gav upp efter en kort stund, eftersom att båda e lite hesa.. haha.. sen börja hon sminka mig, och mitt i allt kom älsklingen.. hahaha.. de båda mobbade mig för att kusin gjorde svarta ögonbryn på mig.. haha..

Sen myste vi framför tv:n.. och så spela vi massa spel.. sen kom kevin.. o vi lekte med honom..

somnade ganska tidigt.. skönt skönt..

nu kom precis mina kusiner.. vi ska till sthlm om en stund :)


    

Västerås

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade.. mitt internet har varit knas och så har jag varit i västerås hos brushaaan..

tisdagen började iaf med promenad som sagt med emma.. sen kom kusin över en stund.. sen ringde brushaan och fråga om ja ville sova över redan idag hos henne.. o de ville jag.. så hon kom och hämtade mig.. vi åkte till ica maxi ( stammisar )  haha.. men vi hittade inte det vi sökte.. så brushaan beslöt att vi skulle åka till västerås och deras ica maxi... hahahah treodde vi ja.. vi åkte lite fel.. hahaha.. vi hamnade typ i köping =/ .. hahaha.. men så kan det vara.. men som tur e hittade brushaaan tillbaka.. men vi hamnade där hon bor så vi gick upp med alla grejer istället.. haha... susana  och hennes pappa hade gjort mat så vi åt lite.. mycket gott var det.. kyckling :D ..

Efter det satt vi vid datorn lite, sen bar vi till ica maxi.. vi rensa deras nötcreame.. hahaha.. bara för vi älskarT ;) .. och så åkte vi runt hela stan.. hur många gånger som helst.. hahaha... o så mötte vi en kaxig jävel :P .. men sånt som händer.. haha vi kom hem runt halv elva - elva... då tillbringade vi hela kvällen framför datorn.. haha..




Onsdag vaknade vi tidigt, runt 9 .. vi åt frukost.. sen åkte vi ned till stan.. vi gick runt och runt..  brushaaan shoppade lite.. så försökte vi komma upp i skrapan.. de har tydligen gjort lås där.. så vi kom inte in.. men vi ville, så alex fråga massa kompisar.. och till slut frågade vi de som jobba på hotellet precis där.. o då säger hon att nej de går inte på dagtid.. =/ va fan är det för stil? =/ .. snåla jeflar.. ;P då blev vi ledsnaaa... så vi gick runt en stund till på stan sen gick vi och åt.. kebab bleeev det.. hahaha.. alla där glodde som faen.. haha.. och vi sitter och moffar.. =/ ... haha.. sen kommer ena fram o ba " smakar bra ? " hahahaha...

Efter så letar vi efter X stället, men vi hittar de inte så vi åker hemåt.. vi satt och titta på tv och höll på med datorn.. Runt 8 åkte vi hem till hennes mormor, eftersom hon var så glad över att percingarna äntligen kommit.. wei wei.. fina va dem med :D... och så lämna vi böcker vid bibblo,..sen skjutsa hon hem mig. TACKAR TACKAR <3..

När jag va hemma gjorde jag inte så mycket.. drack te och så somnade jag nästan direkt..

Tack för två underbara dagar brushaaan <3



Mysigt vare när vi åt mat :D



 


NÖTCREAME <3333



 


APA SKOLAN :D


VÅR FRUKOST :D haha

Vår kebab :D mycket gooootttt va de :D <3



tisdag .

Idag vaknade jag runt elva.. skönt skönt.. såg att solen lyste så jag och emma gick på promenad och snackade massor.. trevligt trevligt.. kom hem runt 1 - halv 2.. åt lite.. =) 

satt och tittade på tv när jag fick sms av brushaan..  ska åka dit och sova över där igår.. sen imorgon ska vi hitta på något kul.. får se va vi gör =) ...

Mitt internet går inte heller..  eller .. aa internet på min bärbara går inte, men den andra datorn går såå.. haha.. mysko, men så äre .. haha..

STHLM

Stockholms resan idag blev mer än lyckad. är fortfarande lika lycklig som jag var när jag vaknade..

började med att jag vaknade runt åtta.. åt frukost.. fixade mig och allt..Runt 10 kom bussen.. mötte johanna och emma på den.. så skulle vi köpa biljett till johanna.. sen va klockan inte så mycke så vi beslöt oss för att gå runt här på stan lite.. sen kom tåget.. hahaha ... emma och johanna satt o lyssna på musik, o ja hade inte min mp3 med mig eller hörlurar till mobilen så fick sitta där o sjunga imse vimse spindel för mig själv och sådär.. hahahaha

Sen när vi var framme i sthlm mötte vi en kompis.. som gick runt med oss.. vi gick typ in i alla affärer vi kunde hitta.. så hitta vi en sån här reagge affär hahahaha där emma o johanna fasta i.. de skulle kolla på allt i hundra år .. haha .. sen massa affärer... efter det fastna vi i en punk affär.. hahahahahahahahhaha *fråga inte varför* hahahaha... och såå åååt viii...

Vet ni vad som händer när vi äter? de e några jävlar som sitter och tar kort på osss.. hahahahaha snälla kunde inte ens äta.. hahahaha.. vi dog av garv... vi drog massa skämt men de va bara ja o emma som fatta hahahahaha

iaf efter maten drog vi till punk igen.. hahahaha... ohhh ... :P..

sen blev de bara att vi drog runt massa hit och dit.. de kom en engelsk talande .. hon ba - ursäkta vart kan jag hitta subway ? ( fast på engelska dårå) och ja med min dåliga engelska  - Ehm we are not from here.. HAHAHHAHAHA..

och så va de en kvinna vid sergelstorg från radion som ville att ví skulle klaga på nåt.. emma ba : men vi är nöjd med allt.. haha  kvinnan : Då måste ni sova gottt  ... Emma; AAAA de gör vi .. hejdå..

hahaha ohhh sen de kommer en kille .. " hej tjejer "  Emma: " jaa och hejdåå på diiig

hahahahaha så kaxiii... iaf..  hahahahaha helt underbart roliiig daaaaag...  taaaack för den tjejer <3333

   

 
    

   







 


Idag .

Idag har jag bara tagit det lugnt.. sov länge idag.. skönt skönt.. söndagar e alltid så sega.. man vill bara ligga kvar och mysa hela dagen.. haha...

Kevin och alla kom .. så ja va med dem.. och så klippte jag syrran.. haha första gången jag klipper någon.. blev helt chockad att hon lättt mig.. hahahaha.. men det gick bra faktiskt.. o de blev bra.. =) .. va lite orolig där.. hahaha.. men hon blev nöjd så..

Ska sova tidigt idag, för imorgon blir det sthlm med Emma och Johanna :D

Godnatt <3

1 år och 7 månader

inte nog med att det var alla hjärtans dag igår. jag och älsklingen firade 1 år och 7 månader igår också :D Grattis till oss.. haha tiden går så fort när man har roliiigt :D

   

    




Alla hjärtans dag

Hoppas att alla hade en fin alla hjärtans dag igår :)

det hade iaf jag.. mycket mycket fin :D..

allt började med att älsklingen väckte mig.. och så åt jag frukost och sådär.. sen kom älsklingen hit och så kom syrran och tq och kevin .. så åkte vi alla till isstadion . skulle åka skridskor.. haha.. de va såå kul.. och älsklingen kunde åka hur bra som helst juu... och jag va typ bambu på is eller nåt.. men efter ett tag gick det bättree.. haha... alla jävlades med mig och putta och peta.. och ja typ skrek över hela.. hahahaha :$ .. men aa... ramlade en gång, på knät, inte så farligt.. =) .. men de va skit kul att åka.. haha

sen åkte vi till björktorp och spela badminton.. ohhh... de va mycket kul också... älskar att spela badminton =) ..

Efter det gick jag och kosar hem till mig.. och vi boka bio biljetter sen så satt vi bara och snacka och myste och såå.. sen blev vi hungriga.. haha så vi gick och köpte kina mat och satt och moffa... gottt gottt :D ... efter åkte vi och hämta våra biljetter .. haha men de va typ 45 min kvar så han blev helt på att vi skulle gå och spela maskin.. hahaha... bara lite pengar då men ändå.. haha .. sen började filmen....   Valkyria  ... den var spännande tyckte vi.. fast vi hört några säga den e dålig.. vi tyckte iaf den va bra och spännande.. tråkigt med ett sånt olyckligt slut bara.. men men :D

Filmen slutade 23:01.. haha så vi typ skynda oss till bussen för att den sista skulle gå 23:15.. hahaha men nej nej.. då va vi så klantiga att vi kollat fel, den kom inte förrr'n 23:45.. haha så vi gick till bowlinghallen och sådär.. sen åkte vi hem.. :D

perfekt början, perfekt slut, perfekt handling.. haha jag fick en mysig alla hjärtans dag.. och hoppas att ni andra fick det med :D

KRAMAR TILL ER ALLA :D


   
 





   

Fredag + lov

Ohh kan det bli  härligare ? Idag har vi äntligen fått lov.. känner att det är verkligen efterlängtat =) ...

Idag har vi typ inte haft några riktiga lektioner.. eftersom att de va volleyboll tunering ville alla i klasssen ( de som ej spela ) titta på.. och sen ville inte lärarna ha lektioner med typ 5-6 personer.. haha.. så .. men de gick väl inte så jättebra för våran klass.. hahaha .. älsklingen och hans klass spela mot min klass och älsklingens lag vann med 33 - 13.. Hahahaha pinsamt, men så är det.. tror nog att det var för att inte jag var med.. hahahaha..

Efter skolan gick jag hem och åt lite, sen åkte jag och bror till tuna park och checka runt lite och kolla lite pressenter.. sen blev det hem och kolla på let's dance.. haha.. Kitty åkte... damn.. jag sitter och önskar varje vecka att carl jan ska åka.. men aa.. så blir det inte, så får väl sluta önska.. haha..

Nu har jag precis duchat.. e sjukt trött så får nog ta och lägga mig snart..
Imorgon blir det troligen skridskor på dagen med älskling, bror, kevin och massor.. och sen får vi se vad för mysiga saker som händer :D

scaryy


Det är fredagen den trettonde idag..
Någon som haft otur?

Happyface : )

yes.. kevin kom .. med syrran.. de hade köpt med sig massa fika.. haha så vi satt o fika och snacka och sådär.. sen gjorde jag lite smycken.. gjort en bra deal med syrran, får se om hon gör dealen ;) ..



Jag och kevin rensa och städa min garderob så nu är den mycket fiin.. höhö...

 


Sen när dem åkte hem gjorde jag och min bror milkshake och spelade massa spel =)

  

Lista .

Hahaha den här listan är för att brushaan ville att jag skulle skriva en.. dock bara 100 frågor.. men de va jobbigt nog.. hahaha



1.Vad heter du? Sofia
2. Vad kallas du? Fia, älskling, cutie, fiffi.
3. Vad vill du bli kallad? Hahaha.. inget dumt bara
4. Födelsedatum? 2 oktober, 1990.
5. Stjärntecken? Vågen.
6. Lunar? Jag hade, men tog bort den
7. Msn?  Eh, frågan är väl vilka som inte har?
8. Helgon? Nej ?
9. Vart bor du? Eskilstuna
10. Vad har du för mobil? Sony Ericsson.
11. Har du en egen dator? Jappp, det klart
12. Vem är din/dina bästisar? Dem vet vilka dem är.
13. Har du något husdjur? Neeej :P
14. Vad ska du göra i sommar? Blir väl att jobba.. sen utlandsresa skulle va nice.. njuta av livet
15. Favoritfärg? GRÖN <3 röd <3
16. Turnummer? 14 och 12 :P
17. Vad älskar du mest? VAD? Ojj.. ja älskar mycket :D
18. Intressen? Vänner, älskling, familj, shoppa, film, musik osv
19. Favoritband? Har inget, lyssnar på det mesta faktiskt.
20. Favoritlåt med ditt favoritband? Hmm ?
21. Namnsdag? 15 maj, och så en till men vet ej vilket datum
22. Vad skulle du vilja heta? Olivia  ;P
23. Vad heter du på din msn just nu?  -  S o f i a '
24. Hur många online? Jag är inte inne
25. Vem är 9:nde online? Är fortfarande inte inne
26. Vem har du blockat? Blockar bara de jobbiga
27. Hur många olika grupper har du? Har städer och sådär
28. Har du några olästa mejl på hotmail? Yes det har jag.. reklam .. de kmr hela tiden
29. Har du några nya kommentarer på BDB? Njaaa, tror jag nog inte

30. Isf hur många? - vet inte än
31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? Som min älskling, men insidan är viktigast för mig

32. Beskriv ditt hår? Långt, brunt hår
33. Har du några piercingar/tatueringar? Nej =)
34. Vart skulle du bo om du fick välja? Vet inte faktiskt..
35. Bor du i lägenhet eller villa? Bor i lägenhet
36. Vilken färg är snyggast på kläder? Svart, röd, vit.. beror på vad det är
37. Vad har du på dig? Mjukis, linne och röd tröja ;P
38. Har du något i håret just nu? Mousé och toffs
39. Vad har du gjort idag? Skolan, hemma,  tandläkaren
40. Vad ska du göra imorron? Skola sen får vi se

41. Hur mår du just nu? Braaaa

42. Hur brukar du annars må? Braaa =)

43. Är du sjuk? Litee snuviiiig bvara

44. Har du ont nånstans? Nej.
45. Har du gått till tandläkaren detta året? Idag faktisktr.
46. Vad heter din pappa? Mikael (Micke )

47. Har du några syskon? Yes tre st =) .
48. Vilket är ditt favoritdjur? APA<3

49. Äter du ofta godis? Nej.
50. Vilket är ditt favoritgodis? Typ choklad.. med nötter i ;D älskaaar, haha.
51. Vad är det finaste som finns? Kärleken :D .
52. Vilken är din favoritdryck? Fanta och TE :D
53. Vilket är ditt favorit tv-program? ANDRA AVENYN :D
54. Vilken är din favorit veckodag? lördag .
55. Vem är din förebild?  Min syster. <3
56. Vad är bäst med dig? Att jag är så snäll ;)

57. Har du några tatueringar? Neeej

58. Hatar du någon just nu? Nej, ogillar bara.
59. Saknar du någon just nu? Jaaa

60. Har du kysst en apa? NEJ HAha

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? APA

62. Är du allergisk mot något? Katter, tyvärr..
63. Har du ngt nytt gästboksinlägg på BDB? Vet inte för jag är inte inne

64. Hur många bilder har du lagt ut? MASSOR

65. Vad har du valt för bild här ovan? Ingen?
66. Vilket band är det dåligaste som finns? HAHA Typ rock

67. Är du kär? Aaaaa .. <3

68. Isåfall i vem? Kosar

69. Vad är din status? Upptagen

70. Vad har du för sexuelläggning? Hetero.
71. Är du homofob? Nej.
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? Yes.
73. Isåfall vilken/vilka? blogg och nattstad.
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? Gudrun.. Rakel. Hildur. Hjördis.
75. Vilket är det fulaste killnamnet?. Leif-Gunnar. Malte. Tryggve. Ulf. Åslög..
76. Har du varit hos frisören det här året? Nop

77. Använder du nagellack? Ibland, det händer tyvärr inte ofta.
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? Persienner.
79. Har du eget rum? Yeeea

80. Har du en dubbelsäng? Nej men en bred

81. Har du en egen platt tv? Neeej.
82. När flyttade du senast? OJ några år sedan

3. Vilken stil har du? Min egen.
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? Haha de finns många

85. Vilken kändistjej har snyggast kropp?  Hmm..

86.Vilken kändiskille har snyggast kropp? - Hmm
87.  Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? Aldrig.
88. Har du hoppat studsmatta det här året? Nej.
89. Vilken är den godaste frukten? Banan och äpple

90. Äter du grönsaker varje dag? Nej
91. Dricker du så mycket vatten som man ska? Dricker då och då varje dag..
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? NOrmal

93. Hur lång är du? 168.
94. Är du nöjd med dig själv? Nja
95. Vad är du bra på? Vara snäll ;D

96. Har du en egen hemsida? Nej,.
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? Nej.
98. Hur gammal önskar du att du var? Precis som jag är.
99. Vad är klockan just nu? 17:08
100. Är det jobbigt att svara på frågor? Ja, det börjar bli lite jobbigt.


Torsdag.

IDag har vi haft framtidsdag i skolan.. de va rätt skönt.. vi gick runt ( jag annie  mikaela anna ida ellen emma ida .. kankse glömt ngn men aa :P )

ví lyssna på seminarium .. typ hyresgästföreningen, polisen, och arbetsförmedlingen... de va nice..

sen hem.. åt mat... sen satt ja och sega.. eftersom ja skulle till tandläkaren och ja trodde att de va i fröslunda.. men de va de dock inte.. hahaha skulle till stan.. då blev de lite stresss, men jag hann ändå..

Nu är jag hemma.. Syrran och kevin ska komma över en sväng.. hon sa att vi skulle fira ngt, men vet inte vad.. så de bliir en överaskning :D

kanske går över till kusin senare och hälsar på.. henne och hennes dotter.. :)

Bilderna jag lova..

Här är bilderna som jag skulle lägga in idag.. Det är inga märkvärdiga men ändå :)


Här är våra första milkshakisar :D haha.. vanilj och choklad.. gott :D




Här är våra grejer som vi hämtade till våra smycken... :D




Vår andra milkshake.. med blåbär.. inte lika god men ;P

Onsdag

idag började jag tjugo i ett.. onödigt.. eftersom att när jag kom dit hade vi ingen vikarie och vår lärare va ej där.. va gör vi? ingeet :S helt onödigt.. iaf brushaan kom till min skola.. och så satt vi o planera massor med Hege.. me like :D.. sen blev de projektarbete.. hahaha .. onödigt också tycker ja.. iaf..

efter skolan gick jag och brushaan hem till mig.. åt lite.. sen data hahaha.. vi gick till ica och hämtaa paket och så kom vi hem till mig igen.. vi gjorde milkshake.. gottiee gotttie.. haha.. vi satt vid datan och nööördaaaa...

nu sitter jag fortfarande vid datorn.. vet ej men ja har kul.. hahaha... ska snart sova iaf.. =)

Lägger in bilder imorgon eller nåt :D

Tisdag

Idag har det varit en lugn dag i skolan.. började med marknadsföring.. vi prata bara lite och så lunch men jag och emma äter inte på tisdagar.. haha.. fråga mig inte varför, bara blivit så.. sen hade vi idrott men vi gjorde inget.. vi spela badminton en stund, sen gav alla upp så då satt vi och tittade på mina klasskompisar som tränade till volleyboll matchen.. ( vi har volleyboll match på fredag ) ...

Sen så va de dags att åka till Mdh ( mälardalens högskola ) för att lyssna på föreläsning.. brushaan kom så jag och hon gick.. vi visste inte vart vi skulle,men till slut hamnade vi typ på¨språk.. han som prata var dock inte så rolig att lyssna på.. och min mage kurrrrade typ hela tiden.. haha..

vi lyssnade bara på en.. sen gick vi runt lite.. till gina.. sen till X .. sen skulle vi till Y men det var stängt så då åkte vi hem för att vi va båda hungriga ( säg nån gång vi inte är det ?! ) haha...

hemma så åt jag sen kom älsklingen... vi typ snacka och sådär.. sen somnade vi båda.. och så kommer min kusin omg.. och ja ba puttar på kosar - det kom nån.. hahaha vi båda blir skit arga för vi sov så skööönt.. min kusin kom .. länge sen hon va här.. hahaha typ förra året.. :P

Sen blev de andra avenyn.. den e så braaa.. hahaha älskar den.. vet ej vf.. hahaha..

nu gör jag inte så mycket.. ska typ sova snart.. fast imorgon börjar jag inte förrän 20 i ett :D Skööönt..

HUR HAR ERAN DAG VARIT?



                 

Humor sitter aldrig fel

HAHAHHAHAHAHAHA

Humor sitter aldrig fel





 


Felix Hvit

HAHAHAHA aasssssååå kan man vara sötare? hahahaha..




bror har klippt sig

Förresten .. jag nämde tidigare att min bror har klippt sig..


Här ser ni honom:


VAD TYCKS  ??


Måndag

Liksom alla måndagar är denna  måndag seg...

Har inte gjort så jättemycket... var i skolan..slutade runt 20 över ett.. satt kvar en stund och jobba projekt med Lina.. Vi satt och sammanställde årsredovisningarna.. de e svårt.. men de e skönt att vi kommit igång..

Efter skolan mötte jag brushaan på stan.. vi åkte to her place.. och chilla lite.. haha satt o snacka.. såg på tv.. luffa vid datorn och sånt..

Nu ligger jag i sängen och är helt seg.. ser på 90210.. :D den e najjs.. snart är det the secret life of american teenager som gäller..

söndag

usch helgen har gått så snabbt.. idag vaknade ja runt 12 igen.. runt 1 åkte vi till syrran och familjen ;P och vi blev bjudna på mat och sådär.. var där ett tag sedan åkte vi hem.. då träffa ja älskling.. och vi satt o titta på barcelona mot nåt :P .. barcelona vann som dem brukar.. hahaha.. kosar va så galen varje gång de blev mål.. hahaha



Någon mer än jag som tycker att helgen har gått för snabbt ?


kväll

satt o titta på melodifestivalen och wallander me familjen..  mysiiigt

och vet ni en sak .. MIN BROR HAR KLIPPPT SIIIG.. koooooooort... helt mirakel... haha ni som känner mig och honom förstår vad jag pratar om.. de blev jättefint tycker ja.. han passar mer med kort hååår..


 
nu ligger jag i sängen och checkar runt i youtube.. denna e en av dem allla ja lyssnat på... den e bra tycker jag :P

VAD TYCKER DU OM DEN ?  =)





Lördag .

Som sagt så kom keviin.. vi gjorde suddigummisar :D mycket fina blev dem.. vi gjorde hjärtan, fotbollarregnbåge m.m..
och så åt vi upp min kebab haha .. senare blev de lite tv.. sen när tq och peppe kom så fikade vi lite med bullar som min mamma bakat.. mycket gott.. =) ...

Nu har de åkt och jag sitter och ser på Wildkids.. haha... senare blir de nog melodifestivalen ;P eller ngt.. får se...

Innan har jag målat naglarna och haft ansiktsmask och fixa ögonbrynen.. så nu känns allt helt fräsht :D

     
våra suddigummisar :D                                            KEBAB <3


MAMMAS BULLAR <33

Gårdagen ;P

Igår orkade jag inte skriva.. ja var för trött..

iaf.. igår slutade jag redan vid 12 fast egentligen skulle ja sluta 3.. skööönt elr vad ;)
gick hem .. ååt .. såg på film.. och så såg ja på När mörkret faller.. omg ja älskar den filmen så mycket.. de kommer alltid tårar asså.. ohhh.. nån mer än mig som älskar den?

sen så somnade ja.. vaknade runt halv 8 att mobilen ringde.. snackade lite och så kollade jag på lets dance..

hasse åkte ut.. han från efterlyst ;P haha...

vem är eran favorit i lets dance?
Min är iaf MORGAN ALLING... såå gryyyyym han e :D


Här är Morgan Alling ;D



IDag vaknade jag sent faktiskt..
tror jag gick upp runt 12.. =/ .. haha .. men skönt va de.. gick upp drack te och duchaaa.. och så städat rummet har jag med... och så ååt vi kebab. gott gottt... haha.. dog av halva .. så sparade den andra halvan ;) ..

idag är de lördag.. och på lördagar brukar jag spela badminton, men så blev de inte idag tydligen... tråååkigt.. men så är det.. får se vad som händer idag.. tror att kevin skulle komma en stund iaf.. för tq skulle låna garaget ;P ... då får ja va lite med honom.. men nu tror jag att jag ska fixa mina ögonbryn iaf.. dem e katastrofaliska ;P haha

see yaaah :D

torsdag-Kväll.

Jag mötte emma och vi gick mot stålfors.. idag skulle vi göra pizza och chokladmousse... det gick bra faktiskt, men jag tycker inte att våra resultat blev så bra.. hahahahhaa... men aaa så kan det gå.. vi genomförde allt iaf.. haha..

Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte till kevin, eftersom han ringt och ville leka med mig.. haha.. fick en fet kram av honom och så tittade vi lite på tv... sedan börja vi rita.. vi rita ett hus, regnbåge, träd.. osv osv.. han älskar att rita.. =) ..

Sen blev de ännu mer tv.. och så sa ja att ja va törstig då gjorde han saft till mig, haha såå sööt.. den va god men liiite stark.. haha..

sen kom faster, och annette och sådär.. så satt vi o snacka massor.. trevligt trevligt..

Btw min kusin har fått en dotter.. felicia.. hoppas på att få träffa henne snart .. =) ..

Nu sitter jag hemma och dricker te.. ska väl lägga mig i sängen och sova snart.. börjar bli lite sömnig faktiskt..


 

     

Torsdag.

Idag började dagen med liten sovmorgon.. vi hade marknadsföring... vi fick tillbaka proven,,,hahaha no coment.. sen så va det lunch... vi skulle äta me anna o dem..  annie va sjuuuk eller ngt.. tyvärr.. usch... men aaa.. sen va de dags för historia, fast vi hade ingen lärare så vi tänkte jobba med projekt, ja o lina.. haha dessvärre hade ja glömt årsredovisningarna hemma så göran skjutsa oss hem till mig så hämta jag dem och så tillbaka.. dem e ganska svåra att läsa och förstå, men vi ska lyckas..

sen hade vi mentorstid, vi skulle typ bara fylla i en sak om vi trivs i skolan och sådär.. sen va de dags för prov.. de gick bra faktiskt.. får se vad jag får ..

nu har ja precis ätit lite.. och så har mamma bakat bullar.. gott gottt....
snart ska jag gå och möta emma och så ska vi gå mot stålfors för att ha matlagning ... hoppas vi gör något gott =)




BAKOM STÄNGDA DÖRRAR
Förresten så läste jag ut denna bok för ett tag sen.. men glömde skriva något om den.. jag tycker att det var en väldigt väldigt bra och späännande bok.. så fort ja läste den kunde ja inte sluta.. fast ja läste ändå bara en liten stund varje dag innan ja skullle gå och lägga mig...

dem som inte läst den borde göra det.. de e en verklighets berättelse.. :)

Unwritten

Tänk om man hade en sådan vacker röst . : )



Onsdag

Det var länge sen jag skrev.. har varit sjuk och för trött för att orka... men men..

idag va de en helt onödig dag i skolan.. började 20 i ett med att vår lärare va hemma med sjukt barn.  så vi fick se en film typ.. men ja o lina hade tråkigt så hon satt o skicka sms med mig... hahahaha... efter hade vi projekt och ja o lina skrev lite planering.. haha så bäst den blev :P... noot...

Idag har det även varit skottlossning ( hörde jag)på eskil  ... ( skola i eskilstuna ) ..  men de va tydligen inte såå.. de va bara HOT om det... :P ..och så säger en 21:åring som erkänner att allt va på skojj.. haha hur sjuk får man vara ?

Vill du läsa mer ? gå in på Aftonbladet




Nu ska jag plugga vidare för ja har massor med plugg tills imorgon =)

Skolan.

Sitter i skolan just nu.. är inte helst frisk men vad gör det..

haft marknadsföring precis.. vi hade prov.. de gick inte såå bra...
ska ej vara med på idrotten, så ja får sitta och titta på vad dem än nu gör.. haha...

vi hade tänkt att vi skulle till västerås idag, men aaaaa.. de blir inte så.. alla har lite olika åsikter när de gäller det.. : )


RSS 2.0