CHILL!!!

haha i lördags åkte vi till landet... massa folk där.. vi solade och grillade.. åt och åt.. ahaha.... aaa men orkar inte skriva allt vi gjorde men det var najjs iaf.. riktigt härliigt.. =) ..Första dopppet iaf ;D

söndagen sola jag hela dagen sen åkte jag till kusin .. vi sola.. och badade.. riktigt skönt va det.. =)

Idag har jag jobbat .. seegt som fan.. orkar inte mer.. iaf.. efter jobbet såå åkte jag hem.. jenny va här.. vi åt.. sen mötte vi emma och sen ned till vilsta.. mysigt mysigt.. =) .. satt där och rökte vattenpipa och sådär.. =) ..

Nu sitter jag bara här och chillar .. ska väl sova snart... jobb imorgoon.. =(

hahaha pinsam du ee...

hahahah.. igår jobbade jag.. sen runt 3 kom jenny och vänta på mig på jobbet.. vi cykla hem.. eller hon skjutsa mig.. och sen när vi kom hem.. åt vi kebab.. sen cykla till stan.. hahahaha,.. vi mötte emma också.. emma köpte kortbyxor och jenny en vattenpipa.. när vi skulle dra sen till vilsta tänkte vi att de e säkert att pumpa däcken.. hahaha.. så jenny börjar me framhjulet.. gick sjuukt bra.. sen andra hjulen gick ej bra.. hahahaha.. assså POFFFFFFFFFFFFFFFFF sa de.. hahaha.. ja ba jenny kände du ej på hjulet.. hon ba joo.. ja ba hur va de då.. hjon ba hårt som sten.. ja ba då ska du fan inte pumpa mer.. hahahaha... så vi fick bära hem helaaa cykeln.. ;P

iaf.. sen gick vi till vilsta.. då kom jessie, emma och johanna.. vi rökte vattenpipa och åt nötter och klubbor och hade det mysigt.. från ingenstans börjar jessie ragga på ett par killar hahaha,... kosar kom sedan med sin kusin son .. tror ja de e.. haha såå söööööt.. han ba glodde som att han tyckte vi va knäppa.. haha..

iaf.. de blev en fiiin kvääll.. tack tjejer :D



Picture


SOLEN SKEN PÅ BRAAAAA ;D


KEVIN HOS TANDLÄKAREN ;D


VÅR NYA VÄN PÅ LANDET.., R.I.P


JORDGUBBAR ÄR EN DEL AV SOMMAR'N :D

Super segt plus meny !

haha.. idag har jag varit så seg.. jag har jobbat från 7 till 4.. allla på jobbet, nästan, har varit så tysta hela dagen och det gör det extra seeegt att jobba,., usch..

efter jobbet fixade vi lite grejjjs.. och sen träffa jag min älskliiing.. awww.. vi hade jättemysigt.. sen nu för en stund sen däcka jag så han ville låta mig sova så han åkte hem.. men nu har ja vaknat och kan inte somna om.,. hahaha .. men de va en fin tanke (K) .. hahaha...

tänkte lägga in lite bilder, men det kommer nog imorgon istället..

SOL furfan

Lediiig igår och ledig idag.. supersol båda dagarna.. kan de inte bli bäättree..

igår var jag ute i sommarstugan hela dagen och stekte på bra.. sedan åkte jag till mina kusiner.. där vi chillade.. ;D jag och jenny rökte vattenpipa och hade massa kul .. åt jordgubbar.. m.m.. på kvällen kolla vi på en mystiskt bra film haha.. och sen däckade vi ;D

Idag har vi precis vaknat.. de blir nog frukost och sen steka på ute i den heta solen.. 

Lista snodd av brushaan ;P

Dagens vill ha: en fet kraaam ;D
Dagens klädsel: Tidigare leggins.. nu mjukis ;P
Dagens frisyr: "hästsvans"

Dagens låt: fairytale.. haha bara för den kommit på radion hundra femtio gånger ;P

Dagens planer: Jobbat, vilsta me girlsen and brorsan

Dagens saknad: älskling och sängen

Dagens dummaste: han som glodde hahaha

Dagens sjuka: JAG ! haha jag e sjuk

Dagens drog: musik

Dagens roligaste: hahaha.. den där gubben på jobbet.. hahaha

Dagens favorit: Att ja tjänat pengar haha och att de va god mat

Dagens köp: ingenting just nu =)

Dagens godis: popcorn snart ;P

Dagens humör: Seg men glad..

Dagens ord: typ  " HEHE " hahaha


Solen tittar fram

Äntligen börjar solen komma fram igen.. Redan vid halv sju i morse lyste solen.. de va segt att åka till jobbet, helst av allt ville ja bara ligga i solen och sola.. haha.. men men..

jobbat och stått i idag.. de va seegt men skönt att komma hem..

Snart ska jag ut och möta kusin.. sen ska hon jag, virre och bror min gå till vilsta och chilla.. haha.. shululuu så länge :D

Usch..

Suck.. ska jobba imorgon.. orkar inte.. verkligen orkar inte.. jag e sjuk, har ont, e hungrig, trött.. och orkar inte.. !!!!!

trött och sliten..

jag har inte skirvit på ett tag nu och de e för att jag e och har varit sjuk..

midsommarafton firades hos min kusin.. det kom massa gäster.. vi åt .. spelade och tog de lugnt ;P ..

midsommardagen ( igår ) så jobbade jag,... bara jag och en till.. de va seegt eftersom ja ej mådde bra, men klarade hela dagen.. och de va segt för de fanns typ inget att göra.. men men.. efter jobbet åkte ja till kusin och sen kom hon över.. haha

hon va verkligen galen.. vi kollade på film.. allt flyter.. den va rätt bra faktiskt.. haha.. sen tände vi ljus och rökte vattenpipa.. mys mys .. haha.. sen från ingenstans börja hon ba ropa på andar.. hahaha... och en påse börja röra sig.. haha fyfan va vi skreek.. haha ..

idag vaknade vi väl rätt sent.. vi fixa oss.. åt.. och sen gick vi prommenad.. efter de bakade vi lite.. mums och kolla på grynet.. HAHAHA.. hon e såååå sjuuuuk !!! .. 

Sen så ringde pappa och sa att de e inbrott hos oss i sommarstugen.. KUKHUVUN assåå... hur moget e de att sno andras grejer?!?! .. seriöst.. skaffa er ett liv !!!!!

Flyttat till kusin?!

hahaha igår va ja hos kusin sov över.. idag e jag sjuk och har väl inte gjort så mycket.. chillat och sådär..

nu ska ja sova över hos kusin igen =) .. imorgon är det midsommar.. va ska alla göra?

dikt!?!

Var inne på nattstad och såg denna dikt eller liknande.. tyckte den var fint skriven =)


Kvinnan kom från mannens revben,
inte från fötterna för att bli trampad på.
Inte heller från huvudet för att vara över mannen.
Utan från sidan för att vara jämlik.
Under armen för att vara beskyddad, nära hjärtat för att vara älskad..


Pic..

 


Här är bilderna som jag lovade på mina arbetskläder och min arbetskeps.. hahaha..
arbetskläderna .. checka dem.. de ser ut som jag har värsta hänget på dem ;P..

Besviken ..

Igår var det full fart i disken på jobbet.. det var egentlgien itne mycket att göra, men jag var inte på bra humör eftersom jag försov mig och fick kasta mig på cykeln..

efter jobbet cykla jag och niklas ut till borsökna.. hälsa på moster..vi planera massor.. och så låg vi ba på studsmattan och chilla.. haha sen cykla vi hem igen... vi gjorde varma mackor och sen blev de film.. efter blev de dusch sen godnatt ;D

Idag vaknade jag skapligt.. jobbat hela dagen.. vi fick smörgåstårta på jobbet .. den va najs faktiskt.. riktig god.. inte sådär torr som de brukar vara när man köper färdig .. ;P.. när ja kom hem va jag helt slut, men kevin är här så jag kan inte vila just nu.. det får bli senare..

Idag är jag minsann besviken !

Trött !

usch nu är jag hur trött som helst.. i hela kroppen.. har jobbat hela dagen.. har inte suttit förrän nu typ.. efter jobbet va ja barnvakt ltie.. va med kevin.. vi åkte tíll kusin.. fikade och såg på tv och sen drog ja o jenny ut och fiska.. vi fick tyvärr inget men de va trevligt ändå =) ..

när vi kom hem började hela familjen leka med lego.. hahahahaha... de va trevligt det emd.. sen åkte vi och hämta syrran på jobbet.. och nu sitter jag här.. ska jobba imorgon med så det blir att sova direkt efter detta inlägg =) .. haha..

godnatt på er :)

Jävla äckel väder.

usch idag har det regna hela dagen..  verkligen hela dagen.. jävla skiiit. !!! hatar när de ska regna hela tiden.. men aaa... de har väl varit sådär med humöret också.. gråtit, sura, glädje.. aaa... u named it.. iaf gick en liten promenad med virre och snacka..

ville till vilsta marknad men ingen som ville dit såå.. aa.. och sen har ja väl ba varit hemma..

va hos syrran en stund med.. kollade på stduentfilmerna från när de spela in på stu8denten.. guuuu fick värsta smilet när ja såg de.. kunde ej sluta le hahaha.. ;D ..

imorgon blir det att jobba så det blir att lägga sig tidigt idag...

LYCKA !



Idag har jag och älskling varit tillsammans i 1 år och 11 månader. Grattis till oss !!
Älskar ingen annan så mycket som jag älskar dig .. <33

: )

igår var jag på dop .. min kusin dotter skulle döpas.. eller först vaknade jag upp hos min kusin, eftersom jag sov kvar där ;P.. och sen städa ja lite efter mig sen blev de hem och fixa sig.. och sen iväg på dop.. hon är så söööt lilla felicia =) ..

efter blev de åka hem och äta lite och sen kom min älskliing.. gissa va han gjort :P Rakat av allt hår.. hahaha.. men  han e fin ändå <3 även fast ja älskar hans affrooo.. ;D .. iaf vi myste, titta på en bra film på tv.. beauti eller va den hette.. riktigt bra va den.. sen gav jag han min present till honom eftersom ja inte träffat han innan och han fyllde år för nån dag sen =) ... Han bleeeev sjuuukt glaaaad för deeen ;D .. värsta kramen och pussen fick ja med.. haha :D:D .. de e alltid kul.. ;D...

Senare åkte han hem då kommer jag faktiskt inte ihåg va jag gjorde.. hahaha .. jo juste jag fixade lite på min blogg här.. som ni kanske kan se.. men förstår ej de där jävla stora avståndet i mitten =/ .. någon som vet hur man kan fixa det ??

OHHHH !

helt galen.. snälla kan någon hjälpa miiiig med min design på bloggen ?!!?!

BTW =/

det har hänt något med min blogg... förstår ej vad.. men de e irriterande.. någon som har tips om hur jag kan fixa de?

MOFF på hög nivå..

haha aaa men igår va jag ledig så jag sov över hos jenny från torsdag till fredag.., skulle följa med henne till skolan.. jo hon har sommarlov men hon skulle läsa upp nåt ämne.. iaf vi vakna väl runt halv 8 .. eller jag gjorde det iaf.. haha.. vi åkte dit..

jenny hur trevlig som helst säger : " Är det okej om min kusin är med mig idag?
läraren: " Neeej hon får inte vara med "
Jenny: " meeh hon kommer från sthlm ofta jag bara ska lämna henne ensam kvar hemma !?! "
Läraren: " de e väl roligare för henne om hon sover länge än att hon sitter och tittar på dig. hon kan sitta utanför så kan hon få äta här iaf "
Jenny: " meh då sitter jag också här ute, ofta ja ska låta henne vara själv "

hahaha helt otrevliga lärare, man brukar säga hej och man brukar presentera sig... men men iaf.. efter en lång dag där, åkte vi hem till henne igen och sen chilla vi bara tills alla släktingar kom.. hahah.. vi skulle fira jenny :D som blev 15 år förra veckan.. =) ..

Emelie kom också.. alla va så fixerade av henne, för man träffar ej henne så mycket och hon är grymt sööt.. haha :D.. iaf .. malle va här med, kevin, mamma, pappa, niklas, virre, aaa u named it ;P ..

När alla åkte så va de ba jag, jenny, carina och malle kvar..  haha.. carina ba " fan va hungrig jag är, nån mer som vill ha kebab " hahahaha .. hon åkte och hämta två kebab pizza medans vi kollade på talang finalen ;D..

sen när hon kom moffa vi i oss massor.. hahaha...

 

Jobb, jobb och jobb ;P

Tisdags va min första dag på jobbet för i år.. de va rätt nice.. fick va med grönsakerna.. göra sallad och så.. sen fick jag va i köket och kolla och så.. när jag kom hem var kevin och jessie här.. så då va ja med de ;P ..

Igår var det jobb igen..  fick vara i specialen.. de va så komplicerat men ändå rätt kul.. fick göra gröt, såser, soppa och mos.. hahaha.. jobbigt att de inte va så varierande, utan bara samma hela tiden, men men.. ;P  efter åkte jag hem till mina kusiner, solade lite och chilla vid tv.. haha de blev att se fotbollen, Sverige vann stooort mot malta ;D...

idag har jag jobbat igen, men slutade typ 1.. men stannade kvar eftersom att vi grillade hamburgare.. gott va de ;D.. nu har jag precis kommit hem.. får se vad som händer... kevin kommer iaf snart..

Senare kanske ni får se bilder på mina jobbar kläder.. hahahaha.. de e så fina.. spec min keps ;D

STUDENT 09 - OFÖRGLÖMLIG

I lördags vaknade jag 6:00.. för att gå upp och äta lite frukost för att sedan bege mig till Djurgårn där alla studenter ( de flesta ) hade sin champange frukost.. när jag kom dit märkte jag att va va typ den första som kom.. haha.. iaf sen droppa de in folk...  hahaha champange är inte så gott så jag blanda ut det med cider.. hahaha.. iaf.. runt kvart i 8 kom pappa och hämta mig.. jag åkte hem och fixade mig direkt.. jenny hjälpte mig att locka håret .. och sen sminka jag mig och klockan drog iväg.. klockan närmade sig 10.. och de va dags att ge sig av.. mötte ellen och några andra klasskompisar i skolan.. tog lite bilder, sen kom de andra.. Alla va sååå fina.. :D

De va dags för skolfoto eller studentklassfoto eller va de heter.. haha.. hoppas den blev fin, har iaf beställt den.. =).. alltid kul att ha sånt som minne.. efter blev de att dra till gympa salen där de va massa spex och så.. skiit kuul.. underbart att de lagt ned så mycket tid för att få oss lyckliga..

efter gympasalen gick vi tillbaka till klassrummen .. där vi åt och skrev i mössorna.. och sådär.. fick betygen .. och lärarna höll tal för osss... helt underbart.. haha bara lycka och glädje..

Sen va det dags för gympasalen igen, för mer spex och utdelning av stependier.. haha eller hur de stavas.. what eveh :D .. hahaha... de hade gjort låtar om alla linjer.. och så va de så sjukt för de sjöng om att alla i handel var så billiga och skit och alla i handel ba skrek och aplåderade.. hahahaha.. de va lite sjukt.. bästa låten va nog till smit. hahahaha.. :D..

iaf klockan närmade sig 2.. Shiiit .. vi stod precis utanför dörren.. och när dörren öppnade sig.. guuu va lycklig ja va.. hahaha.. sprang ned för trappan.. problemet va att ja ej hitta familjen och alla.. hahaha fick ringa och till slut ser ja thomas springande med en filmcamera och ba filma hahahaha.. sen fick ja massa grejer.. tack till alla som kom.. haha.. och alla ville ta massa kort och såå.. :D .. log på alla.. hahaha fetaste leendet ever.. hahahaha..

iaf vi sprang och leta efter mitt flak.. när ja kom upp på flaket kunde ja ej sluta skrika och le och allt.. de va en helt underbar känsla.. sen börja vi åka iväg... guuu vi skrek som fan och ba skrek o skrek och massor.. på flaket va ja nog som lyckligast under hela den dagen.. haha.. vi hade så kuul.. och de ska bli hur kul som helst att se filmen som kommer att fixas.. hahaha.. när vi mötte andra flak tog alla ut händerna och skrek.. mitt i allt kommer nån och snor min cider.. hahaha jävla idiot .. hahaha..

vi åkte runt typ till 5... vi skulle släppas av vid ekängen.. haha... ja leta efter pappas bil men hitta den inte så ser ja thomas komma ännu en gång med filmcam ut ur en snygg bil.. hahaha.. Vi åkte till landet, igenom stan.. vi skrek och tuta och guud alla blir så glada när de ser en student..

Ahhahaa på landet hoppa ja ur bilen och bara skreeeek som faeen.. hahaha... vi åååt och sen blev de present öppning.. fick massa fina presenter.. tack så jättemycket för de.. sedan kom alex förbi och hälsade på :P.. efter ett tag åkte vi in till stan för vi skulle på förfest.. vi små drack lite i bilen haha.. men de får man på studenten ;P.. hos ellen börja vi dricka, snacka, vattenpipa, äta lite gott och sådär.. mysigt =o)

På bussen påväg in till  blå sen .. sjöng och skrek vi massor.. haha.. några snorungar försökte göra oss ledsna genom att säöga att vi inte kan sjunga.. men ikke pikke de lyckades de inte med ;D..

På stan mötte vi kosar och hans kompisar.. sen gick vi mot blå.. kosar va så fiiin.. haha aldrig sett honom i kosytm och sådär innan.. jättefiiin :D <3..., ahaha.. på blå iaf.. så va alla helt lyckligaaaa och hoppa och sjöng och allt.. haha de va så jävla kul att se ...

Runt 1 gick jag och älskling hem.. kunde ej gå i mina skor så ja gick barfota.. hahaha.. smack smack sa de.. hahah iaf när vi kom hem somna vi typ direkt.. prata lite sen somna..

TACK ALLA SOM GJORDE  DENNA DAG TILL NÅGOT SÅ PERFEKT SOM DEN BLEV ... STUDENT 09 - OFÖRGLÖMLIGT!!

 
























Inför studenten

ja det har varit mycket att göra inför studenten som var i lördags så jag har inte skrivit så mycket.. iaf.. i fredags fixa vi flaket.. så här kommer lite bilder :










Najjs va de.. och efter var jag och virre så hungriga att vi gick till fröslunda och åt pizza.. kyckling och banan.. haha


regn regn regn

igår gick jag till skolan runt 10.. vi fixade lakana till flaket och pressenter.. sen blev det att tärna studentlåten.. den sitter inte än, men får öva in den.. hahaa..

Efter det åkte vi ut till Görans hus och fikade och spelade volleyboll.. haha... vi fick smörgåståårta.. ja älskar de,men dem som de hade köpt va inga goda :(.. tyvärr, men sen kom Päiivi med tårta.. som hon hade bakat själv.. guuuu så gooood den va.. haha ..

iaf sen åkte vi hem då va de kusin som vänta på mig.. hon färga håret och mina ögonbryn och plocka de .. de blev bra och blev nöjd med de.. =) .. sen laga vi mat.. mums säger jag.. haha..

sen åkte vi till mamma på sjukhuset och sedan blev de landet =) ..



idag vaknade jag väl runt 9.. tvätta från 10 till 1.. gick bra.. sen åt vi.. kebab blev de.. mycke gooottt.. haha men dog efter halva.. iaf sen åkte vi och handla jag och papi... sen skicka mamma sms och sa att hon fick komma hem.. så lycklig ja blev.. ja ba skrek typ i bilen ba " PAPPA, MAMMA FÅR KOMMA HEEEM " hahaha..

vi åkte och hämta henne iaf.. sen hem.. jag rensa min garderob.. precis när ja va klar åkte vi och hämta moster sen handla.... åkte till landet och fixa och sedan hem.. åt och nu sitter jag här :D










Student snart

Ohh idag är det bara fyra dagar kvar till studenten.. FYRA dagar.. asså ohh.. och vet ni??? det ska tydligen regna på studenten.. gör det de så blir jag ledsen... på allvar.. det får INTE regnaaaa :(


idag har jag iaf tränat studenlåten.. fick känslan av att de e näääära nu.. haha :D härliigt.. kan inte den riktigt än men de löser sig... 

efter "skolan" va ja med ellen, alex o kusiner.. först åkte vi till stan och fixa lite.. skulle köpa färg till ögonbryn, sen åkte vi till maxii där jag köpte hårfärg sen hem till mig och åt mat.. hahaha.. gott vare.. o ja typ moffa som alltid =D

haha... sen drog vi och sola.. eller aa jag sola lite.. och efter blev de bakning, och efter de fixa kusin mina ögonbryn och håret.. :D NAAAAJS .. och tack för hjälpten kusiin <33333

RSS 2.0