Män som hatar kvinnor

Här sitter jag nyduschad i mitt nystädade rum och känner mig duktig.. vaknade ganska sent idag, men de e söndag, så det gör ingenting.. Det kommer ändå inte hända något speciellt denna dag, det gör det aldrig på Söndagar.. haha..

Igår tittade jag på män som hatar kvinnor.. Den var grymt bra.. i början var den lite seg tyckte jag, men mitten och slutet.. oj oj.. haha.. kunde knappt blinka, den va jättebra.. absolut värd att se.. Någon mer som håller med mig?


Chill

Jag har färgat kusins hår idag. det blev faktiskt fint.. det blev ljusare precis som hon ville ha det. blev lite rädd i början eftersom att det inte såg ut att bli ljusare, men det ordnade sig till slut.. sköönt det..

Som ni kan se har jag ändrat lite på min design, får ändra mer någon annan dag när jag orkar.. Design är roligt, speciellt när man lär sig något nytt varje gång.. hehe..

Snart ska jag se på Män som hatar kvinnor.. Skulle egentligen sett den för länge sen men har fastnat här av någon konstig anledning..

Imorgon ska ja lämna in datorn och sen får jag se vad som händer resten av dagen..

Nu e det bra i håret ;P

härromdagen färgade jag ju mitt hår.. eller min kusin hjälpte mig.. tyvärr glömde hon lite här och där, så idag har jag fått hjälp av mamma och nu ser det mycket bättre ut.. blev lite mörkare men vad gör det.. tyvärr har jag ingen bild på hur det blev men ni får tro mig.. hehe.. 

snart kommer Jessie och då ska jag färga hennes hår.. vi får hoppas på att det går bra och att hon blir nöjd.. men först måste hon hitta en färg..

Taken

Har precis sett på den hur bra film som helst..fick titta själv eftersom att ingen annan va hemma o alla andra e på stan..men men.. va gör det..

Såg på Taken.. För er som inte sett dig.. TITTA PÅ DEN! grymt bra film.. shiit.. satt heltsåld hela filmen ut.. redan från början var jag helt såld.. kommer nog att titta på den om o om igen..

men just nu ska ja lägga mig i sängen o ta de lugnt :)



Äppelpaj i ungen


Badade precis.. eller för ett tag sen.. får passa på när jag är ensam hemma.. när jag låg där i badet blev jag  helt sugen på en äppelpaj.. så nu stor det en äppelpaj i ungen och vaniljsås i kylen..


Design !

Någon som har lust att hjälpa mig med min design? Är så trött på den.. vill ha en ny och fräch med helt nya tuffa färger och en ny header.. någon som känner sig sugen? :)

Fredag,

Så var det fredag igen då..

min jävla granne under mig väckte mig runt halv åtta med högsta volym rockmusik, eller va fan de va.. är inte det helt slut på respekt? jävla idiot jävel..

iaf sen gick ja upp och åt frukost... har rensat min dator nu så nu ör den redo för att lämnas in..

kevin är här, han och mamma ( hans mormor)  gör  flygplan :D haha

senare idag ska ja nog lämna in datan, färga håret ( om mami har tid att hjölpa mig ) och så får jag se vad som händer :)



Shuluululuu

För några dagar sen skrev jag sist, hänt en del sen sist.. haha..

har städat hela rummet och gjort fint.. möblerat och sådär.. =) trevligt blev det..

igår åkte jag till brushaan i strömsholm.. vi åt pizza och tog de lugnt.. hon träffa en kompis och sen blev de tv och mys me kissemissarna =) .. dem e sååå söööta.. hehe...

Idag vaknade vi skapligt.. viåt frukost .. fixade oss och sen åkte vi till  där vi tog bussen till stan.. vi gick runt rätt länge på stan.. köpte lite småplooock.. nice nice.. alltid kul me nya saker.. hehe.. sen åt vi på BÄSTASTE kebabstället i stan.. såå jävlaaa gott.. man blir helt mofff när man kommer in dit..hahahaha..

sen åkte vi ti ica maxii.. älskaaa.. vi köpte hårfärg och lite sånt .. hihi.. färgade håret för ngra dagar sen men min kära kusin har glömt lite så ska färga om igen =) .. fast samma färg.. mörkbrun..

kom hem för en stund sen.. såg att ja fått massa kläder av min faster.. jättefina =). taack <3

Nu ska jag ta och dricka te ...


Bio e mysigt..

Shuhuuu igår var det sista dagen på min extra vecka.. de  gick bra faktiskt.. känns hur skönt som helst idag..

Igår efter jobbet kom jessie.. vi satt o softa lite och sen fick hon en idé om att vi skagå på bio... haha  så ja va hur på som helst.. vi såg en sommar med Göran.. hahaha den va hur bra som helst.. en helt skön komedi.. hahaha..




Idag vaknade jag ganska sent.. men man får ha sovmorgon när man jobbat hela veckan.. haha de  får man faktiskt.. åt frukost med mami.. och så har ja städat hela mitt rum, möblerat.. dammat, torka golv.. bytt gardiner.. så duktig har jag varit idag..


Nu lyssnar jag på Björn Rosenström.. haha.. han e skööön ;P .. haha.. senare kommer nog jessie.. och efter de ska Jenny komma och färga mitt hår ;D  Wei wei.. mörkbrun blir det.. iaf heter färgen så, så vi får se hur det blir sen :D

Papi 47..

Idag är det ingen vanlig dag.. idag e detmin papis dag.. han fyller 47 år idag .. GRATTIS PAPI <3

Har jobbat idag.. gick väl bra, men segt var de..  efter jobbet cykla ja hem.. vi åt och sådär... sen  gav vi papi vårt stora paket.. hahaha han blev jätteglad..haha :D så de va tur de.. efter åkte vi till landet.. och då fick ja köra bil.. hahahahahahhaa.. första gången.. haha de va kuuul... hahaha.. :D .. efter de åkte vi till mina kusineeer..därde va fest.. vi va väl där två timmar ungefär sen hem..

Nu har ja duschat.. så snart blir de tv och sen nattinatt.. imorgon blir de jobb .. sista dagen på min extra vecka =/


kräftskiva

igår efter jobbet hade vi kräftskiva hemma.. de skulle va familjemys men aaa de e som de e .. vi åt massa räkor, kräftor, kex m.m... jättegott.. tidigare har jag faktiskt inte tyckt om räkor och kräftor..men nu vågar ja ta i dem.. har lärt mig och skala dem och tycker om dem.. så nu är mami lycklig.. haha iaf de va jättegott..

på kvälllen blev de film maraton.. ;P ... 



Sa nån fasta?

Idag har jag varit ledig som sagt.. gick ned mot stan för mig själv.. mötte johanna.. vi gick runt lite.. köpte lite småsaker.. sen hemååt.. data och så åkte vi till ica maxi köpte färg där så nu ska ja färga håret.. när jag har tid dvs.. :) .. får se när de blir...

hahahaha pratar med emma på msn.. hon ba ska vi fasta? haha de skulle se ut de. jag ? fasta? haha aaa drööm.. de e som att säga åt en fågel att inte flyga.. hahahaha... ;D. aprå på de så äter ja kladdkaka nuu.. hahahahaha *mooofff*

imorgon blir det jobb så det blir att sova tidigt idaaag :)  

skolstart för alla utom ... mig..

Godmorgon.. idag sov ja lite länge.. vaknade runt halv tio, för niklas o hans tjej va så högljuda.. då ska vi inte prata om kl två i natt.. fyfaaaan va arg ja blev.. de väckte mig.. ingen respekt.. helt tragiskt.. 

I alla fall igår jobbade jag och sen va jag med kevin hela kvällen.. vi kollade på tv, lekte, sen gick vi ut i lekparken och gjorde en liten bilbana.. hehe.. han är så tacksam för småsaker.. de e verkligen kul det.. haha

det roliga var att när vi såg på tv såg han en apa på tv då säger han såhär: fia de där va jag när jag var bebis *pekar på lilla apbebisen* hahahahahahaha


SKÖNASTE DIALEKTEN!


FRIDA FEAT HEADLINE - UPP OCH HOPPA



Eller kankse denna tolkning ;P






CHIPMUNKS - UPP O HOPPA



Vädersnack !

Är det någon mer än mig som är trött på det konstiga väder? Trött på att vilja sola, men det bara regnar? Förstår inte om de är sol eller regn?

usch jag är i alla fall väldigt trött på att det ska vara sol först sen regn sen sol sen regn sen sol.. Kan det inte bara vara sol ?

Nej nu får solen faktiskt ta sig i kragen och komma hit och lysa över oss några dagar innan många börjar skolan igen.. de får gärna vara soligt hur länge som helst.. annars tar ja lönen och drar utomlands.. någon som är på?




Segt

Idag har jag jobbat igen.. blev faktiskt irriterad för att jag skulle fått sluta runt 1 hade de lovat, men fick inte gå förrän halv 3.. men men ;P.. imorgon ska jag iaf jobba igen, men till 4.. tror jag?! har tandläkaren runt halv ett..hoppas på att inte behöva gå tillbaka.. haha men vi får se..

efter jobbet somnade jag och sov till fem.. skööönt.. hahaha :D nu sitter jag och väntar på brushaan som tänkte komma över en sväng :)

Och så va de Måndag . . .

Vilket betyder en vecka till med jobb.. vaknade tidigt idag så kom lagom till jobbet.. är överlycklig för ja såg på mitt schema att ja inte ska diska på hela veckan.. weii säger ja bara. haha..

Efter jobbet cykla jag hem.. Somnade :$... åt lite och sen tog ja ett bad... sååå skööönt.. älskar att bada länge och rensa tankarna lite.. ;D .. Sen kom syrran och kevin.. vi fikade lite och lekte..

för en stund sen tog han massa bilder på sig.. hahahaha.. han skratta när han tog dem.. han älskar att leka med camen ;D
 

Här är bilderna han tog:




haha är han inte sööt?


neeej nu ska jag gå och plocka mina ögonbryn, de börjar bli lite buskiga ;D ha ha

Sista dagen med åfesten ;P

Igår var det sista dagen på åfesten.. jag och jenny gick ned med virre och niklas.. vi gick in i harry potter.. de va kul.. hahahah.. varit där inne typ 3 gånger och de va lika kul varje gång.. hahaha.. Sen kom de bort så ja o jenny gick runt lite till, sen gick vi hemåt.. vi drack lite.. haha.. och så chill med datan.. hahahah fyfan va kul vi hade..

Bilder.

Bilder från min och brushaans utgång ;D






Bilder från studenten





Mys hos kusin


Bilder från åfestivalen ;P





Jag och jenny, en dag när internet inte fungerade;P


Allt i ett.

Nu har de blivit dålig uppdatering.. sorry..

men aaa.. har varit me kusin hela veckan, fast nu sover hon hos mig.. häromdagen va ja med brushan.. vi gick till vilsta för de va fint väder.. när vi kommer dit åskar de och blixtrar kuul.. :O så vi åkte hem.. satt o chilla och sen åkte vi ned till pfestivalen.. haha.. de va inte alls mycke folk ddär. de e kul för de brukar va mycke men såfort de regnar e de inte alls mycke ;P .. men vi hade kul ändå :D Harry Potter äger.. hahahaha... schoooschken :D

Dagen innan va ja där me virre o jenny.. de va kul då med.. vi vann chooooklaaaad :D skiit kuul.. hahahahahhahaa..

Igår satt ja på balkongen och solade lite, sen cykla vi till stan och köpte lite greeeejs ;D.. haha köpte ett nytt spel som ja dampade med.. den va kuul.. hahahaha sen på kvällen ¨åkte vi till rimi och hyrde film :D dem vaaa braaaaaa :D 

hela veckan har ja somnat typ 5 på morgnen..

förresten nästa vecka måndag till söndag har jag fått jobb.. guess who'shappy ;D

studentbild



Fick denna fina bild av min kära kusin.. är den inte fiin :D

Vänt på dygnet..

lalalaaa... sov över hos kusin idag och i går.. muhaha.. skönt att va borta hemifrån ett tag.. Igår vaknade vi sent.. åt frukost och så blev de bara datan och tv hela dagen.. haha .. vi har totalt vänt på dygnet.. men va ska man göra.. de e sommar och de e lov, då får man göra lite som man vill.. 

på kvällen rökte vi vattenpipa, precis som vi brukar.. så de va inget spec..

idag vaknade vi också sent, åt frukost.. solat lite.. och vi ska ned till stan senare.. =) .. de e ju trotts allt åfestivalen..

Design hjälp?!

hello.. ja e typ desperat.. kan någon hjälpa mig med min bloggdesign???

Åfestivalen

Igår träffade jag min kompis Johan som är här från Göteborg.. vi fiskade lite.. haha.. men han e fiskeexpert så han klagade på vår krok.. hahaha.. sen kom vi hit en stund snackade och sen åkte jag han och jenny till åfestivalen för att träffa hans kusin och morbröder och sådär.. hahaha dem va helt sköööna.. lovar.. de va inte rädda att bjuda på sig för fem öre.. haha.. de va helt öppna och glada.. helt goa göteborgare.. hahaha..

De åkte karuseller .. men ja kollade bara på.. sen gick vi runt lite och kollade och sådär.. haha.. sen hem till dem och snackade lite.. sen drog jag, johan och jenny tillbaka till åfesten en stund, men de fanns inget spec att göra där, så vi gick runt ett tag till sen drog han hem till sin morbror och jag och jenny hem till henne..

vi åt kebab.. hahah vi djuurraaade.. skit gott va de.. sen blev de film.. en jävels romans.. haha sen däcka vi..

i morse myste/mös jag med Tarzan.. så mysiiigt.. nu har vi iaf ätit frukost.. men vad ska man hitta på en sådan dag som denna när det bara regnar och e fult väder? hahaha


kan man ha sötare kattunge :S ?

haha asså måste få berätta en sak.. när ja va hos brushaan i v-rås såg jag ngt som ja blev föräldskad i.. hennes kattunge.. en av dem.. oufff.. så jävlaaa sööööööööööööööööööööt :D





Bilden är från Brushaaans blogg..
ÄR DET INTE EN OTROLIGT SÖT KATTUNGE ????

Skogstorp hos ellen

nästa blir tjejmys hos ellen :D

Lördags eftermiddagen.. runt mot 5-6 åkte jag och brushaan mot Skogstorp och till ellen.. där vbäntade jenny, ellen och annie =) .. vi började laga mat.. hackade sallad och grilla.. gooo soo göttt de bleeev ;D.. muhahahaha.. moff mofff... älskar grillat och sallad.. hahaha..

sen snacka vi och sådär.. sen hoppa ja o ellen i för att bada.. alla andra bangaaa ;D .. haha.. de va faktiskt skönt att bada ;D.. sen gick vi upp tog på oss myskläder och sen satt vi och drack , snacka och rökte vattenpipa.. de va mysigt faktiskt.. =) .. de e skönt att bara sitta och prata och ta de lugnt :) ..

sen när klockan närmade sig halv 1 - 1 drog jag och jenny hem ...

Bilder från idag.. ( tog från brushaan )

    

V-rås - krogen

Nu va de ett tag sen ja skrev.. mycke har hänt.. vi börjar med Krogen..

i fredags va sista dagen ja jobba, fick migrän, gick hem o vila.. åt lite och sen åkte vi mot v-rås för att träffa brushaaan min.. vi börja bestämma kläder... mysiiigt ;D.. sen rökte vi vattenpipa.. muhaha .. we like it ;D.. then efter ett tag blev de maat.. kebab blev det.. självklart.. haha.. de va faktiskt hur gott som helst.. vi dela på en men ändå åt vi intwe upp det så de va väldigt tur att vi dela.. :D ..

Vi börja dricka och röka vattenpipa.. haha.. de va skojsigt faktiskt.. med oss två vet man inte va som kan hända.. haha.. ibland kan vi skratta nästa sekund gråta.. haha sen undrar vi va vi skrattar/gråter till.. hahahal.. skrattar hon skrattar jag och tvärtom.. hahaha.. iaf när vi druckit lite ;P ...

haha.. iaf.. vi tog massa massa bilder.. de blev grymt fina faktiskt ;D like like.. haha.. iaf.. sen tog vi ned bussen till stan.. man skulle typ ha bälte på sig tror jag.. kommer ihåg att alex visa en bild åp att ja hade bälte iaf ;D.. hahaha.. man ska alltid vara på säkra sidan..

Sen när vi vai stan träffa vi alex kompis o alex kompis kompis :D.. snacka lite och sådär.. sen gick vi mot krogen.. då träffa vi en annan av hans kompisar.. jag och alex dansa o dansa.. ibörjan dva de lite segt.. men sen blev de mer folk och vi börja dansa och dricka lite och sådär.. de va najjs.. :D

haha.. sen gick vi ned en trappa.. de va bättre musik så vi dansa där istället.. ;D.. shake shake.. who dosn't like? haha..

sen åkte vi iaf hem.. men innan vi kom hem berättade alex att ja hade ba " ja måste spyyyy " sen sprunigt över andra sidan vägen och spytt.. ahahahaha..

iaf här kommer bilderna:

  


ska lägga in mer bilder när jag har lagt dem jag har.. och så får du brushaan skicka alla :D

hahaha.. oskulden till krogen kunde inte tas med någon bättre.. <33333

Picture

Jag satt och la in massa bilder så nu kommer de.. sent men gör inget ;D


Bild på alla från tjejmiddagen.. mysigt mysigt :D


Emma i sthlm :D <3


Emma städar upp i Rinkeby.. hahaha


MATEN .. hahaha VI DJURAAAAAAA ;D


Jenny och emma, vi hade mysiiigt ;D

sista dagarna på jobbet.

igår var jag faktiskt hur arg som helst när jag kom till jobbet.. de hade lovat mig att ja skulle få vara i köket, men när jag kom dit hade de suddat ut de och skrivit disk på mig.. fyfan säger jag bara fyfan.. ;P

Men aaa när dagen var slut hämtade jag kevin och sen gick vi hem till mig.. felix och jenny väntade här.. vi gick till vilsta så barnen kunde få bada.. haha.. ja skulle lätt kunnat bada med, men hade ej med mig badkläder.. buhuuu...

iaf idag var sista dagen på jobbet.. fick diska.. Förvånade? nej precis.... men aa.. fick migrän upp i allt så de e därför jag är hemma redan nu.. men men va ska man göra.. har vilat så de e bättre nu iaf..

om ett tag ska ja äta lite och sen blir de fara till brushaan.. utgång blir det ikväll i hennes hemmaplan.. för första gången.. ;D.. då menar ja första gången utan studentkvällen ;D

Jenny :D<3



Jenny är den finaste kusinen man kan ha. jag menar det. hon ställer allltid upp. hon lyssnar alltid.. är man ledsen finns hon alltid där. vet inte ens vad jag ska säga. det finns hur mycket som helst.. hon är alltid såhär att är jag ledsen men leker glad så ser hon direkt att jag är ledsen och försöker alltid få mig glad och så..guud assså.. man kan inte ha en bättre kusiin.. lovar..  älskar henne så mycket :D tack jenny för allt du gjort för mig. <3

Grillning ;P

Shuhu .. idag vakna ja tidigt.. gick o solade lite på balkongen.. sköönt.. sen så vänta ja på att kosar skulle hämta mig för vi skulle till jenny penny och grilla och sådär.. innan så lekte ja massor med kevin.. vi sjöng pippi och emil.. haha och han älskar ketchup ska pruttta hahaha.. så söööt..

iaf sen kom kosar.. vi åkte o handla sen till jenny.. vi grilla och hoppa lite studsmatta.. gott blev de.. sen skulle han hemåt.. och då börja vi röka vattenpipa.. som vanligt.. de har typ blivit som en tradition elr ngt.. hahahaha.. men aa iaf..

nu sitter ja här.. ska sova rätt tidigt idag för att jag jobbar imorgon.. och imorgon bjuder de på smörgåstårta som tack till oss vikarie som varit snälla och ställt upp :D

V-rås

I måndags efter jobbet åkte jag till västerås.. elelr aa een bit ifrån.. till alex.. vi lagade mat.. kyckling blev de.. hahaha de  blev gott.. lite ltie stark bara men men..

efter fixade vi oss lite och sen tog vi pipan i handen och gick ut och rökte.. hahahaha... hundra miljoner myggor där vi satt...sen åpkte vi till bäckby och träffa en vän :) dryga småungar de fanns där ;P haha

sen åkte vi och köpte lite gottigott som slutade i soffan med beck och gott :D .. hahaha sen däckade jag i soffan så vi gick och la oss.. :D

Nästa dag skulle jag byta om och då  upptäckte vi att ja hade mer än 70 myggbett på mina ben :o riktigt tragiskt.. men men.. vi åkte in till e-tuna.. åkte till stan här.. vi shoppa lite.. shorts och linnen och sådär.. vi tog en stor vanilj milkshake på makka donkan.. jätteeegoooood :D.. hahaha dör för den..

sen skulle vi gå o leta efter en grej, men affären va stängd.. så då åpkte vi hem till mig luffa lite.. och sen blev de vilsta med massa skitsnack och pipan ;D haha..

Sen blev v så trötta så ja åkte hem o vla och hon hem till sig.. sedan kom kosar en snabbios.. vi kolla på film.. den va rätt bra.. sen åkte han.. då satt ja o kolla på barnhemmet flör mig själv.. den va inte så läskig som ja trodde.. tyckte att den va bra faktiskt,.. så till alla som säger den e dålig får stryk :D

Skoj skoj och ännu mer skoj

Sorry att ja inte skirvit så mycket..

I tisdags var jag emma och brushaan i sthlm.. den dagen va så jävla lyckad.. massa shopping.. god mat.. snygga killar.. haha kan de bli bätttre? behölver inte skriva allt .. för de orkar ja ej.. ahahaha.. men tunnelbanan va sköön..

Jag: " asssåå tjejer, kolla sthlmarna .. alla ser så sura ut "
Sthlmarna fnissar
Killen bredvid mig; " det är alltid såhär i tunnelbanan tjejer "
Jag. " hahaha äre så.. men vi är inte från sthlm "
Killen: " nej jag ser det står skrivet i era pannor. "

hahahaha.. vi hade såå kul.. typiskt att de ska behövas lite e-tunare för att muntra upp sthlmare ;D .. hahaha.. tack för en super bra dag tjejer <3 helt klart minnesvärd :D



Onsdags.. hmm.. då jobbade jag.. till två ... då gick jag och fikade med ellen.. på smak.. de va goottt.. muhahha.. kommer bli stammis.. hahaha ;D.. sen  kom jenny.. så vi gick o köpte kol och smak sen hem till mig och chillade ;D mys mys.. hahaha .. sen kom emma pemma.. och så snackade vi och såå..

torsdag jobbade jag meed...sen efter var jag med jenny penny.. :D  

Fredag.. haha då var jag ledig.. vi hade myskväll hemma hos mig.. jag, ellen, emma, brushaaan och jenny.. vi lagade mat.. tacos.. hur gott som helst.. och så mycket vi moffade :D.. hahaha.. sen börja vi röka vattenpipa och köra sanning och konka... hahahahahaha.. asså de som sas och gjordes den dagen stannar mellan oss.. hahahaha..eller hur tjejer ;) ..

hahaha  vi gick o la oss vid 5 typ.. och ja skulle jobba 7  på lördagen.. men men de va lugnt .. ja kom upp iaf.. hahaha jobbade.. kom hem och hemma väntade jenny.. vi fixa mat och åt.. sen kom kosar.. vi cyklade till rinman och satt där vid lekparken.. mys mys.. hahah värree än alla barn ;P .. sen hem till mig.. kolla på film och myste.. haha rökte vattenpipa... ouf ouf.. vår nya droog.. hahaha... somnade typ sent.. hahaha..

idag vaknade vi typ 2 - 3 .. vi åt frukost.. duschade och fixade oss.. sen skulle kosar hemåt så jag och jenny cyklade runt lite.. alla kolla på oss.. va ska man göra när man e snygg ;D.. hahaha.. senare kom kosar .. och ja o jenny va i vilsta.. så han kom dit.. hahaha innan va de en 16 åring som typ ragga på oss.. hahaha... 

Såå flera störtsköna dagar har det varit och mer kommer det bli ;D..
- Imorgon ska jag jobba och sen ska jag förodligen över till brushaan i v-rås ;D får se vad vi hittar på :D

RSS 2.0