STHLM !!!

IDAG och alldeles snart drar vi till sthlm.. ;D ... see yaaaah...


PS. Här är lite punkter för brushaan -> ..................... !! Nu blir hon glad ;D

:)

Ändrade planer gällande helgen, men den va braa ändå ;D .. hahaha..


Jaa idag har de varit segt.. fast e inte ledsen för det.. lönedag idag ju ;D.. men mer än hälften försvann på en sek.. hahaha.. skulder och så till nära och kära.. men ligger fortfarande på plus så jag ska inte klaga :) ..

Imorgon blir det att shoppa i sthlm med brushaan och emma.. :)

Godmorgon sunshines :D

Idag ska det bli en bra dag, för att det har jag bestämmt..

ska träffa brushaan idag .. så de blir skojj :) ..

Shake shake.. :D


HELT MÅLLÖS !!! LYSSNA!


Happyface

idag är det happyface.. i alla fall hela tiden efter jobbet..

Började med att jag försov mig.. vaknade runt kvart i 7.. eller aa mamma väckte mig.. fick skynda mig.. de konstiga i det hela är att jag hann.. haha.. men iaf det är ju bra det.. gjort sallader hela dagen.. de e najs..

På eftermiddagen när jag var klar skulle jag lämna alla konservburkar.. vad tror ni händer ?! Skäär upp fingret.. eller aa de va inte så farligt.. men ont gjorde det som tusan..

Efter jobbet kom Brushaaan och mötte mig en stund.. snackade lite skit och sen skulle båda vidare.. haha.. vi ska förhoppningsvis ses imorgon då kan vi ta igen allt ;D ...

Hem.. åt.. men fastnade lite i msn.. säger ej varfför.. hahaha... iaf .. sen drog jag niklas och jenny till rinmans lekpark.. chillade lite... efter blev de lite segt så vi drog till fröslunda.. satt o rökte vattenpipa och hade mysigt.. johanna och emma kom ett tag också :) ..

Haha.. sen sprang vi hem för att se på studentfilm som thomas kom med idag.. lovaar kunde inte sluta le när jag såg den.. gaaah va lycklig jag va.. och det syntes verkligen.. om man bara kunde få uppleva den dagen igeeeen :D:D

E ja barnslig elr vad?

hahaha asså jag har suttit och lyssnar på denna låt hundra gånger.. får ej nog.. hahahahaa..




The sun is back D;

Asså ohh sorry sorry.. hela tiden blir de dålig uppdatering.. haha busy women.. har jobbat.. varit me kusiner och vänner och så.. har glömt att skriva här.. men men..

på jobbet går det bra iaf..  =) .. och liver rullar väl på som det ska,,

Solen har kommit nu btw.. så ja e lycklig igen ;P haha

Bilder från Riga :D


Vårt hotell ;D
Vi bodde på vånning 18..så när man stod i fönstret kunde man nästan se allt :D



haha jaa här e allt man kunde se genom fönstret.. ni ser vi hade en väldigt fin utsikt :D



Jättefin byggnad ;P.. vet ej om de va en kyrka eller nåt.. men den va jättefin :D



Pengar ;P


 
Bror och jessie :D <3



MATEN ! GOOD SOM SATAN :D



Duvan.. vår nya vän som tigde mat .. FY på den...


Våra BORILLOS :D eller birillos ? hahhaa.. nånting.. gott med starka :D



Min bror leker..... rik?


Carina tyckte ocså om maten :D


Chokladen jag och jenny vann :D hahahaha


Pizzan vi beställde mitt i natten :D


jessie och bror vid en najs staty/byggnad ;P


Finns massa fler bilder, men vissa ska vi ej vissa ;D och andra har jag inte fått av carina och jenny än ;D



Snabb uppdatering ;P

17 / 7 .. Idag jiobbade jag.. de va seegt som satan ;D.. men iaf.. efter jobbet mötte jag jenny.. vi gick hem till mig.. åt... och sen satt vi vid datan lite.. sen gick vi ut.. vi gick till en lekpark.. den e sjuukt kuul ;D.. hahaha.. vi lekte värre än barnen.. iaf sen senare gick vi ti affären köpte lite gottish.. och gick hem... senare fick vi besök av emma och johanna =).. vi hade trevligt.. rökte vattenpipa.. snacka.. och sådär...

igår åkte jag och jenny med till landet eftersom vi ville sola.. vi blev rätt bruna.. eller aa.. lite lite iaf.. ;) .. haha.. sen skulle vi bada, men ja kom aldrig i.. haha.. men aaa så kan det vara när man är en badkruka.. ;D.. sen åkte vi hem ... jenny fixa sig och gick till åp.. jessie kom så vi skulle gå ut en stund, men kände att de kunde börja regna när som.. så vi gick till affären handla och hem och gjorde våfflor ;D... när de va klara såg vi på film och åt våfflor ;D.. gottt vareee ;D... haha..  vi dävcka väl runt 2-3 ... blev väckt 6.. :S... av att de plinga på dörren.. kan säga att ja blev relativt sur..


Idag.. ja va ska man säga.. dagen har precis börja.. vakna för en stund sen.. sitter här och väntar på att de andra ska vakna =)..

GRATTIS !

Idag fyller min lilla gullunge Kevin 3 år .. GRATTIS TILL HONOM :D <3


Riga resan..

Nu när jag äntligen sitter här ska jag passa på att berätta om riga resan..

allt började fredagen.. på förmiddagen åkte vi och växla pengar och sådär... åkte hem till mig och åt. sen åkte vi mot bussterminalen... haha nyfickna som ja o jenny e sätter vi oss längst fram för att se allt före alla andra.. haha... iaf sen när vi va framme vid båten.. skynda vi oss in.. jag och jenny fick en egen hytt och de andra dela.. vi fixa och sådär.. sen gick vi och checka läget.. sen hade de såhär "öppningsgrej" .. då hade de musik quiz... hahaha.. ja o jenny va med på den, men vi skrev carinas namn.. haha hon ba aja visst, ni kommer ändå inte vinna.. Hahaha.. vi fick tredje pris och hon fick gå upp.. haha.. vi fick choklad.. gott gott.. sen gick jag och jenny runt. .. träffade på en svensk kille som visades vara våran granne på båten.. haha.. han va så full så han ville ha hjälp till sin hytt och så snälla som vi e hjälpte vi han..

den dagen fick vi massa nya vänner :) .. snälla och konstiga.. haha..

Sen när båten va framme i riga gick vi direkt till vårat hotell... där träffa vi linn m.m... haha tjockis hon vaa.. (gravid) .. Haha vi vecka runt lite i staden.. mitt första intryck av staden var att de va väldigt fattigt.. husen var inte alls som ii sverige.. de va slitna och trasiga.. men men.. iaf.. kvällen blev lugn.. vi åkte hiss upp och ned.. ned och upp.. vi blev bjuda på fest men tacka nej.. haha.. ;P .. bara för de va player.. bjöd typ hem flera tjejer varje timme.. haha..

istället köpte vi gottigiott och satt och chilla .. najjs ;D.. vi like it when we chillar .. haha..

andra dagen vaknade vi skapligt.. gick ned och åt frukost.. buffee.. fyfan va vi moffa.. skit gott.. fanns allt du kan tänka dig.. ;D... haha vi gick upp, fixxa oss och sen ut till stan.. köpte ej sy mycket faktiskt.. de vi köpte får bli en hemlighet ;D .. haha sen på kvällen runt typ halv 1.. beställde vi pizza.. hahaha.. den kom väl runt 1.. sen gick vi och la oss..

sista dagen i riga vakna vi tidigt.. åt frukost.. fixa och packa och checka ut.. vi gick till en marknad.. där köpte jag BH:ar, parfym och ett par solbrillor.. de va massa saker där.. eller egentligen inte.. de va mest frukt och sånt.. asså ni skulle sett tomaterna där.. om ni tycker våra e stora ska ni se deras.. OUFFFFFFF!!! hahah...

Vi gick sedan tillbaka och sen till båten.. den här gången fick vi dela rum med jessi och nicke också.. de gick väl bra.. lite tjaffs men vad gör det om hundra år.. hahaha...

Vi gick runt lite.. de va en sån till sån där öpnningsgrej.. quiz.. jag och jenny va med igen.. vi skrev våra namn.. hahaha va tror ni händer? Tredje pris " JHÄNNI JOHÄNSÅN OCH SOFIA ZITTERLOND" hahahahaha.. fyfan va vi asg... de satt massa killar bredvid som ba busvissla och allt.. hahahaha..

senare gick vi runt lite mer jag och jenny.. vi kolla runt allt.. haha.. taxfree och köpte allt.. vi skulle till och med till spelrummet och spela, men de tog ba svenska pengar och vi hade ba lettiska.. haha typiskt..

iaf vi gick till tango baren.. hahaha.. VI SJÖÖNG KARAOKE.. JAG OCH JENNY! tro de eller ej.. haha vi sjööng... bRa vibrationer och sommaren är kort.. ahahaha... ohhde va det roligaste men de pinsamaste jag gjort på länge hahahahaha... :D ..

sen från ingenastans de kom en tjockis till oss och ba " hI jenny and sofia.. " och vi svarar helt chockade " how do u know our name :S ? " HAhaha. han ba " YOU SING KARAOKE " Hahahahahahhahaha.. fyfaaan va vi skrattade och skämdes.. hahahahahaha..

senare typ runt 11.. gick vi till disco ... då kmr en kille och  ba " you and I  dance ? " hahaha.. ja ba noo .. haha han blev skit ledsen stackare ;P.. 10 min efter jag och jenny står mitt på dansgolvet och dansar mest av alla.. haha a.. tro det eller ej.. JAG MITT I DANSGOLVET OCH DANSAR.. hahahahaha.. de va riktigt kul iaf..

vi va typ uppe till 6.. och sen kom vi upp vid 8.. vi va helt segaaa.. men va ska man göra.. erik kom förbi sen när vi hade gått ur båten för att hämta sina glajjor.. haha..

haha bussen va seg hem.. tror vi alla sov ... hahaha.. men iaf..

detta var en otroligt kul resa.. detta skulle ja lätt göra om.. iaf kryssningen.. hur jävla kul som helst.. och hur många nya vänner som vi fått på bara en helg.. de hände såp mycke mer än va jag skrev men orkar ej skriva allt ;D.. hahaha...
 

PUSS PÅ DENNA HELG <3


2 år .. redan.

Igår firade jag och min älskling två år.. tiden har gått så snabbt,.. kan inte förstå att vi redan varit tsm i två år.. helt otroligt.. iaf vi träffades igår .. vi va först hos mig och så sen åkte vi runt.. vi åkte till sundbyholm.. jättefint va det där.. vi gick prommenad där och pratade och så.. sen åkte han runt lite hit och lite dit.. haha han skulle visa en lekpark men de va några där så han visade bara.. han ville att vi skulle leka där.. hahahhaa inte bara jag som gillar att vara barnslig ibland.. haha.. iaf det har gått så fort allting.. det känns som det var igår vi blev tillsammans.. helt otroligt.. och så mycket som har hänt under dessa två åren.. oufff.. älskar honom mer än allt .. han e helt underbar..




WEII

Ohhh igår kom jag hem.. haft hur jävlaaa kuul som helst.. skriver senare om allt.. shiiit .. kommer aldrig glömma denna resa.. haha fyfaaaaaaaan :D:D:D

Shulahopp..

Shuuhuuulaahoppsanshopp..
Idag har jag jobbat.. har varit jätteglad och jag tycker själv att jag har jobbat väldigt bra idag ;D
efter jobbet cykla jag hem som en stolt kvinna och varit me jessica.. haha .. vi åt pannkakisar och sådär.. MJ.s Film.. och sen kom kevin.. vi lekte massor.. vi rita och så.. han e så duktig.. lärt han att säga " You are Cute " också.. haha :D sötnos..

Imorgon åker vi.. så idag har vi packat med.. det ska bli riktigt roligt..

vi hörs imorgon, innan vi åker..

ÅHHH!!!

Arg man blir.. på det svenska vädret asså.. det som var så fint i flera flera dagar och nu från ingenstasn regnar det och åskar.. uschh.. hatar och är rädd för åskan.. så nu får det faktiskt sluta !!!

Chillpill..

Igår var det lugnt. jag var ledig igår.. kusinerna sov över.. chillade hela morgonen.. jenny sminkade mig och platta håret och sådär.. sen blev de lite tv,... hahaha sen från ingenstans jenny skriker " EY VI GÖMMER OSSS ".. hahaha tror ni inte vi gör det också!?! hahahaha..

Älsklingen kom en stund.. =) .. vi satt och snacka lite.. kollade på mj.. och sen åpkte kusinerna hem.. då satt vi o kollade klart och myste och sen åkte vi en sväng och sen hem och kollade på tv resten av kvällen =) ..

Idag har jag jobbat till fyra.. fick hålla på med grönsakerna idag, de va rätt kul.. fick vara själv och göra allt själv =) .. 
efter jobbet hämtade jag kevin.. precis när vi skulle gå så börja de åska.. kevin höll på att gråta så pappa fick hämta honom så cyklade jag hem.. vi bakade.. muffins med vaniljkräm blev det.. skit gott va de ;D. . hihi.. 

vi lekte lite och kolla på emil, pippi, m.m... haha.. najs najs.. ingen kan va sötare 3 åring än han asså..  

Nu gör jag inte så mycket.. har kollat på MJ minnesstund på tv.. begravningen och allt :(... R.I.P <3

 

Myskväll

shuuuhuu alla kärleksfulla ;D

Senaste dagarna har jag hängt med kusinerna :D.. jobbat hela helgen .. de har väl gått braaa ;D.. blir glad sen när alla pengar rusar in.. haha..

igår gjorde jag inte mycket.. eller jo de gjorde jag.. haha.. ja jobba, sen hem lekte med Kevin, sen kom jenny penny.. då åkte vi tilll v-rås och hämta grejjs.. och sen hem.. ut till fröslunda och rökte på.. mitt på asfalteeet.. hahahaha-- mobbade`??? nej inte alls.. bara wannabies.. hahaha.. iaf.. sen kom emma o johanna.. satt o snacka lite.. senare drog vi hem.. sen från ingenstans åkte vi till v-rås igen.. kolla bilarna.. sen hem och somna fort som fan.. hahha.. sköönt

idag skulle ja jobba.. försov mig lite.. men va gör det om hundra år.. :D..  efter jobbet blev de att cykla hem.. äta och sen har ja chillat med jenny och sen kom jessica.. vi hyrde film sen satt vi och myste i mitt rum med två filmer.. de blev i taket lyser stjärnorna och enn skräck... dem va såå bra.. har typ aldrig gråtit så mycket för en film.. haha.. tårarna ba sprutaaa..

nu sitter vi och röker vattenpipa och chillar.. med musik..

undrar om vi somnar i natt?! hahaha...



bad uppdatering ;/

haha .. vad kan det bero på? ja kankse att solen skinner på och det finns inget annat i tankarna än att va ute.. har chillat hela veckan lång..

haha .. vilsta hit och vilsta diit.. ;D .. fåttt massa nya vänner :) ..

Igår va jag iaf med brushaaan och jenny först vi var i sundbyholm .. där sola vi och snacka och chilla.. rökte vattenpipa m.m... :) .. trevligt.. de e så mysigt att bara ligga och prata och ta det lugnt..

haha sen åkte vi hem och åt och sådär... mamma o pappa firade 20 år igår ( grattis grattis ) så vi fick tårta :D .. haha.. gott va de.. (gottegriiis)

haha.. sen åkte vi iaf till vilsta... vi rökte vattenpipa och tog det lugnt.. emma och emmas hund tyson kom.. mysigt.. han va såå söööt.. hunden :D. . 

älsklingens bror och kusin kom o prata med oss.. haha.. helt sköna va de.. åhär glada och trevliga =) .. de blev lite skämt.. haha.. sen åkte vi till nyfors.. där de hände lite... träffa älskling och hans vänner snabbt.. vi  blev lite osams men de ordnade sig.. från ingenstans säger han hoppa in i bilen så vi åkt hem till mig alla.. vi snacka lite och sådär.. sen åkte brushaan.. och då låg jag och älskling och jenny kvar och snacka massa.. de blev mest sex snack men men.. hahaha..

idag har jag varit i vilsta igen.. först me jenny och kevin.. mysiiiigt.. och sen avslutade vi dagen med vilsta igen med jenny och emma =) .. mysigt..

tack alla som gjort denna vecka till en bra vecka.. :D spec tack till dig solen.. PUSSS

RSS 2.0